prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Prišel sem na eno idejo. Do teka v Sežani nas loči še slabe 3 tedne. Kljub temu, da nekateri že pridno tekmujejo, se vseeno kraški polmaraton in tudi krajša razdalja smatra za prvo večjo uradno tekmo v Sloveniji. Kaj pravite na to, da bi v tej temi vsak dan sproti pisali kako smo trenirali. Lahko se seveda tudi komentira druge treninge (to je brez veze, to je pametna odločitev, preveč, premalo, pomagati drugemu...). Jaz začnem danes. S tem bi dobili vpogled v različne tekaške treninge v istem časovnem obdobju. Zvečer se ponovno javim v to temo in povem kaj sem počel. Če se bo tema prijela, jo bomo v treh tednih dobro zapolnili, če ne, se tudi jaz ne bom več oglašal v njej.

Če je kdo že začel s pripravami na Sežano, pa kar na dan z besedo.
Obljuba dela dolg, čeprav odziva ni :( .

Dobrih 15 km v povprečju 4:20 brez pavze vključno z ogrevanjem.
Tae jest bi kej povedal ampak zaenkrat je bil samo v ponedeljek iztek 10 km v času 40 min in to je to...dons zvečer pa rekracija-urca in pol malega nogometa.
Jutri pa upam, da mi znese narest kakšnih mal hitrejših 10 km... :wink:
miciM napisal/-a:Eni še trenirajo :D , eni smo pa v službi :( ,....

priprave začela tako, da se prvo odpovem krofom (pusta je baje konec :lol: )

:wink:

Mici a res?!!...pr men je glih kar en manj...na krožniku :lol:
Čeprav v Sežani še nisem bil in tudi letos ne grem sem ravnokar oddelal 12 intervalov v strm hrib (ja saj sem gorc :wink: ) 11 x 56 sekund. Ta zadnjega pa 51 s, ker sem vedel da je zadnji :-- Prej in pol pa 2 km ogrevanje in izteka po 7 min na km.

Skratka prejšnji teden sem začel s pripravami na GM4O.

Takla imamo
Marjan
lenči napisal/-a:Danes so na vrsti intervali 10*200 m :oops: ...čuj vse je v glavi :wink:

Jaz sem pa včeraj naredil 8 intervalov po jurja ... čuj vse je v glavi :wink:

Jutri grem na Pokljuko s tekaškimi za čez vikend, naslednji teden pa spet peški :-)
Včeraj uro fitnesa. Danes ogrevanje,nato nekaj vaj in nato intervali 1x 400 in 1x 800,4 ponovitve nato iztek. Vsega skupaj je naneslo 7,2 km. Jutri se bom ponovno potila v fitnesu, za soboto pa imam v načrtu en dolg jutranji tek po hribčkih in dolincah. V nedeljo pa prijeten nedeljski tek v družbi. :laola
Pa v glavo si moram vnesti podatek, da polovička le ni tak bav bav, četudi bo prva :lol: .
Vsekala sta me 2 huda prehlada ali še kaj drugega. Sam Bog ve kaj. Drugače pa pridno bašem temno čokolado, vsi keksi z čokolado so prav tako zginili v neznano,krofi so božanski. Sploh v torek so me hotele stranke, ki pri katerih sem bil prepričati, da danes še nisem ravno pri njih dobil še nobenega. In naj kar vzamem še kakega za sabo. Krožnik če tako pomislim sploh ni bil tako slab v torek. Pa še kako kalorijo sem mislim skuril. Aja v Sežano pa ne grem. Letos. :D
Torek: 40 min počasi (regeneracija)
Danes: dobrih 15 km oziroma 1h15m na izi
Jutri: 1h malo hitreje kot danes, verjetno okoli 4.45
Nedelja: 18 - 20 km na izi oziroma cca 5 min/km

Lp! :wink:
Pa se je zgleda vseeno prijelo. :D

Moj današnji trening: skupaj 16k, od tega 3k ogrevanje in 3k ohlajanje, vmes pa 10x jurja v povprečju 3:48 z vmesno povprečno pavzo manj, kot 2 minuti z hojo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA