prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tomaz ny
A je mogoče kdo zainteresiran za intervalni trening v soboto zjutraj pri vojašnici Moste (PST). Tam je idealen teren, vsakih 100m je označenih, drevored...
Na sporedu je 8 krat 1000m :roll: . Lahka se kdo pridruži zraven tudi na krajših odsekih ali kaj podobnega. Hitrost: začnemo pri cca. 3:25 po km, pavza: cca. 2:30-100m hoje, 100m kaskanja.
Uporabniški avatar
 Bor
ko bos mel naslednjic v planu , mi sporoci......zdej sem v toplicah na odmaranju.... :D
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Dogovorjeno.
V torek zjutraj tempo teki, če si zainteresiran.
 Nataša
tomaz, upam da ne boš zameru, če si sposodim kar tole temo. Fajn bi blo, če bi bla namenjena dogovarjanju za skupni tek intervalov.

Torej...včeraj smo z Vidom in Pegazom na Kodeljevem odtekli nekaj ta hitrih po 400m in je blo prav fino, strinjal pa smo se, da moramo zadevo ponovit in to že naslednji teden. Kdor bi prišel zraven, naj pove, kateri dan (popoldne) ima največ časa.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Sem počaščen :D A je danes popoldne kdo zainteresiran za tempo teke: 8min, 6min, 4min, 2min?
Uporabniški avatar
 pegaz
@Nataša:
Ja, včeraj je bilo prav fino. Čeprav so fuzbalerji ugasnili luči ob 17.30, ko smo začeli. Občutek, ko tečeš po temni progi in ob tebi sopihajo sotrudniki, je prav veličasten! Sam za analizo je zmanjkala kritična masa... Nta, Vidkul: next time, *definitely*! :)

@tomaž_ny: kdaj in kje si pa imel v mislih? Jaz sem za! Kako je s svetlobo? Kodeljevo je sprobano OK tud ponoči. Tema pa je že ob 17.00.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:....... Kodeljevo je sprobano OK tud ponoči. Tema pa je že ob 17.00.

;) Pegaz, ali si ti kdaj dvomil v moje besede, da je Kodeljevo ponoci zelo uporabno? :twisted: :D :) Ajajaj, kje vse clovek najde crvicke dvoma. :roll: :D :) Grozn! :D
Me veseli, da ste opravili en lusten trening. Bi tudi meni pasal, ampak ni slo. ;) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:......... Kdor bi prišel zraven, naj pove, kateri dan (popoldne) ima največ časa.

8) Naslednji teden mi odgovarja sreda ali petek od 1600 naprej. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a: Tudi, ce vse luci ugasnejo je javne razsvetljave dovolj, da glih koga ne 'povozis'. Imam pa eno prosnjo. Ali bi morda slo v sredo ali pa v petek? (Gnjavaza v soli PRESS) ;) :D :twisted:

Jej, Slon!!! Tebe pa že dolg nisem vidu! (ej, as'vidu slike na mojfoto???!!! to je timski deu, a? :) :) :))

Sori, sem spregledal, da si upošteval tud izklop reflektorjev. Ampak smo zgveral pod neomajnim Ntinim vodstvom in strokovno podporo Vida. Sam ti si nam pa manjkal kot domačin 14. Diviziji! Vsekakor sem za kake intervale tud v sredo (al pa petek). Pa da se v soboto mal počiva pred Izolo. Kr predlagej, jest mam čas po 16. uri! Drug teden me do četrtka ni, tko da je petek ok.
LL, Pegaz :)
 Nataša
Okej, naslednji teden, petek, zapisano. Ob petkih sem sicer že totalno brez energije, ampak za par intervalov bo :wink: Pa ne mi se smejat ker tolk planiram, sam drgač ta mesec ne gre (naporen mesec :cry: ).

:wink:
 Ninocka
Sem ravno danes zjutraj med daljsim tekom premisljevala, da bo treba ta teden narediti se kaksen intervalni trening. Ker taksni treningi zame niso ravno "dusevna hrana", bi rabila kaksne sotrpine za spodbudo.

Vidim, da se dogovarjate za naslednji teden... Ali bi komu ustrezal ta petek enkrat po 16:00?
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Naslednji teden imam jaz čas od 18.00 ure. Ne vem pa če je priporočljivo delat intervalne v petek, v nedeljo pa je tekma. Bi bilo bolje če bi jih enkrat prej.

lp Vid
 Nataša
hm, Vid, maš prav! ne smemo bit zmatrani za v Palmanovo, sej tekma bi še šla, sam pre- in post- analiza pa zahteva celega človeka :wink:

v četrtek je Mravlje...
pon, tor ali sreda, torej. Slon, kaj praviš, maš kej cajta takrat al bodo spet romi barvice pele? :wink:
Uporabniški avatar
 tmp
Bom jaz tudi prišla, mi je pa čisto vseeno ali pon, tor, sre ali pa kar koli :wink: :wink: , kar se ure tiče, pa meni najbolj odgovarja ob 17h.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
@tomaž_ny: kdaj in kje si pa imel v mislih? Jaz sem za! Kako je s svetlobo? Kodeljevo je sprobano OK tud ponoči. Tema pa je že ob 17.00.[/quote]

Sem nameraval okrog 16ih-lokacija:žale.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA