prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mogoče pa tudi jaz pridem v nedeljo na ala tri krogce oko jezerčka bomo videli, če ne bo kaj drusga v planu ven izpadlo.
Se vidjamo pa da podebatiramo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Se namalava tudi midva z Milanom, jaz bom mogoče še lauferce s sabo vzel , da obiščem še Tjašo na Pokljuki. Upam , da lučko ne bo jezen.
Lp
Miro
 Lučko
...dej, dej Miro, ti sam prid :lol: :arrow:
PS
S Tjašo bova od 11-18.03 nastanjena na Pokljuki v objektu MORS-Vadbeni center.
VSI STE DOBRODOŠLI :lol:
Uporabniški avatar
 seal
še tečete okoli blejskega jezera? :)
Uporabniški avatar
 miro
Poleti , običajno ne tečemo okli jezera , me je pa ravno to nedeljo vabil Milan na trening, pa sem imel " Kaplo".
Kolikor vem pa sedaj večkrat teče lucifer okoli jezera.
Pozimi , pa zopet vsako nedeljo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 spehovka
Glede na mojo enkratno izkušnjo, ki se je zgodila na naš državni praznik 25.6.2005, nikar ne tecite za praznike, vikende, ko so na jezeru raznorazne regate in ne ob turistično najbolj zaželjenih urah dneva. Dan je bil sicer popolnoma po mojem okusu - vročina, proga v senčki, hlad jezera, vendar vse skupaj ni bilo prav nič sproščujoče, ker moraš paziti na sprehajalce in se preveč ljudi ukvarja s tabo. Ko bo konec sezone pa sigurno spet grem. A ste prepričani, da je 5,8 km? Meni se ni zdelo.
Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo 27. bom predvidoma tekel okoli jezera, mogoče se bo pridružil tudi Milan.
Tekla bova počasi za "bazo" najmanj dva kroga , po teku pa se bom odpravil v Kropo na analizo in prižgat svečko Filipidu.
Dobimo se lahko ob 10-h pred festivalno dvorano.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo tek odpade!
lP
Miro
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No javi kdaj imate ponovno v planu morda se pa pridruživa na zelo lepem teku.
Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo ponovno vabljeni , standardi čas , standardno zborno mesto!
Miro
Uporabniški avatar
 pegaz
Ej, se bom potrudil da pridem tudi jaz!
Lani je bilo krasno, sneženo jezero in kremšnite na analizi... :)

Se vidmo,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 miro
Tako prejšno nedeljo sva naredila tri "ogrevalne " kroge, danes dva, drugo nedejo pa se bom ogreval v Podkraju, seveda ostali le pridite na Bled , sedaj je bilo idealno vreme s sončkom in ravno pravim mrazom , da ni bilo preveč sprehajalcev.
Midva sva uživala , upam , da boste vi tudi.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Naslednjo nedeljo pa bom mogoče tudi jaz prišel tam naokoli da odtečem okoli Blejskega jezera kak krog.Ker za sam tek je proga kar prima, zmeraj pestro! :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Danes sem sam pretekel dva krogca - Milan je nekaj štrajkal , pa je bilo vendarle lepo. Ravno prav mraz , da ni bilo preveč sprehajalcev , pa vseeno kar nekaj sprehajalk , tako , da mi je tek ob ogledu vseh naravnih lepot kar hitro minil.
Drugo nedeljo pa na "žurko" v Kranjsko Goro, upam !!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo 19.2. sem tekel sam v ogrevalnem tempu in to tri krogce. To pot sem zamenjal smer in bilo je kot , da bi tekel po čisto novi progi.
Ker je bilo pod" vilo" vse ledeno in polno luž sem se odločil da preostala kroga pretečem okoli -(pristava ). Tam se je po prazni cesti en avtomobilist moral malo pokazati , kdo je frajer in je začel že od daleč trobiti, nato pa se je odpeljal kakšen cm mimo mene in to ob čisto praznem nasprotnem pasu, verjetno ne ve , da smo tekači "čudaki."
Potem sem opazoval še enega bedaka , ki se je po skoraj odtajanem ledu drsal po jezeru , s seboj pa je imel še hčerko , ali mlajšo sestrico.
Se je pa opazilo , da se bliža pomlad , saj se je še kar nekaj tekačic in tekačev ogrevalo okoli jezera.
Upam , da se prihodnjo nedeljo vidimo.
Lp
Miro
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA