prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MANCHESTER
Ali bi se jutri kdo/kera priklučil/a teku na Primoža.Štart po eni uri iz Stahovice. Če nimate cajta pa ker drug dan.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Jaz sem že razmišljal, da bi se redno čez zimo dobivali v sobotah, nekje okoli 9 - 10 ure zjutraj in tekli do sv.Primoža, tempo pač vsak svoj, tek po cesti, brez bližnjic in na vrhu pač upisovali čase, bi bilo zanimivo.
Drugače pa, kakšen tempo bi imel, ko vabiš na skupni tek?? :))
Uporabniški avatar
 cvalenti
MANCHESTER napisal/-a:Čist lahkoten tek okoli 25 - 30 minut. Tud sobota bi bla uredu.

Ko se pocajtam, bom vsekakor prišel s seboj pripeljem še kakšnega ali kakšno borko.
Bom pa še govoril s Perotom, če bi se dalo narediti kakšno tako ligo ala "liga Sv.Primoža"
 MANCHESTER
Ja liga bi bla res super, bi popestrilo dogajanje na tem koncu, jaz bi tud pripeljal par tekaških zanesenjakov, tko da bi se nas kar nekaj našlo.
Uporabniški avatar
 Darja
MANCHESTER napisal/-a:Čist lahkoten tek okoli 25 - 30 minut. Tud sobota bi bla uredu.

:shock: :shock: :shock: Pri času 25 minut po cesti do Primoža, bi meni jetra iz ušes ven visela!!!! Lahkoten tempo???? :lol: :lol: Fantje, ne me v slabo voljo spravljat :wink:
 matej-jethro
Darja napisal/-a:

:shock: :shock: :shock: Pri času 25 minut po cesti do Primoža, bi meni jetra iz ušes ven visela!!!! Lahkoten tempo???? :lol: :lol: Fantje, ne me v slabo voljo spravljat :wink:

Mici, probaj enkrat na Primoža z zares hitro hojo in poglej na uro. Če še nisi, boš sigurno presenečena :wink:
Uporabniški avatar
 Darja
Ha, ha, matej-jehtro, saj sem, vedno znova :--(
Čeprav bi zares hitri hoji na Primoža zeeeelo težko rekli lahkotna, vsaj kar se mene tiče. Ampak mladi (po stažu, Matej, po stažu :D ) fotri niste čisto prisebni :lol: in torej tudi ne merodajni :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Darja, pa sej nikjer ne piše, da moraš biti gor v 20 - 25 - 30 minutah, lahko si v 50, samo toliko, da začnemo z neko "ligo".Mogoče nas bo na začetku 3-4-5, če se to razve, jih bo hitro dosti.
Uporabniški avatar
 Darja
Šala, cvalenti, šala.
Jasno, da liga ne bi smela biti omejena s časovnimi limiti, že zaradi vremenskih pogojev (sneg in to). Ali lahko malo natančneje opišeš, kako naj bi to zgledalo?
Če prišteješ še vse pohodnike, ki zbirajo pohode na letni ravni, bo na Primožu kar gneča. Sicer pa, zakaj pa ne?! :D
 matej-jethro
Darja napisal/-a:Ha, ha, matej-jehtro, saj sem, vedno znova :--(
Čeprav bi zares hitri hoji na Primoža zeeeelo težko rekli lahkotna, vsaj kar se mene tiče. Ampak mladi (po stažu, Matej, po stažu :D ) fotri niste čisto prisebni :lol: in torej tudi ne merodajni :wink:

Darja, se strinjam, kar se merodajnosti tiče sem v tem obdobju problematičen :D Kako hitro sem bil razkrinkan in potisnjen v kot??!
Zdej grem v takšnem mulastem stanju kuhat, ker s takšnim navzdol povešenim nosom imam najbolj prefinjen občutek za začimbe, ki prihajajo predvsem iz višje ležečega sredozemlja itd.itd.......Aja, glede Primoža! No, ja......bo že :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Evo primer:

Pero ima v koči knjigo, zvezek (damo jo pač mi), kjer bomo vpisovali ime, priimek in čas.Dobimo se vsako soboto neglede na vreme, recimo od 1.Decembra pa do 1.Mrca bi lahko trajalo,štart pri vegradu oz tam kjer je start za tek ob 8-9-10 zjutraj,cilj tam pač kjer je cilj, teče pa se po trasi teka brez bljižnic.Ko prideš se pač vpišeš v knjigo in zdraven dopišeš čas.S Perotom se zmenmo da mu da vsak po 5-6-7 ... evrov in da dobiš vsakič čaj,da ti ni treba vedno drobiž nositi s seboj, no samo primer.Seveda, bi se moral nekdo čimprej pogovoriti s Perotom in da se čimprej zmenimo, bi bilo zanimivo, pa še Pero bi dal lahko zmagovalcu na koncu za eno kosilo pri Orlu :)))))
Uporabniški avatar
 cvalenti
Aja, recimo da se jih vpiše 30, da bi se šli tole ligo bi lahko točkovali od 30 navzdol,prvi 30t, drugi29t, tretji28 ........... in v primeru če jih pride samo 8 tekmovalcev isto 30 - 29 - 28 ...... itd, tako te bo vsaj nekaj gnalo iti in zmigati rit :)))))))) .... no samo predlog,vsak seveda da lahko svoj predlog in mnenje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA