prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,

pridem danes tudi jaz. Prosim tudi mene pocakajte, ker ob konicah nimam ravno izkusenj s tole destinacijo Bezigrad-Kodeljevo.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,

pridem danes tudi jaz. Prosim tudi mene pocakajte, ker ob konicah nimam ravno izkusenj s tole destinacijo Bezigrad-Kodeljevo.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, cetrtkova izdaja je mimo. :) Je bilo izdajalcev toliko, da smo kar v dveh delih startali. :twisted: In se vsi vrnili na izhodisce brez napak v navigaciji. :P Priznam, da sem bil malo zaskrbljen za drugo skupino, ampak se je vse dobro izslo. :) (Nica PRESS) No, se nekaj se je pokazalo. :) Ljudstvo si sicer zeli zgodnejsega starta, kruta realnost pa je pokazala, da bo naslednji teden 1645 ravno prava ura. ;) :P Krajsa stojeca analiza je postregla z dobrotami iz razijeve domace pekarne, potrdila datume za after in potem smo jo odracali vsak na svoj konec. :)
Lahko recem, da uzivamo blagodati jeseni v obliki prijetnega vremena. Naj bo se naprej 'jogurt' z nami. :) Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, jogurt je bil danes, in to tisti sadni!

Ko je zapel zvonček v uri in se je prebudil Muri, je tudi ugotovil, da je samo še 15 minut do starta in da je treba jadrno a) domov do avta in na Golado, in b) na telefon prosjačit za milostni počak. No, skoraj se ni izšlo, oranžni trener je bil neomajen, zato sem se spustil v alternativno taktiko subverzivnega novačenja odpadnikov (pardon sordonih sotrpečih zamudnikov). Nabralo se nas je kar nekaj, in startali smo skor ob 16.55. (Kids, don't do that at home, we are trained professionals!) ;)

Pa smo šli, dve punci odspredaj in dva desca odzadaj. Z Borom sva skrbela, da se Simi in Eggy nihče ni prikradel s hrbta, oni dve pa, da midva nisva padla u kako lukno. Seveda je ključno vlogo igrala moja petzlka, zaradi česar sem bil takoj povzdignjen v status Nosilca Luči. Sva pa z Borom prav po moško preudarno pujsala, tako, da so naju morale punce parkrat kar mal čakat. Heh. Meni tenksis! :)

Na koncu so nas pričakali režeči se zgorajomenjeni neučakanci z oranžnim dirkačem na čelu (Mr. Telemach PRESS), vendar je vsa vroča kri takoj splahnela ob pogledu na količino čokoladnega obliva na Razijevih peškotih. Ahhhh čokolaaadaaaa...... še sreča, da je bila Črna daleč. Smo pa pogrešal Aljo in Snežinko - obe sta nekako postali kar sinonim za slaščice na Goladi. :mljask:

In potem smo odpujsali domov. Nič posebno pretresljivega na področju navigacije, čeprav je imel Bor par idej. Kaj čmo, prvič na Goladi, dojenček pač. ;) 8)

Zdaj pa hitro zobke umit pa smuk pod odejo!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
...Krajsa stojeca analiza je postregla z dobrotami iz razijeve domace pekarne, ...

:shock: :shock: :? :roll:
:cast: :clap:

Uau, Razy...kaj je zdaj to, nelojalna konkurenca :idea: 8)

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 10 Nov 2006, 08:46, skupaj popravljeno 1 krat.
 eggy
Oj,

No, vsem, ki vas včeraj ni bilo.....med prvimi ali drugimi......vam je lahko pošteno žal. Sem bila med "drugimi", pa smo se imeli prav fajn. Simi..... meni tenks za družbo.....kar veliko sva se pomenili, pa še noge so me kar nesle, saj ne morem verjet, ta urca je minila, kot bi...... Ja, pa Pegaz.... ko si me poklical, da bi šli malo kasneje, rešil si moj brzinski problem :) Da ne govorim o tvoji javni, naglavni razsvetljavi.....kok sva jo skos s Simi hvalili :)

In pred koncem še: mini analiza je bila.....več kot pohvale vredna. Razi.... temu se reče.....hvala, pa še kdaj, dobro si spekel, pa čeprav brez figovega nadeva :)

Snežinka, Še1PR......ne bojta se konkurence, nedvomno bomo tudi vajino še jedli, ni je čez domačo peko.

Ja, ura pa......sliši se res fajn 16.30......samo.....mogoče bo optimum 16.45....se zelo strinjam, slon. Ja......za soboto koordinate xy so bile omenjene, ne vem pa. če je bilo kaj govora o t-ju :)

Fajn je bilo, še pridem na Goljd.....

PS: ne vem, eni tuki neki, da mam en čuden tempo......pol pa še ne pridejo......sestank ob...nevemkdaj.....jao jao.....
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
...Krajsa stojeca analiza je postregla z dobrotami iz razijeve domace pekarne, ...

:shock: :shock: :? :roll:
:cast: :clap:

Uau, Razy...kaj je zdaj to, nelojalna konkurenca :idea: 8)

lp
Snezinka

Snežinka ne se bat, ti ne sežem niti do kolen. So bli lačni, pa še tema je bila pa mal pretiravajo (domača pekarna = najboljši sosed press).
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a: Snežinka ne se bat, ti ne sežem niti do kolen. So bli lačni, pa še tema je bila pa mal pretiravajo (domača pekarna = najboljši sosed press).

Sem si oddahnila :roll: ... priznam, da sem že razmišljala, ali imam sploh še kakšen razlog za it v Palmanovo :wink: 8)

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 pegaz
Snezinka napisal/-a:Sem si oddahnila :roll: ... priznam, da sem že razmišljala, ali imam sploh še kakšen razlog za it v Palmanovo :wink: 8)
lp
Snežinka

????? OJLA, KAJ TO SLUHAM?

Snežinka, prosim nikar ne zamenjuj rejvanja o čokoladnih piškotih po treningu s kreativnostmi pravih mojstric!
(Odkar sem poskusil tisto tvoj bananino čudo v protfanu svet ni več enak. PRESS :idea: )

Snežinka -> Palmanova: ja sploh!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, zarad teka bi pa lahko šla ane, če ne zarad druzga :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
še moje poročilo.....
bilo je fajn.....
simi pa eggy sta mal počivale vmes(beri cepetale na mestu) še dobr da je bla tema, sta bile primorane čakat...he he....pegaz se je trudil držat moj tempo( bilo je težko, saj že dolg ni tekel tko počas), jaz sem pa umiral...lol
he he
Uporabniški avatar
 Snezinka
MihaPR napisal/-a:Jah, zarad teka bi pa lahko šla ane, če ne zarad druzga :wink:

Ja, zaradi teka...ampak samo kot navijačica 8) ... in k navišjatvu spada marsikaj :roll: .
Kar se TEKA tiče, pa bom za dušo dan prej šla v Sežano, tko da mi ne bo tko težk v nedeljo "sam gledat" :wink: .

Pegaz, I've got it.

lp
Senzinka
 Nataša
Bor napisal/-a:še moje poročilo.....
bilo je fajn.....
simi pa eggy sta mal počivale vmes(beri cepetale na mestu) še dobr da je bla tema, sta bile primorane čakat...he he....pegaz se je trudil držat moj tempo( bilo je težko, saj že dolg ni tekel tko počas), jaz sem pa umiral...lol
he he

si se pa razpisal! da nisi kej...bolan? :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:
Bor napisal/-a:še moje poročilo.....
bilo je fajn.....
he he

si se pa razpisal! da nisi kej...bolan? :roll: :lol:

he he
Uporabniški avatar
 žure
Bor, zanima me, ali imaš seštevek svojih postov z vsebino:

Quote nekaj

He, he

Si pa res en smeško (takole na TF, drgač te ne poznam) :lol:
  • 1
  • 53
  • 54