prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ej to pa res: ZDRAV. Sem prov vesel. :) Prav nič me ni zabilo. Še dva dni nazaj denimo sem na bistveno lažjem treningu ( Veliki vrh in Košutica) imel probleme s sluzjo, ki se mi je zataknila v grlu in nisem mogel normalno dihat, da sem potem hropel.
 TONEK
Bojan, čestitke za podvig po prestani bolezni. Hiteti po temenu Triglava je nevarno početje, zato ti predlagam, da meriš v bodoče rezultat samo do Kredarice. Prosim, naj ti to zveni kot dobronamerni nasvet. Po sliki sodeč, so Ekarjevi že odstranili moj transparent proti zamenjavi Aljaževega stolpa, ki sem ga pritrdil na drog pod zastavico v soboto dopoldne. Če kaj veš o tem, mi prosim javi na zs.
lp Tone
Nazadnje spremenil TONEK, dne 13 Avg 2009, 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
 luzr
He, he; BojanA je spet v kolikortolikšni kondiciji in že veselo pretirava.
V katerih supergah si tekel? :E
 bartely
Občasno prebiram novičke in zgodbice na forumu, da dobim koristne in zanimive informacije. No, pri tebi Bojan pa sem se moral ustaviti in se vprašati oz.na glas razmišljati...A ni tale fant se zadnjič zgražal in kritiziral nekoga na forumu, ki želi "teči" na Mt. Blanc? A je kakšna razlika med hitenjem po klinih, skalah oz. čez ledenike in ledeniške razpoke? Kaj s tem početjem sploh hoče "povedati"?

Ah, ne želim ne kritizirati in ne obsojati (me niso postavili na ta svet s tem namenom)ampak s takim in podobnim početjem se ogrožajo tudi življenja požrtvovalnih gorskih reševalcev, če...

Želim tebi in vsem ljubiteljem gora in gibanja veliko užitkov pri Športnih podvigih :!:

Lp :-Dušan

p.s.-bil na Triglavu, bil na Mt. Blanc, bil na Teku na Grintovec

Bojan Ambrožič napisal/-a:Grintavcu sem bil prisiljen reči "NE". Triglavu pa se nisem odpovedal in danes tekel nanj s Krme (1h 48 min).

Poročilo: http://bojanambrozic.spaces.live.com/bl ... 9165.entry
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
bartely napisal/-a:Občasno prebiram novičke in zgodbice na forumu, da dobim koristne in zanimive informacije. No, pri tebi Bojan pa sem se moral ustaviti in se vprašati oz.na glas razmišljati...A ni tale fant se zadnjič zgražal in kritiziral nekoga na forumu, ki želi "teči" na Mt. Blanc? A je kakšna razlika med hitenjem po klinih, skalah oz. čez ledenike in ledeniške razpoke? Kaj s tem početjem sploh hoče "povedati"?

Ah, ne želim ne kritizirati in ne obsojati (me niso postavili na ta svet s tem namenom)ampak s takim in podobnim početjem se ogrožajo tudi življenja požrtvovalnih gorskih reševalcev, če...

Želim tebi in vsem ljubiteljem gora in gibanja veliko užitkov pri Športnih podvigih :!:

Lp :-Dušan

p.s.-bil na Triglavu, bil na Mt. Blanc, bil na Teku na Grintovec

Bojan Ambrožič napisal/-a:Grintavcu sem bil prisiljen reči "NE". Triglavu pa se nisem odpovedal in danes tekel nanj s Krme (1h 48 min).

Poročilo: http://bojanambrozic.spaces.live.com/bl ... 9165.entry

O, joj!

Ne rečem, da je moje početje nekaj najbolj varnega na svetu, ampak dovolj dobro sem se pripravil nanj, da je bilo konec koncev zelo varno. Po poti po kateri sem včeraj tekel, sem že večkrat hodil in sem jo dobro poznal. Pot je odlično varovana. Zato sem se odločil za to varianto.

Primerjava z Mont Blancom je pa čisto mimo (če ne veš kakšna je razlika med potjo na Triglav in hojo po ledeniku v navezi nimaš na Mt. Blancu kaj počet!). Tisto pa že kar ves čas počne Tomaž je pa skrajno neodgovorno in vzbuja posmeh vseh tistih, ki smo na Radovljiškem Alpinističnem odseku.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
luzr napisal/-a:He, he; BojanA je spet v kolikortolikšni kondiciji in že veselo pretirava.
V katerih supergah si tekel? :E

Ni bil lahek gorski tek, sigurno pa ne najtežji oz. tako težak da ga ne bi zmogel. Sem se ta teden kar nekajkrat že bistveno bolj izmučil.

Drug del vprašanja je pa čista provokacija.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Bravo Bojan! :clap: :cast:

Hvala za super poročilo - uf, si mi naredil lušte. Enkrat moram zlaufat na to našo "sveto" goro.
Kaj obstaja kakšen .gpx ali .kml tvoje poti?
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ne, nimam GPS-a. Sem pa na Hribi.net-u našel identični GPS track poti.

http://www.hribi.net/slike/disketa.gif
http://www.hribi.net/gpszemljevid.asp?id=32

Slika

Dolžina poti: 8,29 km
Dolžina vzpona: 7,28 km
Višina vzpona: 1979 m
Dolžina spusta: 1,01 km
Višina spusta: 141 m
Začetna višina: 1025 m
Končna višina: 2863 m
Minimalna višina: 977 m
Maksimalna višina: 2863 m
Povp. naklon vzpona: 15°
Povp. naklon spusta: 8°

Edin tole na začetku mi je mal čudno, da se spustiš za 50 m. To pa ni realno. Enako tist strm vzpon na višini 1600 m, ki je po grafu tako strm, kot bi plezal čez Severno Triglavsko steno.
Uporabniški avatar
 husein
Bojan Ambrožič napisal/-a:Edin tole na začetku mi je mal čudno, da se spustiš za 50 m. To pa ni realno. Enako tist strm vzpon na višini 1600 m, ki je po grafu tako strm, kot bi plezal čez Severno Triglavsko steno.

Je možno da gre za sliko poti Čez Prag, ker tam je en strmejši odsek.
Kje točno pa si začel teči? Na parkirišču, pri koči ali klinu?
Uporabniški avatar
 husein
Bojan Ambrožič napisal/-a:Triglavu pa se nisem odpovedal in danes tekel nanj s Krme (1h 48 min).

sem spregledal :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA