prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

polona40
Jutri bom po enem tednu, zaradi zdravstvenih težav, :( ponovno odtekla svojih 20 minut, se moram pripravit za četrtek, da bom vsaj tako tekla kot sem zadnjič :), se že veselim :), morda vam pripravim presenečenje...:), lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Lena
V soboto prvič letos okoli Brda. Katastrofa. Odtekla svoj PW.

Ta teden se vam še ne bom mogla priključiti, naslednji teden bi pa šlo.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moj četrtkov nastop okoli Brda je, žal, zelo vprašljiv, oziroma se suče v mejah verjetnosti 5 - 10%. :cry:

Popravni izpit bom imel v petek popoldan z enim do ( :?: morda :?: ) dvema krogoma. :roll: :oops:

PS: Tisti, ki boste tekli jutri, uživajte še zame (Polonin srprajs Press). :wink:
 polona40
Vlajko, upam, da ti uspe priti jutri, kako se bom pa jaz znašla brez "organizatorja" :) ?
Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:...
Tek okoli Brda
Kontakt: Aleš, LojzeP, Matevž
Kje:
Kdaj:
Opombe: analiza v Brunarici
...

Polona, kot je razvidno iz zgornjega citata, so organizatorji teka okoli Brda že določeni. :!: :lol: :lol:

Sam v tej veseloigri nastopam le v vlogi "kanon futra". :rol: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Mal niham med - Brdo, ko Brdo - al pa: čist nekaj drugega...tekačev(ic) nasproti je bilo danes bistveno več, Lojzeta res nisem mogel nahecat za kak hitrejši tek, Mitja je bil neverjetno dolgo z nami, njegov sotekač nam je častil rundo, Vlajko je podoživel vseh 110 cm Vodiškega snega..in najboljše od vsega..spet smo našli tekačico, ki nas je do zadnjega pripravljena poslušat, se vživet v naše debate, nam napolnit želodčke, razvozit do doma, se pustit slikat..kje so že časi ko smo imeli takih na vsaki roki ene par-aja, zato so nas pa zapustile?!

Zdaj pa resno: Brdo je (skoraj) suho, kaže 9.780 km, in zelooo primerno za tempo teke. Janez, seveda tudi za vse dobrobiti pomladanskega teka tu nismo prikrajšani. Če še koga zamika-za bolj sramežljive ima TF tudi ZSje in Brdo je obljudeno tudi ostale dni v tednu. Vabljeni.
 polona40
Aleš pravi:

..in najboljše od vsega..spet smo našli tekačico, ki nas je do zadnjega pripravljena poslušat, se vživet v naše debate, nam napolnit želodčke, razvozit do doma, se pustit slikat..kje so že časi ko smo imeli takih na vsaki roki ene par-aja, zato so nas pa zapustile?!

Ob taki hvali se človek čudi, da so vam ušle...:), drugače pa....škoda, da Brdo ni bliže...,

lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... Brdo je obljudeno tudi ostale dni v tednu ...

Res je, danes sva za to, poleg ostalih dvo- ali štiri- nožcev, poskrbela tudi midva s prevajalcem* Vilkom ter odtekla en pogovorni krog. 8)

Analize ni bilo, prav tako nisem rabil prevoza domov, saj sem tudi tistih 10 kilometrov, ki me je ločevalo do domačega tuša, nadaljeval v enakem tempu. :wink:

Skupaj, torej, slabih "cvancig" kilometrov. :D

PS: Kar vroče je bilo. :roll: :wink:

* prevajalec = tumač (slo / sčg) :lol:
 miharudl
zdravo!

boste v cetretk na terenu ? ob kolkih je start ?
se nameravam pridruzit ;)

lp, miha
Uporabniški avatar
 skrb
Seveda bomo na terenu tudi v četrtek.
Junce in jaz sva dogovorjena ob 10.00 h. Na programu imava intervalni tek 10x1000m , če bova zdražala, sicer nekaj manj.
Res je nekaj pozitivnega v zraku , da jo mahnem na tek na Brdo iz Radolce . Ampak , da vpraša za družbo kdo iz Maribora . Halo?
Očitno so si kranjski tekači znali ustvariti sloves . Čestitam !
Se vidmo v četrtek ! Upam, da bo dobra družba. Tudi na analizi v Brunarici .
Praznični pozdrav! :P
Uporabniški avatar
 Junc
Junce in jaz sva dogovorjena ob 10.00 h. Na programu imava intervalni tek 10x1000m , če bova zdražala, sicer nekaj manj.

Ja, upam le, da ne bom delal intervalov v porodnišnici.
 polona40
Trening je "uradno" ob 18h, ali ne? Jaz pridem takrat, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
To soboto (popoldne) se bom ponovno "mučil" s tekom okoli Zbilj - 21 km. :lauf: Tekel bom s t.i. uživaškim tempom, torej počasi. :D

Morebitni interesenti naj se javijo (najbolje na ZS ali GSM), da se zmenimo glede ure štarta, itd. :wink:

PS: "Lovcem na Kejžarja" nimam namena (beri: ne morem) slediti. :twisted: :lol:

PS PS: V četrtek popoldan me na Brdo ne bo, bi pa prišel jutri (sreda), če ... :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:PS PS: V četrtek popoldan me na Brdo ne bo, bi pa prišel jutri (sreda), če ... :roll:

Jaz bom tam jutri, pa glavni organizator baje tud - tako.. :)

lptini
Uporabniški avatar
 Lena
Tudi jaz bom poskusila priti, a malo po šesti.

tini napisal/-a:Jaz bom tam jutri, pa glavni organizator baje tud - tako.. :)
lptini

Kdo pa je glavni organizator?

LP,
Lena
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA