prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bernarda
Z veseljem bi ti nudila 100% informacije, ampak, sem sama tekla, samo po eni strani jezera, vedno ob vodi.Tudi druga stran je taka. Kolikor vem iz pogovorov, je možno okoli in okoli ga pretečti . Toliko, za začetek. Ostalo dobiš od domačinov. :wink:

Čakaj, čakaj! Zakaj sprašuješ? Bom izvedela :-((
Uporabniški avatar
 milkec
ero napisal/-a:a zakaj vprašujem? boste zvedeli ;)

Jaz pa že vem! :D

Pa ne povem! :--
Uporabniški avatar
 Loni
A je to kaj povezano z dogodki naslednji teden, mislim na tiste, ki vključujejo žogo za odbojko, mivko in kopalke :?:
Uporabniški avatar
 bernarda
ero napisal/-a:
Loni napisal/-a:A je to kaj povezano z dogodki naslednji teden, mislim na tiste, ki vključujejo žogo za odbojko, mivko in kopalke :?:

zna bit, zna bit, ...

Mislita verjetno blato, blato, blato.. in kopalke? :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 Keks
Oj, Ero! :)

Jp, Ptujsko jezero (morje na kopnem ;) )se da v celoti ali prekolesariti ali preteči :). So pa naokoli posejane table z opozorili, da je oboje prepovedano. Prva polovica ovala je posuta s hudim makadamom, druga pa je bolj utrjene sorte :).
Vredi?
:)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jaz pa dodajam še nekaj slik. Zaenkrat jezera še nisem "obtekel"; mi je pa ob poti, ko delam ravninskega po Dravski kolesarski poti v Ormož :D. Zadnjič sem srečal dva tekača, ki sta ga več kot očitno šibala okoli - ful sta mi naredila lušte :wink:

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

v soboto, 18. julija z zborom ob, recimo 10ih.

če prav razumem, je najkrajši krog 12 km, če podaljšaš do kako-se-že-reče-tistemu-mostu pa 16 km? bo to držalo? torej dobra urica (in pol) prijetnega teka v pogovornem tempu.

potem pa navijanje na odbojki in žurka :)

hvala za opis in fotke!
Uporabniški avatar
 pajo
Ptujsko jezero!

Piše Miha (sodelavec od Pajota - iz Ptuja)

Krog okoli jezera je dolg 12.7km, če prečkaš dravo preko peš mostu.
Okoli jezera so na "betonski ograji" nasipa (varnostno nadvišanje pred viskomi vodami in valovi) kilometrske oznake zelene barve. So še neke druge ampak jaz se vedno držim teh. Po levem bregu jezera so od Rance proti jezu Markovci oznake na 500m in sicer od 1.5km do 4km. Tisti del jo odličen za intervalne teke. Mala zmeda je na desnem bregu, ker so dvojne oznekae. Eno so od malega maratona, ko se je teklo od toplic do Vidma in nazaj. A se hitro ugotovi katere so prave (če se ne motim je celo puščica ob oznaki za smer teka)

Sedaj pa še nasveti:
-poleti obvezna tekočina s seboj (je brez sence, kaj šele kakega bifeja)
-poleti popldan in zvečer je ogromno mušic (na celem krogu jih zaužiješ ne hote za en amli mesni obrok)
-lahko se pojavi močan veter (bolj pomladi in jeseni)
-!!!!!! pred dežjem bojo okoliški kmetje zalili vse njive z gnojšnico in je lahko zadeva zelo moteča za dihalne poti...pa še tam mimo čistilne naprave zna malo smrdet

Če koga kaj več zanima naj kar vpraša. Če pa rabi kdo družbo (vodiča)čez vikende pa naj pove.

lp, Miha

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA