Hoj,
pridem danes tudi jaz. Prosim tudi mene pocakajte, ker ob konicah nimam ravno izkusenj s tole destinacijo Bezigrad-Kodeljevo.
Se vidimo.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
...Krajsa stojeca analiza je postregla z dobrotami iz razijeve domace pekarne, ...
Snezinka napisal/-a:oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
...Krajsa stojeca analiza je postregla z dobrotami iz razijeve domace pekarne, ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uau, Razy...kaj je zdaj to, nelojalna konkurenca![]()
![]()
lp
Snezinka
raziskovalec napisal/-a: Snežinka ne se bat, ti ne sežem niti do kolen. So bli lačni, pa še tema je bila pa mal pretiravajo (domača pekarna = najboljši sosed press).
Snezinka napisal/-a:Sem si oddahnila... priznam, da sem že razmišljala, ali imam sploh še kakšen razlog za it v Palmanovo
![]()
![]()
lp
Snežinka
MihaPR napisal/-a:Jah, zarad teka bi pa lahko šla ane, če ne zarad druzga
Bor napisal/-a:še moje poročilo.....
bilo je fajn.....
simi pa eggy sta mal počivale vmes(beri cepetale na mestu) še dobr da je bla tema, sta bile primorane čakat...he he....pegaz se je trudil držat moj tempo( bilo je težko, saj že dolg ni tekel tko počas), jaz sem pa umiral...lol
he he
Nataša napisal/-a:Bor napisal/-a:še moje poročilo.....
bilo je fajn.....
simi pa eggy sta mal počivale vmes(beri cepetale na mestu) še dobr da je bla tema, sta bile primorane čakat...he he....pegaz se je trudil držat moj tempo( bilo je težko, saj že dolg ni tekel tko počas), jaz sem pa umiral...lol
he he
si se pa razpisal! da nisi kej...bolan?![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA