prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 spehovka
Midva z Učencem prideva, tokrat tudi malo potekat, ne samo na analizo. 18:30 nama kar ustreza. Sva za umirjeno skupinsko tekanje z obilo debate.
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz nimam veliko časa in grem ob 18:00 na brzino en krog pol pa hitro domov
Uporabniški avatar
 lojzeP
pridem tudi jaz - cca 18.30 :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Mene pa dans ne bo, ker mam izpit iz "Haccp za osebe, ki izvajajo nadzor v ustanovah in podjetjih, kjer so zaposleni v kontaktu z živili" (neki tazga) :shock:

lp,

m
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz bom pa danes Brdo obhodil s svojo najdražjo (Počitek pred Radenci Press). :D Prideva "malo" prej, da nama ne zaprejo Brunarice pred nosom. :wink:

PS:
mojcej77 napisal/-a:... (neki tazga) ...

Mojca, kaj boš hodila na izpit, pridi raje na Brdo, :arrow: saj se nisi nič učila, če še to ne veš, kako je predmetu ime. :bum: :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Vlajko, to je tak izpit, na katerega greš po službi, imaš 4ure predavanj, pa pol takoj izpit oziroma preizkus znanja (tam so napisali "preskus" :lol: ).
Opravila z levo roko.
Zdej morm pa imet interna izobraževanja za zaposlene :?
Brdo pa bo...spet zelo kmalu! Prej pa še kaj drugega!

Lep pozdrav na Brdo!

m
Uporabniški avatar
 ales
Na krogu okoli Brda je bilo danes bistveno manj tekačev kot včeraj(zgleda že počivajo za sobotni tek). Tudi jaz sem prve tri kilometre bolj počival, potem so se pa palačinke in saharca spustile nekam nižje(btw-to RES ni hrana za pred tek!), a sva z Lojzetom vseeno zaključila v 42ih.

Za mizo so bili željni in voljni, presenečeni nad svojimi tekaškimi dosežki in ostali..Vlajko je bil pohvaljen, da je pred Radenci spil le dve rundi, nekateri smo pa proslavljali uspešen zaključek srednje šole. Vsi pa maštali o poletnem pikniku TF. A kar objavimo en tak delovni termin: sobota 1.ali 8.7. Podpeč, seveda!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Še tistih dveh si nisem zaslužil, saj sem dosegel praktično neponovljivi PW (2h 15 min) v "teku" na 9,8 km okoli Brda. :oops:

Silno slaba popotnica za Radence. :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Še tistih dveh si nisem zaslužil, saj sem dosegel praktično neponovljivi PW (2h 15 min) v "teku" na 9,8 km okoli Brda. :oops:

Silno slaba popotnica za Radence. :shock: :wink:

Rezultatski odvisnez! :twisted: :)

lptini
 Nataša
ales napisal/-a:...potem so se pa palačinke in saharca spustile nekam nižje(btw-to RES ni hrana za pred tek!)...

:lol: ne morš verjet, kaj vsega pametnega ta člouk ne ugotovi! :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
V četrtek :arrow: standardno. 8) :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Js bi tut šla, sam se moram enmu uštulit, k gre iz Ljubljane pa se v Ljubljano vrača.
Kaka prostovoljna žrtev? (Obljubim, da bom nežna :twisted: )

lp,

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
ker sem v četrtek zadržan, in pridem le na analizo, sva se z Alešem odločila, da zaokroživa tudi v sredo :idea:
zatorej ......... štartam ob cca 18.30 :arrow: hardići pa že en krog prekle :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jst sm dobla prevoz za četrtek. Sandra pravi, da hoče laufat spet okol Brda.
Pa še moja soseda je ratala. Svašta!

lp,

m
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com