prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 simi
Zdravo,

četrtek moram izpustiti, zanima pa me, če bi kdo šel v petek. Ura po dogovoru, ob 17h ali kasneje.

Eggy, uživaj v lepoti beline... :wink:

Lp
Simona
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest bi šla ob 17h (lahko tudi prej, če ima kdo čas). Če pa ne gre nobeden pa grem sama. :cry: (pred peto popoldne)

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 izyemna
Ce sta Razi in Pegaz pripravljena it na bolj izy tempo, se vama pridruzujem na danasnji goladarski odpravi (za ob 19h, a brez predavanja).

lp :D
 ežoj
Ojla!

Ja jst bi šel tud danes ob 17-ih en krog odtečt. Bom na klasičnem izhodišču (ulica GD), ne mi pobegnt, so gume na biciklu zmrznle, pa gre zdej moja dakota bol počas :)

En lep pozdrav,
ežoj
Uporabniški avatar
 MatjazV
Pridem na današnjo Golado. Torej, ob 19.00, štart izpred vhoda na štadion na Kodeljevem.

Lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo, če povzamem, imamo zaenkrat dve ekipi po 3 udeležence.
Prva ekipa štarta ob 17:00 - klasično izhodišče.
druga ob 19:00 - štart pred vhodom na stadion Kodeljevo.
Tempo tradicionalen, se seveda prilagodi tistemu, ki bi najbolj počasi tekel.
Pa naj kdo reče, da se v decembru tekaško ne dogaja.
Uporabniški avatar
 Laufer
Za ob 17h še en kandidat. Ker pridem s kolesom imam vprašanje ali bo kdo z avtom, da mi spravi stvari.
Se vidimo,

LP

Savo
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Savo, dobrodošel.
Imamo avto - mojga že.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo, četvorka iz prve ekipe v sestavi MojcaZ, Laufer (tale od zgoraj ne znani tekač na smučkah), Ežoj in Razy je najprej pretekla en krog v zmernem pogovornem ritmu :lol: :arrow:
Potem sta se Ežoju na drugem krogu pridružila MojcaZ in Razy v enakem ritmu. :lol:
Potem smo malo oklevali, če čemo iti še tretji krog in ujeti naslednjo ekipo.
Pa smo rekli kar je preveč je pa preveč in šli domov.
Imeli smo se fino.

Čakamo na poročilo druge ekipe, ki naj bi štartala ob 19:00.

Pa naj kdo reče, da je konec sezone. :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Današnja Golada je bila pa res nekej posebnega. :) Prvič sem pretekla dva kroga. :clap: Mojca! In res, bilo je zelo dobro. Na koncu sem bila sicer malo utrujena ampak bom še šla. :lol:

Družba je bila čisto moška (me to ne moti :) ). Hvala za dobro družbo :!:

Vsakič mi je bolj všeč, tale zimska Golada. 8) Pa sm mislna, da bom mela mal zimske pavze. Ampak očitno letos ne, ker je zunaj prav prijetno. Kljub trem stopinjam Celzija se da vseeno lepo teči (golovški stopnice te prav lepo ogrejejo :lol: ).

Se vidimo naslednji teden. :wink:

Lp, Mojca
Uporabniški avatar
 MatjazV
raziskovalec napisal/-a:Čakamo na poročilo druge ekipe, ki naj bi štartala ob 19:00

Ja, druga ekipa je prav tako uspešno opravila z današnjim večernim tekom po Golovcu. Žal sva s Tino ostala sama. Pegaz je priletel na zborno mesto s 5 minutno zamudo in še to v nešportni opravi, ker jo je pač pozabil doma. Zato je odpovedal svoj trening.

S Tino sva odbrzela (ona je narekovala tempo, jaz pa sem ji komaj sledil) proti Golovcu, ki je bil že zavit v meglo. Tistih 10 km je hitro minilo tako, da sva bila naokoli prej kot v eni uri.

Se vidimo na naslednjem teku.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 pegaz
MatjazV napisal/-a:Žal sva s Tino ostala sama. Pegaz je priletel na zborno mesto s 5 minutno zamudo in še to v nešportni opravi, ker jo je pač pozabil doma. Zato je odpovedal svoj trening.

Špeckahla!!!!
:)

Tale Pegaz je čist neresen. V avto je pripravil tekaško opremo, šel na predavanje o RAAMu in Tour Directu (Jure Robič in Marko Baloh sta caaarja!) in v trenutku resnice (18.45) ugotovil, da v torbi ni superg. So pa vse ostale pritikline (flis, kapa, dvoje rokavice, troje kratke tekaške hlače ipd.)

Zato sem skočil do Ekipe II, ki sta se ravno ogrevala, in jima sporočil žalostno novico.

Takla mamo. Mogoče bo drugič bolš.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:...in v trenutku resnice ugotovil, da v torbi ni superg. So pa vse ostale pritikline...

upss, a tole je pa nalezljivo... :wink: (Logatec.PRESS)
pegaz napisal/-a:...Mogoče bo drugič bolš...
Zihr bo! :wink: :lol:
 deniss
Pozdravljeni!

Mene tudi zanimajo tile treningi...

Drugače kar nekaj tečem okrog Golovca in sem v četrtek srečal dva tekača...mogoče kdo od tekačev na TF?

Bila sta punca s svetilko na glavi in moški z lučko na roki...

No upam, da se kaj zmenimo...

Lp, Denis
Uporabniški avatar
 pegaz
Deniss,

naredil si dva ključna koraka:
1. Med tekom si videl čudake z lučkami ponoči na Golovcu, in
2. Našel si tole temo.

Torej te nič več ne zadržuje, da se ne bi pojavil na zbornem mestu Golade v četrtek ob dogovorjeni uri! (sproti spremljaj objavetukaj, kdo in kdaj pride).

Dobrodošel!

Lep let, Pegaz :)
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA