prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Lansko poletje smo imeli en lušten trening v Kamniški Bistrici (Kamlška Bistrca po domače) - poročilo najdete tukaj http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=1401

...zato ste spet vabljeni na TF raztezanje nog v SOBOTO, 8. OKTOBRA OB 16.uri .

Štart bo na parkirišču pri gondoli za na Veliko planino, lahko pa izberete daljšo progo (12 km, veliko vzpona in veliko spusta) ali krajšo progo (6km, malo makadama, malo asfalta, bolj ali manj po ravnem).

Sledi seveda analiza (tokrat ne v mestni kavarni :lol: ), po želji se gremo lahko potem še kopat v Snovik (nočno kopanje od 20-22), za mojo evidenco pa se poskušajte čimprej mal pofočkat.

VABLJENI!

Aja, trening bo pa potekal pod geslom "Kamlški lepi kooooot, saj lepše ni nikjer dru-god!" :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
1. (prvič zmagal) Vlajko 8)
( Sicer me bo pa mamašefla itak "samovoljno skinila" s prvega mesta. :-- :lol: )

PS: Geslo mi je pa všeč. :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
2. Tukalica no.2 (aka MihaPR:))
Uporabniški avatar
 lunca
Nta, pokorno javljam, da bodo v soboto govejo župco kuhal drugi!

3. lunca
Uporabniški avatar
 tmp
Nta, kako vam vedno uspe vse te stvari organizirat, ko imam jaz službo,
pa čist vedno.

Bom poskusila zamenjat, pa se mogoče vidimo

Tako 4
Nazadnje spremenil tmp, dne 08 Okt 2005, 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 runner
iiii se spomnim kouk je lan blo lustn...
ampak trgatev bo ... :-(
in ce jaz ne grem trgat se bo moji zeni strgal (METLISKA CRNINA PRESS)
Uporabniški avatar
 pegaz
5. Pegaz

Ministrica, jaz z navdušenjem podpiram vaš predlog in vam želim malo trgatev in veliko tekočih nog ter analiznih ust. (Pa še kšn kufe na konc PRESS)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne vem, če ima moja beseda kaj teže. :?

Predlog za analizo: Planinski orel. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No malo me je strah da je preveč gor in dol , šel bi na takratko 6 km sicer piše da naj bi bila bolj ravninska a to so valjda hribi zraven.

Če ni preveč vzponov:

6. kustus
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ta kratko sem ze odtekel in ni problema, praktično ravno, vzpona ravno toliko, da je pripraven trening za ljubljanske podvoze na trasi LM :)
Ta dolgo bo pa tukalica no. 1 opisala :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Če je pa tko kot praviš se tudi jest prijavljam.

7. Nadj@

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
8.Dule

No upam da ne bo prišlo vmes kaj nepredvidenega :roll: Luštna trasa, sploh ker gre za druženje in trening čeprav je nekdo lani zmagal :?
Uporabniški avatar
 gregorb
če noum brento nosu gor pa dol po vinogradu (veliko vzponov in spustov), pridem preganjat klope v Kamnško bistco!
lp :lol:
 Nataša
No, takla mamo: ko štejem vso to množico prijav :?, sem prav žalostna... :cry: Lahko bi se še kdo prijavil...eh, al pa je samo tale dež kriv, da mi ni do organiziranja...al pa slab obisk te teme...kdo ve, kdo ve...sama metafizika :roll:
Uporabniški avatar
 Bor
9. bor :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA