prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
MABE napisal/-a:Oval je bil idealen, analiza pa še boljša-moćne......

aja, a tut analiza je bla :shock:

men je pa cel popoldne mobi brnel - le zakaj :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bi si to soboto ali nedeljo še kdo vzel tisto dobro urico časa, da ponovimo tisto "ful kul" krožnico okoli Brda ter pogledamo, če so že nabavili MB. :wink:

PS: Malo EPP-ja :arrow: V soboto, ob 13.00 so pod Drulovko, točneje na Zarici, smučarski poleti na naši 200 dm letalnici. Ponavadi se imamo luštno. Vabljeni ste kot gledalci (brezplačno), lahko pa tudi tekmujete (skoknina ??? :arrow: 041 668 510). :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Po vsej verjetnosti se bom pojavil na Brdu v nedeljo. Pa še un drek je zdej zaradi mraza fajn zamrznil, tako da še lahko Vlajko v pravo smer :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Junce napisal/-a:Pa še un drek je zdej zaradi mraza fajn zamrznil, tako da še lahko Vlajko v pravo smer :wink:

Tako da greš lahko v pravo smer :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a: ... greš lahko v pravo smer :roll:

Sicer sem nameraval teči, hoja le, ako omagam. :wink:

Ja, nedelja (popoldne) bi znala tudi meni nekoliko bolj ustrezati. Se še zmeniva (mo). 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a: ter pogledamo, če so že nabavili MB. :wink:

Včeraj sen na AC pri Krškem ( v smeri domače prestolnice ) videl dva šleparja z omenjeno reklamo ne ceradi. :D Sta tko počasi vozila, da je skor zaziher, da sta bla polna drage nam pijače
Še bomo tekli :wink: .......... ah........ analizirali :beer:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri pozno dopoldne (okoli 11.00 :?: :?: :?: ) bom v skladu s svojimi trenutnimi sposobnostmi ter razmerami na progi obtekel Brdo. 8)

Danes sem tekel po Sorškem polju. Za tek ni ravno idealno, saj sem ves čas lovil ravnotežje po 20-40 cm široki močno poledeneli gazi. :wink:

Tekači na smučeh pa imajo idealne razmere, je tudi nekaj strojno pripravljenih prog. :idea: :!:

PS:
Če ste tudi vi za to, vas kmalu povabim na eno lahkotno druženje po moji "ta kratki" (okoli 5.5 km) progi sedaj, ko je sneg. Tek bi bil lahkoten ter v skupini, nenasitnezi bi lahko naredili 2, 3, ... krogov. 8) Mazohisti pa lahko gazijo vse tja do Jeprce, Reteč ali Škofje Loke. :roll:
Lahko pa kdo teče tudi s smučmi. :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Zdravo Vlajko. Ob 11:00 mi ustreza za en zelo lahkoten tek. V katero smer greš? Se dobimo pri spomeniku!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a:Zdravo Vlajko. Ob 11:00 mi ustreza za en zelo lahkoten tek. V katero smer greš? Se dobimo pri spomeniku!

Junce, oprosti, ker sem te izneveril. Kališče je bilo danes močnejše. :roll:
S tem si postal lastnik enega piva. :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Ni panike. upam da si na Kališču imel lepo vreme. Oval je poledenel in bil je kar fin tek, skupaj s 2MUCH4ME.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Preden odhitim na nočni Jošt :arrow: ena kost za glodanje .... :wink:

A še koga mika naš oval v soboto ali (še bolje) v nedeljo :?:
Uporabniški avatar
 Junc
V soboto in nedeljo, če bo le vse ok. Tam okrog 11 do 12 ure enkrat bom štartal.
Se še zmenimo.
 miharudl
a se dogovarjate .. o teku okoli brda?
z veseljem se bi pridružil , če je to možno.
Upam da tempo ni prehud . se vidimo;)

samo zanima me daj točno se štarta pa kje..

miha
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Jaz štartam jutri ob 8.45 pri spomeniku (konec asfalta), kasneje nimam časa..

miharudl napisal/-a:Upam da tempo ni prehud

Ne se hecat... Moj tempo je zate sprehod.... :wink:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Junc
ob 8:45 je zame prezgodaj, jaz grem ob 12:00. Kaj pa nedelja, bo še kdo za. Jaz grem po 14 dneh pavze, tako da bo moj tek bolj "walk in the park"
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA