- 19 Nov 2009, 09:20
Nadaljevanje teme: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=9&t=12972
Evo, dobil sem zeleno luč : ) za odpiranje nove teme ( ZIMSKA liga " Sv.Primož" nad Kamnikom ).Prosim, da predlagate pravila, kako in kaj, kdaj in kje začeti, da ne bom samo jaz govoril in postavljal neke mejnike, navsezadnje pa ne bo nobenemu všeč .
No moj predlog:
- začetni dan : 28.11.2009
- zadnji dan : 27.2 ali 6.3.2010
- število tekov : 14 ali 15
- šteje 10 najboljših oz 10 tekov je treba izpeljati
- štart ob 9 ali 10 izpred lovskega dom (vegrad)
- Štopa se vsak sam
- Teče se po cesti brez bližnjic
- Pride lahko vsak, negleda na spol,starost,versko pripadnost, spolno usmerjenost
- Pri Perotu (lastniku) bo knjiga, kjer bodo vpisi
- lahko se teče,hodi nekih limitov ni
-če bi se zmenili za štart ob 9, pa bi nekdo rekel, da bi on šel že ob 7 in bo vpisal čas, se mi to ne zdi fer do vseh,morda se bo pa nekomu le šlo za rezultat.
-Če je 14 tekov,to pomeni da se nam lahko pridruži nekdo ki je prve 4 zamudil ali pa se teki sploh ne bi sešteli in liga ne bi bilo tekmovanje, ampak le druženje ( v tem primeru nevem čemu potem liga
)
-.................
-...............
-................
Ps:to soboto,bom jaz že šel gor in se zmenil,nesel knigo oz blok, naredil vabila in jih pobesil po poti,štartal bom ob 10 zjutraj ,če kdo želi se mi lahko pridruži.
Prosim, da podate mnenja.
Evo, dobil sem zeleno luč : ) za odpiranje nove teme ( ZIMSKA liga " Sv.Primož" nad Kamnikom ).Prosim, da predlagate pravila, kako in kaj, kdaj in kje začeti, da ne bom samo jaz govoril in postavljal neke mejnike, navsezadnje pa ne bo nobenemu všeč .
No moj predlog:
- začetni dan : 28.11.2009
- zadnji dan : 27.2 ali 6.3.2010
- število tekov : 14 ali 15
- šteje 10 najboljših oz 10 tekov je treba izpeljati
- štart ob 9 ali 10 izpred lovskega dom (vegrad)
- Štopa se vsak sam
- Teče se po cesti brez bližnjic
- Pride lahko vsak, negleda na spol,starost,versko pripadnost, spolno usmerjenost

- Pri Perotu (lastniku) bo knjiga, kjer bodo vpisi
- lahko se teče,hodi nekih limitov ni
-če bi se zmenili za štart ob 9, pa bi nekdo rekel, da bi on šel že ob 7 in bo vpisal čas, se mi to ne zdi fer do vseh,morda se bo pa nekomu le šlo za rezultat.
-Če je 14 tekov,to pomeni da se nam lahko pridruži nekdo ki je prve 4 zamudil ali pa se teki sploh ne bi sešteli in liga ne bi bilo tekmovanje, ampak le druženje ( v tem primeru nevem čemu potem liga

-.................
-...............
-................
Ps:to soboto,bom jaz že šel gor in se zmenil,nesel knigo oz blok, naredil vabila in jih pobesil po poti,štartal bom ob 10 zjutraj ,če kdo želi se mi lahko pridruži.
Prosim, da podate mnenja.