prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 AVI
ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:....danes, bo pa verjetno padel samo en krog....bolj počasne narave......razlog: regeneracija.....
LP :D

P.S. vreme :?: razlog :?: nikoli :lol:

Ja kolk pa je to počasi? Ob kateri uri pa prideš?

za enkrat se bolj nagibam k 17, ker bi mi bolj pasala ravninska varianta....hitrost.....po občutku :lol: ...se prilagodimo....v bistvu ne vem recimo okoli 5:30 recimo, ali pa kaj podobnega.... :D
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:
bobr napisal/-a:Boter vas pride pogledat ob 17ih. Mogoče celo odteče 2 kroga...

Kako pa kaj vreme danes? Ko si že neka Maruča na tem področju!

Danes bo žal vreme slabo zato se oblecite in obujte temu primerno.
Uporabniški avatar
 Wega
Jaz sem šel pa danes na kinžoRk, ker sem ob 17h zamudil ob 18h pa bi bilo prepozno zaradi obveznosti. Sem srečal deževnike kRožničarje...
Uporabniški avatar
 bobr
Včeraj sva sama Z Davidom odtekla en ravninski krog.
Ostale reve ki se bojite dežja: sram vas bodi :!: Naslednjič prinesite pisno opravičilo :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
No meni je malo opravičeno, sem se pojavila lepo na štartu ob 18h, sicer v puloverčku, kavbojkah, torbici,....in seveda dežniku in pričakala deževnike :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Asterix
Bobr, pripravi nam pisna opravičila za izostanek v službi! :lol: :lol: :lol:

lp
 luzr
@predvsem bobru...
Jaz sem od predvčerajšnjim spal bruto pol ure, če se prav spomnim. Zaenkrat :/ ne kaže kaj bolje.
Sploh si pa ne upaš na tek danes, niti jutri. Samo v varnem okrilju doma
;).
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:Jaz sem od predvčerajšnjim spal bruto pol ure, če se prav spomnim. Zaenkrat :/ ne kaže kaj bolje.
Sploh si pa ne upaš na tek danes, niti jutri. Samo v varnem okrilju doma
;).

BTW - jutri po dolgem času tečem Golado.
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:Včeraj sva sama Z Davidom odtekla en ravninski krog.
Ostale reve ki se bojite dežja: sram vas bodi :!: Naslednjič prinesite pisno opravičilo :lol:

...ma...je blo prav super...tko, da vam je lahko žal..... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Jutri je na sporedu K-Rožnik. Ker nekateri očitno ne zmoremo priti ob predvideni uri se bom jutri prikazal že prej. Ob približno 14.15 uri. :oops:

V kolikor je kakšen interesent, dobimo se lahko na predvidenem parkirnem (štartnem) mestu. Drugače bom teke(a)l sam.

:lauf:
Nazadnje spremenil veter v laseh, dne 14 Apr 2008, 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Meni pa tvoj čas ne ustreza :?

Jaz bom na štartu verjetno ob 18ih da oddelam klasičen krog. Pride še kdo kasneje?
 Geek
Jast tud pridem ob šestih, če valda ne bo preveč scal.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Meni pa tvoj čas ne ustreza :?

Jaz bom na štartu verjetno ob 18ih da oddelam klasičen krog. Pride še kdo kasneje?

Očitno ne bo nikogar, ali pa prav tako čakajo na vremensko napoved za jutri. Šele potem bo padla odločitev, ali bo tek ob 14.15 ali ob 18.00 uri. :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja midva prideva ob 18h, kot vse kaže.

LL P :)
 Janazaspana
Do nadalnega se standardnih terminov krožnika zaradi obveznosti ne bom mogla udeležiti, ga bom pa tekla nekoliko kasneje. Če je še kdo tak, bi bila vesela družbe. Takoj, ko se mi termin sprosti, pa se vam spet pridružim :)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA