prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

klas
V soboto, 11.januarja grem(o) zjutraj na trail-tek na Krim. :juhuhu:
Če koga mika, naj se pridruži.

Trasa: Izbrana je bolj nevsakdanja trasa, ki poveže vseh šest lovskih koč na območju Krima, pa še Planinski dom na Krimu (za okrepčilo) :shock: :D
(razlog: ob opisovanju dostopov na Krim mi ni bilo nikoli popolnoma jasno, mimo katere lovske koče je šel kdo na Krim. Zato pa gremo v soboto mimo vseh lovskih koč tja gor, da bo stvar enkrat za vselej jasna ! :-- :D )

O trailu: Dolžina ca. 30km, vzpona ca. 1000km, dotakniti se je potrebno vseh šestih lovskih koč (6 x LD + PD) :D , podlaga: trail tek, tempo lahkoten, uživaški :) , orientacija: vodenja ni, nekaj poznamo, za ostalo imamo karto in kompas 8)

Izvedba: Start teka je v Borovnici. :!: Dobimo se kar na vlaku, ki gre iz Ljubljene (glavni Kolodvor) ob 5.55h (lahko vstopite tudi na LJ-Tivoli 5.58h, Brezovica 6.03h, Notr.Gorice 6.07...) ali pridete z avtom na start do ŽP v Borovnici ob 6.15h.

Zaključimo na ŽP Preserje in se z vlakom najkasneje ob 12.24h :D odpeljemo v Ljubljano. Če bomo prej (kljub pavzi na PD na Krimu), lahko ulovimo trole 19J (iz Jezera 10.25h) ali 19I (iz Iške vasi 11.25h) za v Ljubljano. Tisti, ki bi prišli v Borovnico z avtom, štopajo iz Preserij do avta.

total00001.jpg
total00001.jpg (152.54 KiB) Pogledano 20812 krat
Super ideja! :clap: :clap:

Ampak je tudi pri meni še en če oz ali vmes... :roll:

Škoda da je vse na isti vikend, prej pa 3 vikende + vmesni prazniki + prosti dnevi nič podobnega... :cry: :(
klas napisal/-a:V soboto, 11.januarja grem(o) zjutraj na trail-tek na Krim. :juhuhu:
Če koga mika, naj se pridruži.

Trasa: Izbrana je bolj nevsakdanja trasa, ki poveže vseh šest lovskih koč na območju Krima, pa še Planinski dom na Krimu (za okrepčilo) :shock: :D
(razlog: ob opisovanju dostopov na Krim mi ni bilo nikoli popolnoma jasno, mimo katere lovske koče je šel kdo na Krim. Zato pa gremo v soboto mimo vseh lovskih koč tja gor, da bo stvar enkrat za vselej jasna ! :-- :D )

O trailu: Dolžina ca. 30km, vzpona ca. 1000km, dotakniti se je potrebno vseh šestih lovskih koč (6 x LD + PD) :D , podlaga: trail tek, tempo lahkoten, uživaški :) , orientacija: vodenja ni, nekaj poznamo, za ostalo imamo karto in kompas 8)

Izvedba: Start teka je v Borovnici. :!: Dobimo se kar na vlaku, ki gre iz Ljubljene (glavni Kolodvor) ob 5.55h (lahko vstopite tudi na LJ-Tivoli 5.58h, Brezovica 6.03h, Notr.Gorice 6.07...) ali pridete z avtom na start do ŽP v Borovnici ob 6.15h.

Zaključimo na ŽP Preserje in se z vlakom najkasneje ob 12.24h :D odpeljemo v Ljubljano. Če bomo prej (kljub pavzi na PD na Krimu), lahko ulovimo trole 19J (iz Jezera 10.25h) ali 19I (iz Iške vasi 11.25h) za v Ljubljano. Tisti, ki bi prišli v Borovnico z avtom, štopajo iz Preserij do avta.

total00001.jpg

Bolj zanimiva bi bila karta kje bo potekal tek ,kot pa kako se pride v Borovnico.

lp
To je trasa sobotnega teka na Krim, mimo vseh 6 lovskih koč :D , kot si ga predstavljam. Rumeno pikčasto je naša trasa, rdeče pa so siceršnje markirane poti... :juhuhu:

pprnt (1) copyy.jpg
pprnt (1) copyy.jpg (190.65 KiB) Pogledano 20154 krat

pprnt (2) copyy.jpg
pprnt (2) copyy.jpg (185.45 KiB) Pogledano 20156 krat

pprnt (3) copyy.jpg
pprnt (3) copyy.jpg (235.15 KiB) Pogledano 20152 krat
seeby napisal/-a:koliko časa pa planiraš za cel krog, bi se pridružil pa imam šiht ob 13-ih; nevem če je izvedljivo.

Časa je 6 ur, če začnemo na ŽP Borovnica npr. ob 6.24 in ker je vlak iz ŽP Preserje ob 12.24. :D
Glede tempa teka (trajanje) se bomo prilagajali v smislu druženja na vznemirljivi prvenstveni poti :D , tako da ne morem reči, ker tudi ne vem, koliko nas sploh bo. Vedno pa smo pogruntali sistem, da smo bili na koncu zadovoljni :D

So možnosti hitrejših zaključkov (glej prvi post). Dobra možnost bi bila na primer, da greš z nami do Krima (ali vsaj do lovske koče 4), potem pa se spustiš na vzhod v Iško vas (jaz rabim tja dol 40min) na trolo 19I, ki gre od tam ob 11.25 in si pol ob ca. 12.uri že v centru LJ (moraš pa imeti Urbano). Če pa delaš v Murski Soboti ali Bovcu, se ti to ne izide :D :D
:clap: super..zgleda, da ne bom sam ... tu še par podatkov:

Če se ne morete izogniti avtomobilu: najbolje je po moje v parkirati v Rožni dolini, nekje pri ŽP LJ-Tivoli in vstopiti na "naš" vlak ob 5.58. Tako bom naredil jaz, tako da brez panike, ker me ne bo na gl.kolodvoru ob 5.55 :roll: Avto pa lahko pustite tudi na naslednjih postajah proti Borovnici (Brezovica, Vn.Gorice, Preserje) in tam vstopite na vlak - jaz vam bom ob prihodu "našega" vlaka skozi okno delal :-- - tako da me boste lažje prepoznali :lol:
Trasa: drugi del poti je pravzaprav krimska markirana klasika, medtem ko je prvi del poti pravo nasprotje tega :D
Podlaga: največ bo raznovrstnih kolovozov, malo manj makadama in singlc, kakšen kilometer bo asfalta in pa seveda - kakšen % bo sigurno brezpotja. 8)
Kontrolne točke: Vse KT-ji so lovske koče - od večjih, do manjših, vse do lovskega okrevališča :wink: ..aja pa tud vrh Krima je KT (da ne pozabimo bistva) :lol: Gor (Pl.dom) že vejo, da pridemo...
Oprema: trail-tekaška, hrana in pijača po potrebi, lučka (na začetku bo nekaj časa še temno), mobitel, denar, urbana za vsak slučaj...jaz bom vzel še PP in karte in kompas... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA