prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Od aprila dalje bo tekaška sekcija KŠK vsak petek ob 18h raziskovala razgibane poti v okolici Kranja, se udeleževala rekreativnih maratonov in tekaških prireditev. Tekaški izleti bodo primerni za povsem rekreativne tekače, ki jim je poleg teka pomembno tudi druženje.

kdaj:
vsak petek ob 18h, prvič se dobimo v petek, 17. aprila

kje:
po dogovoru, prvič se dobimo pri Udin borštu (v bližini Kokrice pri Kranju)

informacije:
tek@ksk.si ali 031 241 271 (Neža)
 jack66
A se gre tud na kakšno tekmo?
 Neza KSK
Seveda gremo tudi na kakšno tekmo :) Najprej nas v maju čaka tek po ulicah Kranja, naš cilj sezone pa je Ljubljanski maraton.
 Neza KSK
Ne bo vodil Janez. Ga bom kar jaz vodila :) Upam, da vseeno kdaj prideš :)
Uporabniški avatar
 Dari1
Neza KSK napisal/-a:Seveda gremo tudi na kakšno tekmo :) Najprej nas v maju čaka tek po ulicah Kranja, naš cilj sezone pa je Ljubljanski maraton.

Kdaj je tek v Kranju - nikjer ne najdem?
 Neza KSK
Danes naj bi se dobili 18.00, Udin boršt (pri Kokrici). Tempo bo primeren prvem treningu :D Upejmo, da ne bo dežja...
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Lep pozdrav

Lepo, da se je zopet oblikovala tekaška sekcija na Klubu študentov Kranj. To sekcijo sem jaz že vodil pred petimi leti, potem ko sem tisto leto saniral zakomplicirano poškodbo golenice in je bilo kar nekaj prijetnih treningov, poleg tega pa je Tek po ulicah Kranja po mojem mnenju eden najlepših uličnih tekov v Sloveniji. V vlogi vodje organizatorja teka sem bil v letih 2002-2006, vmes enkrat tudi nastopil, večinoma pa sem energijo dal v organizacijo prireditve.

No, upam, da se vam pa kdaj pridružim, sploh, če bi se teklo po Udin borštu, ker ga sam premalo poznam.

Športni pozdrav

Janez
 jack66
Kar se teka po Kranju tiče, bo ta v nedeljo, 10. maja - tokrat z rahlo spremenjeno traso. Več tukaj: http://tm.ksk.si/tek
Nazadnje spremenil jack66, dne 19 Apr 2009, 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
 Neza KSK
Janez, ravno to je čar Udin boršta, da ga ne poznaš :D Zmer kšne nove poti najdeš :) Upam, da nas res prideš kdaj kej pogledat...začetniki zmer rabmo kšne nasvete profesionalcev :)
 Neza KSK
Naslednji petek, 24. aprila se dobimo na Brdu pri Kranju ob 18h. Zbor na glavnem parkirišču. Za vse informacije še vedno tek@ksk.si ali 031 241 271 (Neža).
Upam, da ste si med počitnicam nabrali nove moči, da lahko ta teden spet veselo skupaj tečemo :) V petek 8. maja se torej spet dobimo na Brdu na glavnem parkirišču, 18.00.

Ne pozabite, da je v nedeljo Tek po ulicah Kranja!

lp

neža

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA