prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

klas
Stvar je jasna!

Vedno ko laufam po Rožniku tam v okolici Čada (gostilna, kao restavracija) smrdi po mrhovinarskem pečenem mesu daleč naokoli - vse do zgornjega ovinka. Ne vem, kako lahko ljudje v okolici to zdržijo...ni čudno, da je medo to zavohal s Krima... :D
 klas
sori - sem hotu dat post pod temo K-rožnik
 klopotec
Ne bi rekel. Medotom paše samo surovo, rahlo pokvarjeno meso. No saj tudi svežega se ne branijo, ampak pečeno pa jim po moje ne paše.

Problem je verjetno v tem, da medo več nima dovolj velikega gozda in je že malo zbegan. Jankovič vam bo počasi vse posekal in zgradil stolpnice, pa stadione, pa postajališča pa kaj vem kaj še. Medo pa rabo gozd, drevesa. Saj jih rabimo tudi mi, ampak še tega nismo zadosti skapirali.
 klas
se strinjam, :!: res so sekali in podirali po Rožniku na veliko pred mesecem. :?

Tudi to je jasno, da so medoti znova in znova zbegani in predtrašeni.
Predstavljajmo si obratno, da v Sloveniji živi 500 ljudi in 2 miliona medotov. Pa še vseeno bi tem 500 ljudem bilo bistveno lažje, kot je tem 500 medotom. Zbegani pa bi bili vseeno.
 Metka 2
Saj res, ali je bilo to čiščenje gozda, ker nekatera drevesa se mi zdela čisto zdrava?
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - en medo, pa takšen rompompom...

Pri nas že cel teden tekajo med bloki gazele, zebre in podobne živali, pa še nikjer ni bilo objavljeno.
 klopotec
klatez napisal/-a:He, he - en medo, pa takšen rompompom...

Pri nas že cel teden tekajo med bloki gazele, zebre in podobne živali, pa še nikjer ni bilo objavljeno.

Seveda ne. Ker nikogar ne ogrožajo. Gazele in zebre jedo travo. Hi,hi.
 zappa
klatez napisal/-a:He, he - en medo, pa takšen rompompom...

Dobro, medveda sredi Ljubljane še nekako razumem (medvedendorf nad Igom je manj kot 10 km zračne črte stran, polhograjci pa še manj), ampak od kje pa gazele in zebre v tvojem koncu? :shock:
Uporabniški avatar
 klatez
Hočeš kakšno fotko? :roll: :wink:
 zappa
klatez napisal/-a:Hočeš kakšno fotko? :roll: :wink:

A imaš?! Veš da, kar na dan z njo.
Uporabniški avatar
 klatez
Dobro, bom popoldne šel pofotkat.
 zappa
Hej, ne si zdaj dela delat zaradi tega. Sem mislil, če imaš že na lagerju... Od kod pa je ušla ta travojeda zverjad?
 jezek.teka.teka
Metka 2 napisal/-a:Saj res, ali je bilo to čiščenje gozda, ker nekatera drevesa se mi zdela čisto zdrava?

Marsikaj zanimivega se grejo. Med drugim so želeli v predelu pri študentskih domovih v Rožni dolini narediti adrenalinski park. Po besedah župana bi na ta način Rožnik in Tivoli dodatno oživili. :shock:

Civilna iniciativa je potem to gradnjo ustavila, a še vedno niso odstranili ploščadi na drevesih...
Uporabniški avatar
 aleksander
Zadnje dni po TV,pa vsi časopisi z udarnimi naslovi "Zver na Rožniku" in spodaj slika "Rambo z kolegi......Kakšno paniko naredi en majhen medvedek v naši prestolnici,medtem ko se pri nas na Poreznu in Otavniku že celo zimo in pomlad sprehajajo eni trije,pa tega skoraj nihče več ne opazi...pa tudi nikoli nisem tega zasledil na TV in v časopisih,smo pač predaleč od Ljubljane...No sej sploh niso nevarni verjetno trenirajo za GM4O :wink: :wink:

LP Aleksander

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA