prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem pa danes ponovno obkrožil Brdo in sicer v solo izvedbi. Čeprav me ni vlekel noben zajec, sem se na minuto približal svojemu osebnemu rekordu, doseženem lani :arrow: moj današnji čas 51.12. 8) .

Nekako se mi zdi, da me samo še višek kg-jev drži nad (zame) magično mejo 50. Pravzaprav bi jo presegel že danes, a so mi to preprečili spuščeni psi ter pojemanje moči ter zmanjšanje tempa tam nekje 2 km pred ciljem.:wink:

PS: Vreme je bilo idealno za tek. :D :D

PSS: Junce, čestitam ti za dva nora kroga. :cast1:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 08 Apr 2006, 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Junc
Da se še jaz malo pohvalim. Po včerajšnjem mučenju s polnim želodcem in trem prehojenim kilometrom sem danes opravil dva kroga z praznim želodcem. Ravno sem odnehal, ko je je Vlajko začel. Začel sem počasi, ko pa sem na 3 km videl da imam lahke noge sem spustil in odtekel svojih magičnih 1:35:00 na 20 km. Počutim se fantastično. Res je bilo pravo vreme.
Uporabniški avatar
 tekačica
Junce napisal/-a: 1:35:00 na 20 km

:cast: :cast: :cast:
Uuuu kašen čas... in pol nej jest zraven tečem????
Veš da men do takega časa še kar precej manjka :roll: ... ampak sej počas bo...
 polona40
Bravo Junce, bravo Vlajko, jaz sem tudi ponosna na svojih cca 5 km (če sem si prav zapomnila razdaljo :)) in moram še enkrat povedat, da mi je zelo všeč tek okoli Brda (čeprav še nisem prišla naokoli), zato bom v četrtek spet tam :), lep začetek tedna vam želim, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Četrtek in Brdo sta zopet pred vrati. :D

Svoje ure prihoda pa ne upam napisati, saj je zopet na vrsti tisti "drugi" teden, ko sem odvisen od kakšne dobre duše, ki pelje spotoma mimo Drulovke. :oops: Vem le to, da se bom do večera nekako že privlekel tja. :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Lahko te poberem, samo povej kdaj. Ne morem pa zagotoviti prevoza nazaj
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes malo pred 18,00 ... :!: 8)
Uporabniški avatar
 ales
Spet en tak zanimiv Brdo..na ovalu je zdaj (pred trojkami?) ful promet..Marcela in njeni so samo za bonus..še midva z Lojzetom sva komaj predelala vse aktualne TF dogodke..in zaklučila v sprejemljivih (joj, kako bom zdajle težko spal) 41 minutah. Analiza seveda biiiistveno daljša. Po dolgem času nas je obiskal Matej s trenerjem (hudo!), da bi Lojzeta ustavil, so nam v Brunarci clo prinesl arašide(a ni blo dovolj). Spet smo pogrešil prejšnje in čist nove člane(ice)ok, te so se opravičile... Pa sej bo čez en teden spet četrtek..
Nazadnje spremenil ales, dne 13 Apr 2006, 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Spet en tak zanimiv Brdo..na ovalu je zdaj (pred trojkami?) ful promet..Marcela in njeni so samo za bonus..še midva z Lojzetom sva komaj predelala vse aktualne TF dogodke..in zaklučila v sprejemljivih (joj, kako bom zdajle težko spal) 41 minutah. Analiza seveda biiiistveno daljša. Po dolgem času nas je obiskal Matej s trenerjem (hudo!), da bi Lojzeta ustavil, so nam v Brunarci clo prinesl arašide(a ni blo dovolj). Spet smo pogrešil prejšnje in čist nove člane(ice). Pa sej bo čez en teden spet četrtek..

A sta mal start zamudila - sam sem ga tokrat odtekel ze ob 17h, pa se mal izteka do 18h.
Sicer pa - prvih 6km dokaj rezervirano (do mosticka), pol je pa pokalo - vse pod 4min/km, zadnji globoko pod 3:50 :). Z vetrom v prsa , pa z praznim zelodckom na pot je to zadoscalo le za 42 min (pa za 15 sec/km boljsi pace kot na tistem sramotnem NM teku:)). Sem pol moral hitro odbrzeti se na Ilirijo,se na fuzbal.

Baje me v Brunarci ze pogresajo.:)

lptini
Uporabniški avatar
 Matevz
tini napisal/-a:Baje me v Brunarci ze pogresajo.:)
lptini

Ljudje majo mesečne plane za izpolnit, ti pa takole eskiviraš :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 rainbow
ales napisal/-a: da bi Lojzeta ustavil, so nam v Brunarci clo prinesl arašide(a ni blo dovolj)....

Hmmm, a da bi vsaj za kratek čas prenehal z govorjenjem?! :) :twisted:

Sem se spomnila na vse vas in "oval" Brdo, ko sem se včeraj sama podala na 10-ko bližje svojega doma (čiščenje "podstrežja" :) ). Se pa zagotovo tudi na vašem koncu še kaj vidimo v bližnji prihodnosti.
Uporabniški avatar
 Junc
Danes sem imel v planu 2 kroga, ki pa sem jih skrajšal na enega. Dal sem si duška in odtekel svo PB (43:30) :D
Brdo mi je iz teka v tek bolj všeč.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Junce napisal/-a:Danes sem imel v planu 2 kroga, ki pa sem jih skrajšal na enega. Dal sem si duška in odtekel svo PB (43:30) :D
Brdo mi je iz teka v tek bolj všeč.

Tudi z Alešem sva imela tak plan, ki sva ga z nenačrtovano hitrostjo tudi izplonila. :roll:
V prvem krogu se je dalo še malo oči spočiti, drugi je bil pa en sam veter - tako in drugače ( debelo hitrejši kot prvi ).
Analiza tokrat skoraj simbolična - čar praznika in dobrot tokrat močnejša :wink: - njam, njam, ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Uh tole bo pa treba zopet popikati :lol: , stara klapa nova debata :lol: same legende LojzP, Aleš, Tini pa da ne omenjam drugih!
Ma si bomo odtrgali malo časa pa vendarle!
Lepo se imejte!
ČAO!
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA