prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Včeraj pa res ni mankal pravokatorjev, naj omenim Sebo, Medo, Klemen J.,Denis, Darko, Herminator, Zvone , Tone, Darinka ,Marinka, Tinkara in moja malenkost....... na določenih delih je letel kot bi rekel STRIC Beli u filter......uf pozabu na leta.....se vidmo.
Danes se je po daljši odsotnosti spet pridružil Roman in se tekaško pokazal kar solidno ,še bolj pa po teku.....hvala Roman za pijačko in vse čestitke tebi in tvoji bolši polovici ob rojstvu hčerke Ule. Tekli smo še moja malenkost , Medo, Mitja, Fricko, Herman, Roberto, Tone, Darinka, Marinka in Tinkara s hčerko.....pravokacij....nekaj malega ampak dovolj da je herminator tekel svoj osebni rekord...čestitke se vidmo.
Liga je končala ampak druženja so še vedno, ta torek je letelo tempo na nekaj km tudi pod 4min. na km. Zbrani prva skupina Marinka, Darinka, Maja, Tone, Vlado, Zvone in Roman, ki je kasneje dirkal znami in to smo bili moja malenkost Fricko, Istok, Mitja. Darko in Herman. Ker ni v soboto lige in še ni tekm, predlagam da jo kam mahnemo čakam na predloge..se vidmo.
Današnje druženje je potekalo lepo v pogovornem tempu brez pravokacij se vidi da so nekateri še utrujeni zaradi priprav v Rovinju. Uživali smo Marinka, Drinka, Tone, Miha, Herman, Simon, Fricko, Medo in moja malenkost...se vidmo.
Včeraj smo se matral zadnič ob 17 uri, naslednji torek in tja do jeseni startamo ob 18 uri. Nekateri bomo verjetno šibali na 15 km, ostali pa še vedno na 12km, ampak še vedno vsi startamo ob18h. Po poškodbi se je vrnil Bojan B. kateremu so družbo delali Tone, Maja, Marinka in Darinka. Mal hitreje pa moja malenkost Herman, Denis in Fricko......se vidmo.
Ta torek so nas prijetno presenetili ekipa Tone and compani Marinka, Darinka, Bojan B. in Herman so pretekli tadolgo progo, nekje vmes sta bila še Andrej in Vlado.....moja malenkost, Sebo, Fricko in Simon smo pretekli še vedno takratko progo......lenobe.....se vidmo v soboto ob 10h na stadionu, malo treninga hitrosti 1000m ali man.
Torkova druženja in ekipa Sebo tim združeno trenirali na stadionu, res da vsak po svoji zmožnosti Tone, Darinka, Marinka in Maja skupaj, moja malenkost, Iztok, Fricko po svoje, Medo, in Simon pa z Sebotovo ekipo. Fajn bomo še kdaj ponovil....zdej pa pirhi, potica, šunka in še kaj dobrot...vesele praznike .....se vidmo v torek.
Iztok, Denis in 007 odtekli panoramski tek Kamnik,HUD KON`C, Kamniški VRH, Grohat, Okroglo, Stahovica, Mekinje. Zelo lepa prav nič dolgočasna trasa še vreme je zdržalo...se vidmo jutri ob 18h eni pa ob17:45h.
Včeraj smo lepo zaklučili tekaško rundo z orehovcem in grozdovcm, pa mal slatkega je tud pasal pa čeprav smo komaj končali z pranično mizo. Ja tekli smo tudi...Marinka, Tina, Darinka, Maja, Vlado, Tone, Roman, Herman, Andrej, Fricko in moja malenkost...se vidmo.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA