prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raines napisal/-a:Kaj ste pridni!

Včeraj sem prišel z dopusta, zato sem danes spal do 11ih. Sedaj pa bo treba spet malo migat.

Naslednjič grem zraven! Se že kaj ve kdaj je to?

lp

Napiši datum, kdaj ti paše, pa se mogoče zberemo. :lol: Letos se skoraj vsak vikend kaj dogaja po PST-ju. :D
spela* napisal/-a:Ampak še vedno ne bom uporabnica Facebooka. :wink:

Lej lej, pa ne da nisem edini :) :)

Tudi jaz bi sel spet enkrat na PST, samo bi mi pasala kaksna bolj "normalna" ura :) :)
Sneg počasi kopni in upam da ga bo do nedelje že pobralo. :D

Vreme je tudi napovedano sončno s temperaturami do 11°C. :D

Torej gremo spet malo laufat po PST-ju.

Start ob 8:30 izpred Fužinskega gradu. Tempo prilagodimo počasnejšemu. V primeru večje udeležbe pa naredimo skupine.

Trenutno prijavljeni:
maca - polovičko do Koseškega bajerja
ROSI64 - cel krog

Vsi ostali kandidati za tek in okrepčevalnice, javite se. :D
Eto, mene so določili :--

Na Koseškem imam lahko okrepčevalnico pod pogojem, da ne bo hitrejših in počasnejših skupin, eno lahko naredim potem tudi še po želji kasneje.

Jaz grem počasi, regeneracijsko, rabim družbo. Ne vem, če bo po moji Vrbi Rosi64 prenesel še en počasen tek (ja, hvala za takrat :laola ). Pol bi se moral vpisati v ultra počasne polžke. :clap:
Maca, saj nisi več tako počasna, si to dokazala sedaj na maratonu v Veroni :clap:

V Vrbo mi je bilo prav fino laufat s tabo, tako da se za nedeljo tudi ni bat dobre družbe. :D

Vreme bo pa kot kaže super, jasno do 12°C. :D
pojma nimam, kakšna je pot po PST-ju, jaz že dva dni raztegujem mišice in iz njih izčrpavam mlečno kislino kar po Rašici, po čofti, blatu, brozgi, lužah....
Nič fino, a gre, vse za močne mišice....
Vinci napisal/-a:Kakšna je sploh trenutna situacija na PST, na relaciji Dolgi Most - Koseze? Je pot še vedno prekrita s snegom?

Še vedno je sneg, :( a do nedelje ga bo kar nekaj pobralo. :D

Kot je maca napisala, tek po snegu je dober za razvijanje moči in utrjevanje gležnjev. Energije se pa kar nekaj pokuri.
Ah, jaz sem se zdaj tri mesecev v glavnem debelil, bi pa rad ta teden naredil otvoritev v novo sezono. Bom probal po PST v soboto ali nedeljo, pa bom videl, če imam kaj odvečne energije za pokurit. :)
Hojla,

kako kaže s snegom na trasi? Če ga pobira, bi se vam pridružila na celotni trasi. Tempo okrog 5.30. Oziroma plus minus glede na družbo.
Priprave za maraton v Rimu so v polnem teku in je to še zadnji dolgi trening pred tekmo.
:laola
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA