prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Ni za kaj, upam samo, da sta punci lahko zaspali, glede na strogo varovano sestavo čudežnega toplega zvarka, ki pa ne spada pod prepovedana poživila. :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:Ni za kaj, upam samo, da sta punci lahko zaspali, glede na strogo varovano sestavo čudežnega toplega zvarka, ki pa ne spada pod prepovedana poživila. :D

A zato sem tam okoli polnoči še vedno strašil po stanovanju, pa naj bi učinkovalo le na punci :oops: :lol: :wink: :idea:
 ežoj
OJLA!

Takole; sporočam (meni :-) žalostno novico, da je goladna pravljica za letošnjo sezono zame (verjetno) nepreklicno končana. V ponedeljek sem začuda staknil žulj (od kar sem se letos pozno poleti prvič namenil s športnimi copati premestiti nekaj zrnc pretežno kalcijevega ter magnezijevega karbonata s pozicijsko odvisnimi deleži ostalih vključkov - kot npr Fe2O3, Fe3O4, različnih tipov silikatov ter alumosilikatov in še nekaterih drugih, ki bi utegnili bralca nekoliko manj zanimati :-), se mi še kaj takega ni pripetilo). Danes sem se potem še nekaj potepal po hribčkih v zasavju, pa je tisti žulj dobil mlade... Sicer prav zares ne vem, kakšen občutek je spati na vodni postelji, zagotovo pa vem, kakšen občutek bi bil po njej hoditi (opozorilo: bralec s prebujno domišljijo naj nivo dobesednega jemanja nekoliko zreducira, da bi še vedno bil dovoj blizu realnemu stanju :)

Torej vidimo se šele naslednje leto. Lepo praznujte, če boste pili, ga pijte konkretno, da po denarju ne bomo rabili zamenjati še himne (šteje tudi čaj, sok, gosti sok, mleko ipd.). Kar pa je najpomembneje za naprej, SREČNO! ... pa se kej vidimo...

ežoj
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Goladniki,

po želji se jutri dogaja Golada - start ob 17:00.
Da skurimo pojedene kalorije.
Narod, navali sprijavami, da vidimo ali smo ali nismo.
Lep novoletnio pozdrav.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
raziskovalec napisal/-a:Goladniki,

po želji se jutri dogaja Golada - start ob 17:00.
Da skurimo pojedene kalorije.
Narod, navali s prijavami, da vidimo ali smo ali nismo.
Lep novoletnio pozdrav.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Pozdrav!

@ ezoj meni je zelo zal, da si stopil med tiste ki znajo hodit po vodi. :) Ampak, ker si trpezen fant bo to samo prehodnega znacaja in se drugo leto zopet vidimo. :twisted:
Vidim, da je Razy na dopustu. ;) Tudi ta cetrtek ob 1700 je mogoc start na zadnji letosnji Goladi. Navali narod. :) No, na posebno zeljo se lahko start prestavi na kaksno drugo uro ali pa tudi dan. :P (petek je dan za metek) :P
Srecno!

lp, Jusuf bre Inslam

p.s.: Ja, tetovaze s kavca in pocivalnika so se lepo prijele. :) :twisted:

p.s.s.: Na, pa me je za misjo dlako prehitel. :P :twisted: Razy namrec. :)
Uporabniški avatar
 Laufer
Ne vem še, če bom prišel. Noge po teku v Dolskem še niso najboljše. :(
Hvala za vzpodbudo ob progi. :clap:
Z Maj-em sva tako kot na Goladi od štarta do cilja tekla skupaj in uspešno prišla v cilj.
Če drugega ne, pridem na štart, da vam dam moralno podporo.
Uporabniški avatar
 pegaz
Razy, meni je ta ideja všeč, zdajle zgleda, da pridem.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Narod, navali sprijavami, da vidimo ali smo ali nismo.
Lep novoletnio pozdrav.

SMO !!!

pridem ob 17.00 (na moje zamude pa ste itak navajeni)
 eggy
...menda se obeta tudi XX zastopstvo :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

no, kot ste že navajeni tale nadvodovojvoda skensla v zadnjem trenutku.
po sili razmer imam pobožičnoprednovoletno kosilo z nečački in ker bomo odvijali legice ni šanse da jest to zamudim. Še posebej, ker bom jest PRNESU legice.
Še dobr, da je tale tema v krneki. :)
Aja, sej ni,... :roll:
Lepo se mejte, resne ponudbe sprejemam na ZS ;)

Vse najboljše,
vaš še vedno novoletni
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 janika
Glede na prelepo vreme in prednovoletno vzdušje, prijavljam še naju s Klaudi in sicer prideva ob 16.45 ter bova parkirali nekje pred DIF-om.

Počakajte na naju:
1. Janika
2. Klaudi

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker vidim, da še noben ni napisal nič o zadnjem srečanju, sem se opogumil in podajam kratko poročilo.
Na zadnjem teku letos se nas je zbralo kar 9, še bolj presenetljivo je, da so bile predstavnice nežnejšega spola v večini (5) :o .
V prijetnem vzdušju in zelo zmernem tempu smo odtekli zadnjo Golado in si na koncu zaželeli srečno 2007.

Se vidimo naslednje leto in dobro praznujte :piti: .
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Malo pozno, a vseeno vabljeni na jutrišnlo Golado ob 17.00.
sam nisem siguren da bom jutri uspel teči.
Uporabniški avatar
 milkec
jaz pridem, če bom pa sam laufau, pa itak ne bom prvič :) mogoče še en kolega pride z menoj
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA