prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 aisha
15. oktobra smo imeli tekaški tečaj v Ljubljani in sicer na Gimnaziji Šentvid.

Kdo drug kot Urban Praprotnik nas je lahko na zanimiv način podučil o pravilni tehniki tekanja :juhuhu: !!!

Začeli smo s tekom na stadionu oz. Urban nas je posnel, kako tekamo, tako da smo se lahko kasnej občudovali na posnetkih :roll: in ugotovili, da delamo precej napak. Torej na napakah se učimo in naslednjič bo bolš :D !

Nadaljevali smo z razteznimi in tekaškimi vajami ter predavanjem in ogledom naših "tekanj".

Skratka tri urce so minile kot bi mignil, imeli smo se lepo, veliko smo se naučili, in upamo, da se ga kmalu spet kaj vidimo.

In Urban, ni kaj, kdor zna, ta zna!!! :clap: TNX!!!

In še lep pozdrav Loni in Mojcaj, lepo se imejta! :laola
Nazadnje spremenil aisha, dne 16 Okt 2008, 09:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Hojca
Tudi jaz sem se udeležila tega tečaja. Bili smo v zelo raznoliki sestavi (od začetnikov pa do tistih, ki so že maratone pretekli), pa smo vsi zvedeli marsikaj koristnega in uporabnega. Se je pa na posnetku kar težko gledat :shock: :twisted: :roll: , se mi je zdelo, da sem največji štor med vsemi :oops: . No, pa saj zato smo prišli, da vidimo, kaj narobe delamo. Zdaj pa napake začet počasi odpravljat. Bo težko, ampak počasi, pa bo.

Skratka bilo je prijetno in koristno, pa še Loni je Urbanu in posredno tudi nam pripavila sladko presenečenje. Njami, bilo je res super. :D

Aisha, sem vesela, da sem te spoznala. Lepo se imej in prijetno tekanje na tvojem koncu, pa pridi še kaj v Lj.
Uporabniški avatar
 Loni
Joj, kakšen fajn dan. A se je vam že kdaj zgodilo, da ste tekaško opremo samo kar tako oblekli, tekli pa ne, to sem počela jaz včeraj, ko sem špilala taksistko za dve TFjevki, kateri sta šli k Urbanu na tečaj, srečale smo pa tam še eno, no, vsaj pogovarjale smo se z njo, lahko da se je še kje kdo skrival - Aisha je prav simpatična Primorka, no, Primorke smo itak fajn, a ne, maca :lol: :lol:

Par slikic od včeraj je tukaj, pustimo kvaliteto ob strani:
http://picasaweb.google.com/lonimak/TFj ... aKemTeAju#
Uporabniški avatar
 aisha
RES JE, malinov kolač, slastnooooooooo, Loni! :clap:

Mojculja, oprosti, ker sem te mal preimenovala (mojcaj) :oops: , sicer se ga pa zihr še kaj vidmo v Ljubljani.

Loni, to itak, da smo Primorke fajn, no, pa tud vse ostale PUNCE so sploh :juhuhu: ........

Lepe slikice, lepo se mejte, uživajte v jesenskem tekanju :lauf: .

Sončen pozdravček s Primorske :wink: !!!
 mojA
Ta tečaj z Urbanom Praprotnikom je res super. Tudi jaz sem se ga udeležila letos spomladi, bila zgrožena nad svojim posnetkom in od tedaj sem se priključila tudi njegovi tekaški ekipi. Se mi zdi, da bi sedaj bila veliko bolj zadovoljna s svojim posnetkom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA