prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Moje noge so se že delno regenerirale in današnjo rundo sem odtekel kar solidno, 1:13. Bil presenečen nad sabo, da mi kar gre, le klanci so mi delali malo težav, no bolj dihanje :lol: .
Zbralo se nas je 15 tekačev, od tega 3 tekačice in ravno, ko smo hoteli že iti, mimo nas pride novinar Damjan Hančič, ki je z veseljem naredil fotko in nas objavil na Kamničanu.si.
http://www.kamnican.si/torkova-kamnika-tekaka-druenja.html :laola
Bravo Cvelenti res presenečaš tudi nas, ko sem te videl na PRIMOŽU na razglasitvi sem bil prepričan da te v torek ne bo na srečanje. Vesel sem da smo se spet zbrali v malo večjem številu in upam da se tudi Ema kmalu pozdravi koleno. Se vidimo naslednji torek.....
hmm, a to se še vedno dogaja ob 18h?

Včeraj sem se hotel pridružiti, pa je bilo ob 18h tam pri tribunah vse mrtvo, par minut sem postopal, potem pa odtekel po svoje misleč, da sem verjetno uro zgrešil.
Teoo, za 100 m si zgrešil. Zbirališče je ob 18h na makadamskem parkirišču pri mostu na levem bregu Bistrice in ne pri stadionu.
Včeraj je bilo idealno za tek, ne prevroče. Žeje nisem trpela, saj je bilo vode v zajetju pred cesto na Sidraž še dovolj, da je iztekala. :D
Noge so danes OK, čeprav sem zaradi sotekača navzdol proti koncu malo pospešila. Zdaj pa še vztrajno prakticiranje priporočenih vaj, pa bo. :wink:
Se vidimo,E
Tokrat nas je Teoo le ulovil kot je obljubil prejšnji torek.Danes je teklo 9 fantov in 4 dekleta. Tempo je bil kar zmerno hiter saj so prvi pritekli cca 1:12,00 imeli smo pa tudi ubežnika....BOJAN...,Ki ga nismo ujeli.
Danes sem malo sprobaval teči, po 40 min teka ponovno bolečina v kolenu, tako, da jutri na rundi uživajte max, mene žal ne bo.
Kaj je že 9. vprašanje? Ali runde so, če je dež ? So, so kar pridite!
Za jutri je napovedano Slika
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA