prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#350388
žijo!

jst bom od oktobra vse dni v tednu u lj. predvsem bi rabil družbo in kakšnega, ki se bolj spozna na intervale ter tempo teke. rad bi izboljšal tehmiko teka (predvsem držo). sam sem pri štadionskih treningih povsem neuk.
kakšni so vaši cilji, namen in idejni izgled morebitnih srečanj na kodeljevem?
drugače "count me in!"
#350392
Tudi meni bi bilo super, če bi dali poudarek na intervale in tempo teke. Sam pa imam - na žalost - znanja o tempo tekih in tehniki teka le toliko kolikor sem bral v knjigah in na internetu.
Po moje, bi bilo v redu, če bi bili treningi raznoliki in bi se pred vsakim treningom zmenili kakšnega bi naredili (npr. za VO2 max (intervali, na štadionu), daljši tek (po okolici), tek po golovcu,...).
Cilji in namen: dobra volja in čim bolj učinkoviti in zanimivi treningi
Tako si to predstavljam jaz, bi se pa seveda zmenili, kako ustreza večini.
#350397
ah neki bi že spacali ukop ;)
problem je to dogovarjanje na forumu, ki milorečeno nima več moči za dosego širših množic. tko da če še kdo bere in kaže interes naj se javi.
več nas bo, bolj se nas bodo bali! =P
#350422
V četrtek ob 17h je ena skupina, vodi Grega Hočevar. Skupina je precej raznolika, moški in ženske, od bolj hitrih (M pod 3:00) do bolj počasnih (M nad 4:00). Hitrejši tečejo več in hitreje, počasnejši obratno. Teče se različno, krajših intervalov do daljših tempo tekov. Npr. danes naj bi imeli conconijev test.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA