prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ROSI64
Na teku Ljubljana - Vrhnika ob 10 obletnici :TF) se je pojavila ideja :idea: (avtor Forrest), :clap: da bi kdaj naredili kakšen daljši tek po Ljubljanskem barju, da ne bi vedno laufali :lauf: samo po PST-ju.

In tako odpiram novo temo na forumu, kjer se bo pisalo o tekih po Ljubljanskem barju in njeni okolici. Da vas pa malo spodbudim in obenem povabim, da se kdaj udeležite skupnih treningov, bi vam izdal eno malo skrivnost. :roll: Na tem delu Ljubljanskega barja je poseben zrak, :D kjer se kalijo dobri in hitri tekači; Sukar, Forrest, 5r002, Jožko,.. :lol: pa še kdo, pa tudi na tem delu trenira AVI in diha ta zrak :lol: :lol:

So pa treningi namenjeni vsem; cestnim, gorskim, treking,... tekačem, saj je pokrajina res raznolika, od najnižje točke cca 300m do navišje točke Krim 1107m :D

Tu je mnogo cest in poti z malo prometa, narava je pa prečudovita. :D

Torej vabljeni vsi, ki bi se nam radi pridružili na teh treningih. :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
In kot se spodobi, je prvi trening že po enem tednu najavil avtor - Forrest :clap: :clap:

V soboto 31.8. načrtujem en dolg trening tek s štartom ob 7:00 na Viču(pri tabli PST 0km).Če ima kdo željo popestriti svoj trening,je vljudno vabljen.Razdalja ustreza krogu PST-ja.
Trasa je zanimiva,razgibana(brez skrbi,tudi nadomestek Golovca se bo našel),sam trening pa vključuje tudi brezplačen ogled Ljubljanice,srn in ostale golazni :lol: .
Na 16.in 24.km je odprt Mercator(za vse žejne,lačne) in možnost prevoza v Ljubljano z urbana kartico (za vse onemogle :-- ).
Pa še trasa http://www.endomondo.com/routes/239234820 -možnost modifikacij.
Vljudno vabljeni.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 31 Avg 2013, 19:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Odlične ideje :!: Tudi sam sem večkrat, ko sem se (službeno) vozil po teh krajih, pomislil, kakšne super tekaške kombinacije ponujajo in se po drugi strani čudil, zakaj stalno tekati po eni in isti trasi (PST), ko so nedaleč stran (ali celo z istim izhodiščem) številne druge možnosti za spremebo in popestritev.
:juhuhu: :lauf:
LP, vencelj
 Indi
To vabilo na tek po večinoma poljskih in planinskih poteh in seznam članov odprave je prepričalo tudi mene. ;-)

In smo danes zjutraj točno ob 7h šli, Rosi, Forrest in jaz … Na Dolgem mostu kar čez železniško progo in že smo bili v divjini. Poljske makadamske poti imajo skoraj še več križišč kot mestne ulice, smo ugotovili, a Forrest je vedno vedel, kam je treba zaviti oz. naju kdaj vprašal, če bi raje cesto z manjšimi ali večjimi kamenčki. ;-) Ob poti smo res videli srne, konje in celo že gobe. V klanec smo tekli dvakrat, najprej kratko na en hribček pri Vnanjih Goricah, potem pa dlje - iz Podpeči po zahodni strani na Planinco pod Krimom in po vzhodni strani na razgledno Sv. Ano in nazaj v dolino. Podpeški Mercator smo izkoristili za okrepčevalnico. Nazaj v prestolnico smo se pa vrnili po poti z malo manj križišči, tako da sva midva z Rossijem tudi sama našla Vič potem ko je Forrest par kilometrov prej zavil nazaj proti Barju (domov).

Naše jutranje raziskovanje Barja je trajalo malo manj kot štiri kratke urce. Na zemljevidu pa izgleda takole: http://connect.garmin.com/activity/367919275
Uporabniški avatar
 zajc
Forrest napisal/-a:Že planiram novo traso za naslednjo priložnost :wink: .

Včeraj žal nisem mogel priti. Všeč mi je predvsem to, da ste imeli vmes "okrepčevalnico". Kakšne srne, pa konji in gobe :lol: Če že načrtuješ malo misli tudi na vse tiste :roll:, ki jim je ob 7h že popoldne :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
zajc napisal/-a:Če že načrtuješ malo misli tudi na vse tiste :roll:, ki jim je ob 7h že popoldne :lol:

Tukaj narava še spi do 6h in je potrebno upoštevat nočni mir :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Da še jaz malo napišem o sobotni rundi :D pa čeprav je že Indi zelo dobro opisala :clap:

Najprej hvala Forrestu za pobudo in za zelo dobro vodenje po Barju. :clap: :clap:

Skratka in na kratko:
:arrow: narava je čudovita
:arrow: poti čudovite, od asfalta (malo prometa) do gozdnih poti
:arrow: prvič bil na Sveti Ani, čudovit razgled po Barju in njeni okolici (tudi Triglav se vidi)

P.S. Skratka vabljeni vsi, da se nam kdaj pridružite :D in vam je lahko žal, da ste prvo rundo že zamudili. :D
 Indi
Jaz bom v nedeljo rabla počitek od teka, po laufanju od Celja do Logarske, tako da se moram od tokratne izvedbe Barjanskega teka opravičit. ;-(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA