prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ravnikar
Zanima me al bo danes ob 15.00 uri, kljub dežju prišel na nedeljski popoldanski tek. Midva o tem še razmišljava.

L. p. Matjaž in Jelka
Uporabniški avatar
 olson
Kje sta bla pa dons zjutraj ob 9,30 a je bla spet žurka. :piti:
Sej tud jest nisem mogel priti v soboto sem mel preveč natrpan urnik,se opravičujem.V soboto pa zagotovo pridem,upam,da še velja ob 16 uri. :rol:

lp OLSON :P
 lenka
Jaz pa sem šla to soboto mimo šole s trima, pa še ni bilo nikogar. Si bom zapomnila za v prihodnje, da nikar bit točna ali bog ne daj prekmalu. :D
Bom rajš zamudila prihodnjo soboto.
lp
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
lenka napisal/-a:Bom rajš zamudila prihodnjo soboto.

V soboto je bil tae tam že vsaj 5 minut prej, jaz sem prišel 2 minuti prej, čakala sva pa do 6 minut čez :roll: Ne smeš biti tako nestrpna, malo bi počakala in se ogrevala :) Kaj dost prej pa ni treba hodit saj veš, da gre nam za sekunde :wink:

V soboto torej ob 16h, če ne bo drugače določeno, vabljeni vsi, ki vas mika :TF)
Uporabniški avatar
 tae
Tako, kot je že Dule povedal, sva bila dejansko oba pred 16. uro pred šolo. Lenka, to da si točna je dobra lastnost, obstaja pa možnost, da imaš narobe uro, ker se mi zdi zelo čudno, da se nismo srečali.

Me pa zanima, ali je nedeljski trening potem uspel ali ne. Če ja, naj nekdo pove kdo je bil prisoten in kam ste šli, če ne je pa pred nami še veliko sobot in nedelj.
 lenka
Pravzaprav sem le domnevala, kdaj sem bila tam. Vem, da sem bila pet minut pej na trimu in petnajst minut kasneje doma. Kako so narejene tiste ure v glavi in zakaj niso točne pa ne vem. me pa veseli, da sta se vsaj dva spet našla.
lp
Uporabniški avatar
 Darja
Tae in Dule! Ali vidva kaj bereta ZS? Če pa nista nič prejela, sem ga pa jaz nekaj pobiksala. Bom zelo hvaležna za informacijo. LP, Darja
Uporabniški avatar
 tae
Darja, jaz sem ravnokar preveril in nisem nič dobil, poskusi ponovno.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi jaz nisem nič dobil, čeprav je pisalo, da imam sporočilo, ko pa sem odprl pošto, ni bilo nič :cry:
 AinE
DuleKTKV in Tae sta prav pohvalno v sobotah "in time" ob štirih pred OŠ Frana Albrehta za teke po kamniških poteh. Prejšnjo soboto smo tekli 4-je. Pridružili sva se jima A. in E. in sta fanta prilagodila tempo, malo za spodbudo, malo za trening in tako naprej.

Se spet vidimo kakšno prihodnjo soboto (to soboto ne). By, A.
Uporabniški avatar
 tae
Mogoče sem se malo prepozno spomnil tega, a bom vseeno poskusil. Glede na to, da smo že tik pred novim letom, se marsikomu ne da več kaj dosti tekati okoli (no, jaz zdaj med tednom nič ne migam in že komaj čakam vikend, da se malo porekreiram). Ne vem sicer, če se ima jutri sploh kdo namen udeležiti teka ob 16h, kot smo imeli do sedaj nekaj sobot. Problem je namreč v tem, da sem doma baby sitter, dokler se ne vrne žena iz službe, kar za jutri ne morem vedeti kdaj bo, predvidevam pa da ne do 16h. Moje vprašanje je le, če je morda kdo pripravljen iti tečt kasneje (lahko tudi z lučko na glavi). Če je kdo za, naj me kar pokliče na 041/283-546.
Uporabniški avatar
 olson
Hojla!

Jest bom ob 16 uri na zbirnem mestu,čakam 5 minut potem pa pot pod noge in odtečem nekaj kilometrčkov :P Upam,da se mi bo kdo pridružil,kljub bližajočim se praznikom :roll:

lp :juhuhu: OLSON
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Jaz danes ne grem, ker sem močno prehlajen :cry: :twisted:
 lenka
Mene pa verjetno takrat ne bo več doma, grem abroad (zapuščam Kamnik), Se vidmo 2007!
lp
Uporabniški avatar
 tae
En teden novega leta je že za nami, a se ni še nihče javil na to temo. Ali je v Kamniku tek zamrl, ali se ostali še dobivate ob sobotah (samo mene ni), kaj dogaja ? Bo morda treba spremeniti termin ? Kamničani in okoličani, javite se. Thanks.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA