prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Predzadnje letošnje torkovo druženje smo v zmernem tempu pri nič kaj zimski temperaturi odtekli Marinka,Barbi,Ela,Tone,Zvone,Vlado,Andrej,Herman,Roberto,Fric,Roman in Denis.

Vsem torkovcem in ostalim seveda enega fajn Božička, ki bo prinesel velik zdravja, tekaških kilometrov in seveda čim manj poškodb!

Našemu šefu - tekac007 pa v boju z virusi še dodatno merico zdravja v teh dneh...

Se vidimo naslednji torek ob 16.00 da po tekaškem delu druženja nazdravimo prihajajočemu letu! :drink

Deniz
Ja Tomaž, prvo torkovo druženje v novem letu in že je letel...prišli prvi pravokatorji in tako je bilo....Medo in Denis spizdla že v Olševku... Fricko, Darko, Andrej, Mare, Tomo, Roberto in moja malenkost smo sopihali za njima in jih nismo več ujeli.... tu sta bili še dve skupinici, ki nista nasedli pravokatorjem...Tone in Marinka ter Barbi in Herman vsak v svojem tempu, da ne pozabim še Romana, ki jo je ucvrl še nekaj minut pred nami. Prva dva v cilju nekaj nad 46 min. ostali pa od 48 min. in na vzgor do 1h......norci ti povem nevem kva so jedli za praznike....se vidmo.
Danes brez pravokatorjev in tudi temu primeren tempo. Družili smo se; Marinka Barbi, Tone, Herman, Roberto, Andrej, Fricko in moja malenkost. Naj omenim za vse, ki so uspeli tekmovati vsaj na treh tekmah Kamniškega tekaškega pokala da bo razglastev za leto 2014 30. 01. 2015 ob 18 uri v avli OŠ Stranje, vabljeni tudi ostali ljubitelji teka.....se vidmo.
Ta torek smo tekl prejšnjo traso.....zimsko.....12,3km tekli smo....Marinka, Darinka, Barbi, Tone, Vlado. Roberto, Herman, Fricko in moja malenkost...tempo vsaki skupini primerno.....se vidmo.
Živijo :D

Včerajšnje druženje je minilo v klepetu desetih tekačev.
Marinka, Tone in Šerki so jo ucvrli naprej, za njimi pa Denis, Fricko, Tomo, Andrej, Herman, Roberto, jaz in nov obraz Mitja Mestek :clap:
Na cilju sem za rojstni dan ki sem ga praznoval vsakemu nalil kozarček domačega izotonika :drink :lol:
Se vidimo v soboto.
lp
:laola
Ta torek smo imeli to čast da se nam je pridružila do sedaj najmlajša torkovka sedem letna Maruša, seveda v spremstvu mamice Tinkare, samo tako naprej. Tekli smo še: Bojan B., Marinka, Darinka, Herman, Klemen H., Mitja, Fricko, Simon K. in moja malenkost. Vreme in teren bol zahtevn pa je vseeno šlo. Nasledji torek se dobimo ob17h....se vidmo PA ČE BO TUDI METER SNEGA.
Včeraj startali prvič ob17h, teklo nas 14 in končali skoraj v temi, ampak dan je vsak teden za vsaj 10minut dalši tako da bo že nasledji torek boljše.....se vidmo u soboto na zimski ligi v maskah in na pustni torek na rundi....lahko tudi v maskah ha, ha,....
Mal sem zumudu in poglej ga zlomka so mi že ušli, prav mi je. Ujamem Medota, Robertota in Frickota, skupaj ujamemo novinca Bojana T., nato skupinico predtekačev in tekačic Tone, Marinka in Darinka, pred vrhom pa še Hermana....zanimivo. Hvala Darinki za prečudovite krofke, res so pasal, kot se za pustni torek spodobi....se vidmo na nočni zimski ligi.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA