prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Če še koga mika, midva to nedeljo vabiva na dva kroga Brda in uro plavanja v bazenu.

Dobimo se ob 9.30 pred gozdnim vhodom za golf na Brdu. Obljubljam krog v približno 50 minutah. Drugi krog potem ob 10.30. Sledi dobre pol ure počitka in opoldne še uro plavanja v kranjskem bazenu.

Seveda lahko pridete le na en krog, oba ali pa le na skupno plavanje.

VABLJENI!

A+A
Uporabniški avatar
 tini
Ce se le jutri ne polomim, pridem na ta aquathlonski trening :) !

Lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
mene verjetno ( argumentirano ) ne bo :(
 Nataša
jest pa mogoče pridem:wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Ideja bo zvečer vsekakor izpostavljena in bomo o njej familijarno (2 člana) glasovali. Preden pa se tudi sama odločim, kako bom glasovala (imam namreč posebno odgovornost, ker moj glas šteje dvojno;):roll: ), me zanima, a je namesto bazena kakšna savna. Pa recimo solarij? Bi imela en tak dan zase, kot jih reklamirajo v vivi :wink:

Ona
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz pridem.

Če mi bo šlo, bi rad pretekel tri kroge. Prvega bi začel že okrog 8.30, tako da se vam ob 9.30 pridružim. Če ima še kdo podobne plane, bom zelo vesel družbe.

Samo to mi povejte: je gozdni vhod za golf tam, kjer je bil štart Fotrovega teka ali je to kje drugje.
Uporabniški avatar
 ales
Ja Matej, začnemo tam, kjer je bil štart Fotrovega teka.

Uf Staška, zate je pa že težje: torej savna je v isti stavbi, sam je odprta od 15-22 ure, solarij pa (tudi najbrž). Tule je številka Monike šport: 04/2362810

Lojze, kakšni argumenti pa tebe odvračajo. Če je samo avto, te seveda lahko pridemo iskat, saj plavaš pa lahko tudi z bolečim gležnjem? Seveda obstaja možnost tudi sam analiza na koncu...

p.s. sory za pozne odgovore-sem cel popoldne ležal na kavču, zdajle pred nočjo pa nabijal klance na Rupi...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veš Aleš, sva s Tinijem ravno včeraj ugotavljala :D , da tvoj način prepričevanja res dosega zavidljive uspehe, samo sem že dolgo nazaj srečal eno, ki se ji reče PAMET :oops: - nima smisla rinit z glavo tja, kamor ni treba

Sicer pa ni noben od naštetih razlogov tisti, ki bi me "odvračal" :? od današnjih aktivnoisti

Analiza pa tudi bo, le da bo nedalač stran od Brunarice
Hočem samo reči, da me danes ne bo doma - da bi ne preveč dolgovezil :shock:
Uporabniški avatar
 ales
Joj, vstal že sredi noči;šele zjutraj opazil, da Staške ne bo... Mrzlo doma. Tudi na štartu ob pol desetih. Z Mateja se je že kadilo, Simi je tarnala nad gorenjskim mrazom, Nataša se je kr od nekje pojavila(pa ne Nta) in seveda moja žena.
In smo začeli. Res zelo počasi. Simi, Matej in jaz. Mal čvekali, vsi veseli vseh prebojev sončka skozi smreke posestva na severni strani. Od mostička naprej pa sam sonček, sploh ob vzhodni strani. Luštn tek v obljubljenem tempu. Prvi krog smo zaključili v zimskih 51ih minutah. Drugi krog nas je pričakal še tini in sva mal pospešila. Na severni strani še vedno mrzlo, ampak spodaj...ta krog pa v 44 minutah. Zvezda je bila moja Alenka, ki je rezultat izboljšala za 6 minut(le kdo se lahko pohvali s takim napredkom?!), aja veliko zaslug za to ima Nataša, seveda je potem bila njena prva runda v bifeju bazena. Sam kaj, k nam ena runda ni bila dovolj. In potem padajo take in drugačne stave. pod 1.20 ; 1.22, vsaka velja zaboj laškega. Smo že skor nahecal Simi, da bi zaplavala...Še dobr kilometer v vodi, mal rehidracije in je bilo treba zlo na hitr doma pripravit morsko rižoto. Naslednji teden spet?!

p.s. Lojze z nami v mislih, Matevž se nam je s Fužin celo javil, Gorazd pa nas je na bazenu celo obiskal
Nazadnje spremenil ales, dne 30 Jan 2005, 19:01, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Matej
Ja, pa se je le iztekel moj dolgi tek. Ob pol devetih je bilo res ubitačno. Mislim, da je kazalo celo -14. Prvi krog sem moral res skrbeti, da sredi koraka ne zmrznem in se kot kip zavalim na pot. Nato pa vsak krog topleje. Zato je najprej poskrbel Aleš s svojim "počasnim" tempom. Seveda počasnim, ko pa se je, lisjak, postavil na notranjo stran kroga, midva s Simi pa sva ga komaj lovila po zunanji strani. No, v tretjem krogu je šlo spet nekoliko počasneje v odlični družbi Simi.
Potem pa seveda analiza, par rundic in, kot je Aleš rekel, vsi pogoji za sklepanje stav so bili izpolnjeni. Take stave so res super, praktično nobeden ne more zgubiti, pa še ostali člani TF boste, obljubim, profitirali.
Na koncu še čestitke Alenki za dokončni tekaški preboj.
Uporabniški avatar
 tini
Kljub temu, da sem v tekaskem delu treninga odtekel le en krog (vcerajsnja smucarija je seveda naredila svoje :) ) je bil to res lep trening.
Plavanje v olimpijskem bazenu je bila pa se dodatna premija - to bi res veljalo ponoviti.
Se vidimo se kaj na tovrstnih treningih. :)

lptini

P.S. Se ze veselim rezultatov danes sklenjenih stav to jesen :) :) :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tole sklepanj stav kolikor sem razumel me pa presneto navdušuje.Tako da se bom na naslednjem treningu vam pridružil.In da bomo skupaj odtekli en hiter krogec :lol: :wink: .Potem pa na analizi da sklenemo kako zanimivo stavo, ki nam bo dala izjemno zanimivo stavo.In seveda končni rezultat.
Potem pa lipo plivanje v kranjskem bazenu.
Bom videl kaj se bo dogajalo naslednji teden.
Skratka naslednji teden če bo vse posreči se v torek vidimo na en hiter dir okoli Brda na škrge :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Nedeljsko jutro je bilo premrzlo, da bi otroke že navsezgodaj odpeljala na sneg (pa tudi napoved za čez dan ni bila najbolj optimistična), zato sem se lahko udeleželia treninga okrog Brda. :D Ker so bili prijavljeni sami hitri tekači, sem imela občutek, da bom tekla sama (pravzaprav sem po tihem upala, da jim bom lahko nekako sledila) :oops: , pa se je zadeva čisto drugače obrnila. Na startu sem srečala Alenko, s katero sva se dogovorili za vmesno varianto. Tekla sem malce počasneje, zato pa v prijetni družbi z Alenko, s katero sva celo pot prav po žensko čvekali. :D

No, analiza pa kdaj drugič (ko otroci zrasejo...) :nono:

Nataša
Uporabniški avatar
 Lena
Prvič pretekla cel krog... Kako dober občutek!

Nataša, hvala! Držala si krasen tempo - zame. Želim ti, da boš v prihodnje imela bolj primerno družbo glede hitrosti. Jaz bom pa pridno trenirala, da se vam bom vsaj malo približala. Škoda, da nisi imela časa še za pijačo.

Zvezda je bil pa Matej, ki je pretekel kar tri kroge, pa v tem mrazu.

Se vidimo!

Lp,
Lena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA