prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:Na cilj sem prišel kar malo utrujen, :oops: sem pa bil vesel AVI-jevih pozdravov na moji zadnji šipi avtomobila. AVI hvala, za pivo pa velja. :toast:

Naj na koncu omenim vsem tistim, ki se bojite snega, da ga skoraj ni več nič. Nekaj ga je še v Murglah in pri Kosežkem bajerju. Drugače je pa PST več ali manj kopen. :wink:

AVI napisal/-a:Rosi...za :toast: pa velja....in priložnost bo že drugi teden..... :D :D

Evo sem rekel, da bo prilika.....http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=216701#p216700......
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Na cilj sem prišel kar malo utrujen, :oops: sem pa bil vesel AVI-jevih pozdravov na moji zadnji šipi avtomobila. AVI hvala, za pivo pa velja. :toast:

Naj na koncu omenim vsem tistim, ki se bojite snega, da ga skoraj ni več nič. Nekaj ga je še v Murglah in pri Kosežkem bajerju. Drugače je pa PST več ali manj kopen. :wink:

AVI napisal/-a:Rosi...za :toast: pa velja....in priložnost bo že drugi teden..... :D :D

Evo sem rekel, da bo prilika.....http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=216701#p216700......

Mikavno, predvsem :toast: :beer:
A bi naslednji vikend (prvi vikend v aprilu, hkrati velikonočni vikend, tudi ponedeljek je frej) kdo tekel po PST?
Jaz bi, imam le en problem, ki pa ga bo Rosi vesel. Namreč da za vikend dežuram (za ponedeljek še ne vem) in bi morala biti nekje do 11h v službi. No, če se kdo najde (sama vem, da ne bom tekla zjutraj, razen če se zmenim, ampak bom v tem primeru tekla po službi).
Hmm, bi zelo verjetno šlo tudi popoldan, samo nisem čisto sigurna :? , tako da raje ne računaj name. Mogoče se ti pa še kdo javi.

Pa če prej ne odlaufaš, se lahko vseeno v nedeljo zvečer slišiva, takrat bom že vedela kako in kaj, mogoče pa le kaj nakombinirava.
...jutri se z zajcem odpravljava na popotovanje okoli Ljubljane...in sicer štart ob
5. uri zjutraj pri Fužinskem gradu...

...ker smo humani in pustimo punce malo dlje spati Slika je štart druge ekipe ob
8. uri pri Fužinskem gradu....
trenutno sta v ekipi Andreja in Helena, ki se podajata na polovičko do Koseškega bajerja...

...le pogumno naprej...tako, da če je še kdo ZA...naj se le pofočka.... :D :D :D

LP
AVI napisal/-a:...jutri se z zajcem odpravljava na popotovanje okoli Ljubljane...in sicer štart ob
5. uri zjutraj pri Fužinskem gradu...

LP

Druzba zanimiva, ura nadvse primerna :) Danes imam sicer popoldne sluzbo, kar pomeni potem cca 15+ km ob 23:00 do doma, pa ne vem ce mi bo ratal vstat potem ze po par urah za se eno krozenje.

Tako da ce bi bila Matjazeva varianta v nedeljo ob isti uri, bi mi bolj odgovarjalo.

Skratka, ce pridem pridem, cakat pa me ne.

G.
Krog je uspešno zaključen. "Letelo" je pod 3 ure (brez ustavljanja ure) in sem zelo zadvoljen, ker sem te dni kronično utrujen in "napihnjen" (beri: serjem ga :oops: ). Med potjo sva srečala še Marjana, ki je peljal kuža na tek ali obratno :mrgreen: AVI trenutno nadaljuje in bo poskušal končati točno ob 8h, ko naj bi pri gradu štartali Helena in Andreja. Super je bilo. Zdaj pa na čevapčiče :mrgreen:
Dami sta bili opaženi na Dolgem Bregu. Prav lepo jima je šlo. Pravzaprav so bile največje skušnjave priti mimo ''piknik placov''...diši, diši...

LP
Matjaž
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA