prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nadaljevanje teme: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=9&t=12972

Evo, dobil sem zeleno luč : ) za odpiranje nove teme ( ZIMSKA liga " Sv.Primož" nad Kamnikom ).Prosim, da predlagate pravila, kako in kaj, kdaj in kje začeti, da ne bom samo jaz govoril in postavljal neke mejnike, navsezadnje pa ne bo nobenemu všeč .
No moj predlog:

- začetni dan : 28.11.2009
- zadnji dan : 27.2 ali 6.3.2010
- število tekov : 14 ali 15
- šteje 10 najboljših oz 10 tekov je treba izpeljati
- štart ob 9 ali 10 izpred lovskega dom (vegrad)
- Štopa se vsak sam
- Teče se po cesti brez bližnjic
- Pride lahko vsak, negleda na spol,starost,versko pripadnost, spolno usmerjenost :D
- Pri Perotu (lastniku) bo knjiga, kjer bodo vpisi
- lahko se teče,hodi nekih limitov ni
-če bi se zmenili za štart ob 9, pa bi nekdo rekel, da bi on šel že ob 7 in bo vpisal čas, se mi to ne zdi fer do vseh,morda se bo pa nekomu le šlo za rezultat.
-Če je 14 tekov,to pomeni da se nam lahko pridruži nekdo ki je prve 4 zamudil ali pa se teki sploh ne bi sešteli in liga ne bi bilo tekmovanje, ampak le druženje ( v tem primeru nevem čemu potem liga :?: )
-.................
-...............
-................

Ps:to soboto,bom jaz že šel gor in se zmenil,nesel knigo oz blok, naredil vabila in jih pobesil po poti,štartal bom ob 10 zjutraj ,če kdo želi se mi lahko pridruži.
Prosim, da podate mnenja.
Miha, seveda je možno prej, samo jih mora biti večina za,če je večina za lahko naredimo 2 skupini.Ena skupina štart 6-7 oz 7-8 zjutrej, druga skupina 8-9 oz 9-10 stvar dogovora.
Mnenja so zeloooooooo zaželena : )
Lep pozdrav tudi z moje strani, npr. jaz bi bil za štart ob 9, bom pa se prilagodil glede na ostale, če bo pa več skupin pa tut prov...načeloma sem za to, da nekateri štartajo ob sedmih, če majo potem službene obveznosti....važno je, da se vpišejo gor.
lp

Govoril sem z lastnikom Perotom in se strinja oz je zelo vesel, da se bo nekaj dogajalo.Rekel mi je, da čaj stane 1€, za vse ki se bojo udeležili lige in plačali vnaprej, pa stane 8€ za vse teke oz za vso ligo in bodo zapisani v zvezek, da so plačali.
Rekel mi je tudi, da bo za najboljše tudi kakšna medalija in še kaj se bo našlo, tako da liga sedaj bo.
Še enkrat :

PRAVILA LIGE

-začetni dan : 28.11.2009
- zadnji dan : 6.3.2010
- število tekov : 15
- šteje 10 najboljših oz 10 tekov je treba izpeljati
- štart ob 9 izpred lovskega dom (vegrad)
- Štopa se vsak sam
- Teče se po cesti brez bližnjic !!!!!!!!!
- Pride lahko vsak, negleda na spol,starost,versko pripadnost, spolno usmerjenost
- Pri Perotu (lastniku) bo knjiga, kjer bodo vpisi
-Sešteli bomo tudi vse, ki bojo opravili 9, 8, 7, …. tekov, toda ne bodo šteli za skupno uvrstitev.
- Liga ni tekmovalnega značaja, lahko se teče, hodi, uporablja palice,časovni limit oz knjiga za vpise je na voljo do 12 ure, kar pomeni, da ima vsak časa 3 ure.
- Na ligo lahko pride popolnoma vsak,starejši, mlajši, otroci, tekmuje se lahko s časom,vsak s seboj,med prijatelji……..,liga je namenjena, da se ljubitelji pohodov, tekov oz ljubitelji Sv.Primoža med zimo rekreiramo in vpisujemo časove.
- Cena čaja je 1€ (vsak ga plača sam ob prihodu) oz 8€ za celotno ligo (plača ga Perotu, kjer bo tudi v knjigi napisan, da je plačal)
- Za končno rezultat ne bodo štele uvrstitve, ampak čas, kar pomeni seštevek najboljših 10-ih tekov.
- Najboljši bodo nagrajeni

Tore, se vidimo v soboto z menoj ali brez (trenutne zdravstvene težave).Mnenja, pogovori, rezultati in fotke od lige, bi bilo fino, da se jih lima v tej temi.Bi pa še povedal, da ni potrebno biti član te lige , da se upišeš, morda bo kdo prišel le enkrat, toda rezultat lahko upiše,da bo za drugič videl, če je naredil kakšen napredek.

PS:Mislim,da je bolje, da se bo zvezek pospravil ob 12, da se ne bo pisalo po njem oz da se ne bo izgubil :)), pa tudi limit 3 ure je več kot dovolj.Mnenja še vedno dobrodošla.Liga pa naj bi bila sedaj redno vsa leta, saj na tem koncu , kaj takega manjka.
janezu napisal/-a:veliko uspeha in udeležbe vam želim na vaši zimski ligi.zanimivo bo samomerjenje časa(pazite,da ne bo kdo hitrejši od 15,42 :D ) lp ju

: ))))))) :mrgreen:
Gre se za pošteno igro oz kdor goljufa, goljufa sam sebe in na koncu bo vedel ali je ligo odtekel pošteno ali je rezultat sad goljufanja.
Cvalenti, pohvale za trud. :clap:
Prav je, da se tudi v našem koncu kaj dogaja na tekaškem področju.
Zdi se mi, da so te lige običajno rezervirane bolj za moško družbo. Upam, da bo naša bolj vsestranska. Bere se že tako :D .
Tudi jaz se vam bom kdaj pridružila, da čez zimo čisto ne zarjavim :wink: .
Čim prej odpravi svoje zdravstvene težave.
Lp E.
Ali to pomeni, da je potrebno biti vedno vsako soboto ob 9h na štartu ali se lahko štarta npr. tudi ob 11h in ali lahko odtečeš tudi katerikoli drug dan in potem vpišeš rezultat?

Drugače pa pohvale za ves trud.
Thomas zadeva je taka.Če bi vsak tekel kadar bi želel in opisoval kadar bi želel lahko to stori že sedaj,na vrhu je knjiga, kjer se opisujejo itd.Namen lige je tudi tekmovalen in če je štart ob 9 in štartamo skupaj, bodo tisi, ki se jim gre za rezultat grizli ko nori in gledali na čimboljše rezltate, tudi za skupno uvrstitev.Če pa se bodo začeli vpisi čez dan, bo vsekakor prišlo tudi do nestrinjanja in to mislim, da ne bi bila več liga, ampak sobotni vpisi na Sv.Primožu.
Liga je ustvarjena prav zaradi tega, da se tudi čez zimo malo tekmuje in tako ohranja kondicijo in tekmovalnost.Jaz osebno bom tekmoval, toda najboljšim niti pod razno ne morem parirati,toda dal bom vse od sebe, saj je to dober trening za moč.
AinE napisal/-a:Cvalenti, pohvale za trud. :clap:
Prav je, da se tudi v našem koncu kaj dogaja na tekaškem področju.
Zdi se mi, da so te lige običajno rezervirane bolj za moško družbo. Upam, da bo naša bolj vsestranska. Bere se že tako :D .
Tudi jaz se vam bom kdaj pridružila, da čez zimo čisto ne zarjavim :wink: .
Čim prej odpravi svoje zdravstvene težave.
Lp E.

Moška ??????????
Niti pod razno.Ta liga je namenjena vsem,tudi otrokom.Na ligi lahko hodiš,tečeš pač kar želiš, namen lige je, da svoje leno rit dvignemo :twisted: tudi pozimi in jo nesemo na Sv.Primoža in konec koncev se tudi malo družimo in kaj spijemo pri Perotu.Vsekakor vljudno vabljena in s seboj pripelji čim več soborcev in sobork. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA