prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Fino...nekaj nas torej bo. Samo ponavljam že nekajkrat zapisano...samo dež me ne ustavi, v primeru bliskanja in grmenja pa bom raje na suhem.

LP
Matjaž
Classix gotovo ne bo tega napak razumel, ker ne bi rad dobil Kenedijevke v tazadnjo...

@kengurujko:
kengurujko napisal/-a:Js mam pa že 4.dan take krvave žulje na obeh nogah (vse se mi cedi iz njih-sploh ponoči-kar je zelo vidno na rjuhah) da loh sam molim, da bom v nedeljo lahko že obula tekaške superge.... :--( :--(

kengurujko napisal/-a:Ja? Misliš da pol loh pridem v ned na "dobro"polovičko tečt?? sam morm dons začet z njimi...ker krema Bepanthen Plus je sicer super, sam se zeloo počasi celi...so pa veliki žulji.

Sicer tvojega pridelka nisem videl in ne vem natanko za kakšno poškodbo gre, ampak...
To bo zelo nespametno. Ker gre za krvave žulje. In po 15 ali 25+ kilometrih oziroma že mnogo prej lahko pridelaš še bolj krvave superge. Će so žulji odprti in do živega res ni najbolje siliti z drajsanjem podplatov. Od tam do :!: resne :!: infekcije :!: ni daleč. Ko fašeš :!: :!: akutno zastrupitev :!: :!: je potem zelo nujno zdravljenje z antibiotiki. Ker in ko razne žavbe ne pomagajo več.
Dokler tega ne vidiš od blizu pač ne verjameš. ;)
Še eno prijetno vikend zenanje je za nami. Jaz sem se sicer nagaral dobesedno do krvi, saj mi je popustil obliž na levi prsni bradavici in je sedaj malce ajsi, ajsi. Prav tako sem ugotovil, da na cviček pač ne gre, čeprav sem se sinoči zelo nazaj držal...drugače bi se popacal :wink: Je pa danes tako teklo od mene, da sem za trenutek pomislil, da se bom stopil.
Hvala za družbo damam in gospodom...Asparagus, Mojculja, kengurujko, Pajo, moji bližnji sosedi katera je odzenala z nami nekaj K. Posebna HVALA Kustusu in Nadji za okrepčevalnico v Murglah in vedno dobro družbo.
Pretečenih 16.5 K v 1:51:34, tempo 6:45/K, pokurjenih 1880 KCal, vreme delno oblačno, približno 19 stopinj celzija, tek končali pred dežjem...počutje zelo dobro.

LP
Matjaž
jaz sem pa prespal tole zadevo. :--(
matr sem mona........
čeprav sem se zbudil pravočasno in si rekel samo še pet minut, ki so se raztegnile v tri ure........zbudilo me je brmenje in dež...........
raf napisal/-a:jaz sem pa prespal tole zadevo. :--(
matr sem mona........
čeprav sem se zbudil pravočasno in si rekel samo še pet minut, ki so se raztegnile v tri ure........zbudilo me je brmenje in dež...........

Ne se sekirat, tudi počitek je del treninga :) , očitno je telo danes želelo počitek.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA