prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uroš, kako lepe fotke, tudi pri nas je enako, bo treba malo Indya peljati na sprehod v snežen dan. Drugače pa ne potrebujem dobrega razloga, samo pojdi, saj veš, kako je potem lepo :clap:
Uroš ne razmišljaj o razlogu, izklopi glavo, obleči se, obuj superge,...in že si na startu na FG. :D
Juhu superca bo jutri, :D kolk bomo lepo spali zvečer. :lol:

Jutri zjutraj ne bo več snežilo in to bo lepo snežno jutro, sneg še popolnoma čist, prava romantika in užitek.
mojculja napisal/-a:Priznam, da sem malo skeptična :mrgreen:, tolk snega pa nisem pričakovala :shock: ....počakam, da vidim, kaj povedo moje polovičkarske sotrpinke ...javim do večera .

Hej, Andreja tukaj. Jaz bi načeloma šla, če bi z mano tekla, saj veš, da sem polžkove narave. Za Heleno pa še ne vem.
Midva prideva, pa Mojca tudi, z mano lahko gredo vsi počasni do polovičke ali kolikor že, jaz grem od štarta do štarta in imam vodiča :clap: . Čeprav ste vsi veliko hitrejši kot jaz :lol: .
Raf v gojzarjih ne morem tekat okoli, bolje superge in derezice, pa gasaaaaa :laola
Uroš imaš pa res predsedniški apartma :clap:
kepica napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Priznam, da sem malo skeptična :mrgreen:, tolk snega pa nisem pričakovala :shock: ....počakam, da vidim, kaj povedo moje polovičkarske sotrpinke ...javim do večera .

Hej, Andreja tukaj. Jaz bi načeloma šla, če bi z mano tekla, saj veš, da sem polžkove narave. Za Heleno pa še ne vem.

O kepica, dobrodošla na forumu. :laola

Seveda bi šla, z veseljem,... sem pa malo razmišljala, da bi šle mogoče drugi del kroga (od K.B. do F.G.), me je malo strah Golovca, kaj misliš???

A se lahko slišiva, sem ti poslala številko na ZS.
Nazadnje spremenil Hojca, dne 30 Jan 2010, 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Pred podobno dilemo sem bila že danes zjutraj. Iti ali ne iti na agiliti tekmo s psico. Pa sem kljub sneženju šla. Tako da se nameravam tudi jutri zjutraj prikazati na startu. Kako daleč, pa nimam pojma. Razen goreteks superg nimam nobene zimske opreme.
spela* napisal/-a:Pred podobno dilemo sem bila že danes zjutraj. Iti ali ne iti na agiliti tekmo s psico. Pa sem kljub sneženju šla. Tako da se nameravam tudi jutri zjutraj prikazati na startu. Kako daleč, pa nimam pojma. Razen goreteks superg nimam nobene zimske opreme.

Špela, jaz še goreteks superg nimam :lol:
Jaz grem tudi, saj nas je kar nekaj kandidatov (no sam ravno ne bi šel) Prilagajal se bom na tempo organizatorke (lenči).

kepica dobrodošla na forumu in jutri na teku :D Mogoče se Helena tudi še premisli.

mojculja, ne se bat Golovca. Verjetno bomo šli počasi (hodili in ne tekli), tako da se ni treba bat. Drselo ne bo, ker je nov sneg in ne bo še pomrznil. Če pa greste od KB, se pa lahko zmenimo in vas pokličemo ko bomo blizu (no jaz ravno nimam vajinih tel.št.)

spela* lepo da se boš udeležila teka, da te ni sneg prestrašil. Glede dolžine se pa ne obremenjuj, v družbi gredo km hitreje. :wink:

Vreme, mislim, da bomo imeli jutri prave pogoje za lep tek v snegu. Pravi pogoji za nabiranje baze.
PST sem imel vseskozi v planu, danes popoldne pa sem bil v LJ, ravno dovolj sem videl in občutil tole sneženje, da sem se odločil, da me jutri ne bo. Bodo lepše in ugodnejše priložnosti...
Uživajte v teku

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:PST sem imel vseskozi v planu, danes popoldne pa sem bil v LJ, ravno dovolj sem videl in občutil tole sneženje, da sem se odločil, da me jutri ne bo. Bodo lepše in ugodnejše priložnosti...
Uživajte v teku

LP, vencelj

Hvala vencelj.Ekstremni pogoji so včasih tudi užitek, poln adrenalina. :D

Pa tudi naslov teme moramo upravičit (zagrizenih) :wink:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA