prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tafrišn
Pozdrav!

Sem še bolj nov na tehle straneh, zanima pa me, če kdo redno teče na PST in po poljih med Jaršami in BS-om (pri Žalah) in, če je kdaj za kakšen skupen lauf?

S soncem in supergami v blato in naprej!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ni problema,ceprav grem jest obicajno bolj v uno drugo smer proti Golovcu,ampak ni panike!
 Ninocka
BS3-Jarše-pa potem Tomačevo in naprej je tudi "moja" proga.

Zdaj sicer tečem drugje in čakam, da se teren normalizira, ker s supergami v blato oz. sneg ni moj primarni vir zadovoljstva. :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
jaz sem tudi redni tam, tako da lahko kakšno rečeva :) :!:
Uporabniški avatar
 tafrišn
Fino. Se zmenmo nasledn teden enkrat kdaj? Aja, glih kakšni intervali ali pa tempo trening ne pride v poštev, sem še bolj zelen pr teku, tko da če je še kdo za tempo okol 5:30min/km, pa ca. 5 - 8 km razdalje, se veselo povabim zraven :D

Ninocka, glede blata pa - to je samo pika na i, taka češnjica na vrhu smetane, ki jo moraš potem z žličko lovit, pa ti še kar uhaja in ti maže tekaške cunje (beri: tudi meni ni ravno primarni vir zadovoljstva, ampak na tv so tako fajn reklame za ariel) :twisted:
Uporabniški avatar
 boohoo
tudi jaz sem zacetnica, zato bi se ti pridruzila na teku po pst...zaradi sluzbe mi najbolj pase okrog petih, tako da ce je kdo za naj javi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA