prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#350636
Trasa

3,69 kilometrska krožna pot poteka okoli vojašnice Edvarda Peperka (nekdanja vojašnica Bratstva in Enotnosti nato vojašnica Franca Rozmana - Staneta). Polovica poti poteka po PST, polovica pa po Letališki in Leskoškovi cesti. Zaradi večjega števila uvozov za avtomobile je na tem delu potrebna dodatna previdnost!

25 metrov zraven štarta nasproti vhoda v vojašnico je parkirišče, kjer boste lahko parkirali svoje jeklene konjičke.

Slika

Kdaj in kje

Začetek bo v nedeljo, 2. oktobra 2016, ob 6:00, na najvišji točki krožne poti, ob vsakem vremenu, če bosta vsaj dva prijavljena. Čas trajanja: 6 ur oziroma do 12:00. Na zemljevidu je štart označen s točko.

Pravila

Prijavnine ni. Prijava ni obvezna, je pa zaželjena.

Smer teka (ali hoje) lahko izberete po želji :twisted:

Na začetku in ob vsakem pretečenem krogu se bo potrebno vpisati v zvezek, v katerega boste zapisali svoj vzdevek ali ime, zaporedno številko kroga in uro. Šteli bodo samo celi krogi, ki jih boste odtekli v 6. urah teka oziroma do 12:00.

Primer:

zajc 0 6:00
zajc 1 6:17
zajc 2 6:34
...

Teku se lahko pridružite kadarkoli med 6:00 in 12:00. Za zamudnike veljajo ista pravila kot za ostale.

Na forumu bomo objavili lestvico vseh, ki bodo pretekli (prehodili) vsaj 1 krog.

Nagrade, prijavnina, hrana, pijača in ostalo

Priporočamo, da prinesete hrano, pijačo in ostalo :?: s sabo, ker bodo na startu samo kokakola, cokoladne napolitanke in bobibalčke :oops: 150 metrov stran od starta je tudi pitnik z vodo. :drink Dobra volja je zagotovljena!

Nagrada bo povišana vrednost endomorfinov 8)

WC

Svobodna izbira. 1,5 km grmičkov in dreves :oops: in 2 bencinski črpalki na Letališki cesti (Agip, 8.00 - 21.00, Petrol in OMV sta ob nedeljah zaprta).

Varnost

Za svojo varnost morate poskrbeti sami, ker je to skupni trening. Še enkrat poudarjamo, da je najbolj nevaren del poti ob Letališki in Leskoškovi cesti, ker so tam številni uvozi za avtomobile.

Rezultati

19 krogov - forrest
19 krogov - zajc
10 krogov - Andrej
8 krogov - Bojan
5 krogov - raziskovalec
2 kroga - ROJE s hčerko in sodelavko
Nazadnje spremenil zajc, dne 03 Okt 2016, 07:18, skupaj popravljeno 2 krat.
#350707
Vreme danes ni bilo na naši strani. To je bil zadnji možni termin pred Ljubljanskim maratonom zato tega ni bilo možno prestaviti na drugi teden. Kljub dežju smo ob 6.00 začeli teči trije, kasneje pa sta se nam pridružila še dva. Eden (Bojan) pa je po 12.00 uri nadaljeval s tekom :shock: Jutri grem preveriti, če je še tam. V glavnem, po dolgem času je bilo lepo videti stare/nove obraze.

Po enoletnem premoru sem se vrnil nazaj in to je bil test ali še zmorem teči 6 ur ali pa enostavno zaključim s tekaško kariero. Do 10. kroga sem uspel slediti forrestu, potem pa sem raje zmanjšal tempo. Na podplatih so se mi zaradi premočenih tekaških copat naredili žulji ampak se nisem pritoževal, ker sem tega (še) navajen. Kljub vsemu tempo ni padel tako zelo in sem brez težav prilezel do 70. kilometra. Težave sem imel z zakrčenostjo mišic, predvidevam da zaradi mraza in bi moral (verjetno) teči v pajkicah.

Na koncu se vsem zahvaljujem za odlično družbo, kajti brez vas ne bi uspel preteči niti polovice. Še rezultati:

19 krogov - forrest
19 krogov - zajc
10 krogov - Andrej
8 krogov - Bojan
5 krogov - raziskovalec
2 kroga - ROJE s hčerko in sodelavko
Nazadnje spremenil zajc, dne 03 Okt 2016, 07:17, skupaj popravljeno 1 krat.
#350720
Tudi sam sem danes odtekel skupaj s hčerko in sodelavko dva kroga,pa Zajca nismo opazili,verjetno zato,ker smo tekli v smeri urinega kazalca,zvezka pa ni bilo,da bi se vpisali.Mogoče pa se nas je Zajc ustrašil in pobegnil v grmovje :D :D .Sem se pa že spraševal,kje tiči Zajc toliko časa,da ni bilo nič slišati o njem.
Kljub tako dolgi pavzi si očitno še vedno odličen.Vabljen si tudi v našo družbo 26.11.2016 na Trail Rašica-razpis bo objavljen kmalu.
Bravo vsem,ki ste si v tem dežku vzeli čas za kroženje. :clap: :clap: :clap: :clap:
#350724
ROJE napisal/-a:Tudi sam sem danes odtekel skupaj s hčerko in sodelavko dva kroga,pa Zajca nismo opazili,verjetno zato,ker smo tekli v smeri urinega kazalca,zvezka pa ni bilo,da bi se vpisali.Mogoče pa se nas je Zajc ustrašil in pobegnil v grmovje :D :D .Sem se pa že spraševal,kje tiči Zajc toliko časa,da ni bilo nič slišati o njem.
Kljub tako dolgi pavzi si očitno še vedno odličen.Vabljen si tudi v našo družbo 26.11.2016 na Trail Rašica-razpis bo objavljen kmalu.
Bravo vsem,ki ste si v tem dežku vzeli čas za kroženje. :clap: :clap: :clap: :clap:

Res vas nisem videl, ker smo tudi mi tekli v smeri urinega kazalca. Če bi vedel, bi vas počakal. Zvezek sem pozabil doma :oops: in tudi če bi ga imeli, ga verjetno ne bi uporabljali, ker je med 6.-7. uro zelo močno deževalo. Hvala, ker ste bili tam. Sem vas dodal med rezultate, ker vsak krog šteje. :D
#350735
zajc napisal/-a:. Eden (Bojan) pa je po 12.00 uri nadaljeval s tekom :shock: Jutri grem preveriti, če je še tam.

Sem že preveril in ga ni več tam.Po besedah sprehajalcev je bojda zamenjal prizorišče in zdaj kroži okrog UKC-ja :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA