prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 runner
auuuuu Klaudi ... pa to je rokavica v obraz!
heh ... komaj cakam razplet ... (SPANSKA NANINININIZANKA PRESS)
Uporabniški avatar
 klaudi
Žal, dragi moj Runner, ne bo glasnih prepirov, padanja v omedlevico in ostale španske navlake. Še rokoborbe v blatu ne bo :lol:
Edino v teku bi se lahko pomerile z Barb, ampak tam nimam šans.

Torej, vsi ste vabljeni v nedeljo 16.10.2005 ob 10.00 uri na uradni TF trening v Polhov Gradec.

Zbor: Setnik 40

Opis poti: ko se pripeljete v Polhov Gradec, na avtobusno postajo, kjer se cesta razcepi, zavijete LEVO proti Gorenji vasi. Po tej cesti se potem peljete skoz naravnost 4.5km. Po 4.2km je konec asfalta.Peljete se še 300 metrov po makadamu. Naša je druga hiša na desni. Pod hišo ob cesti stoji koš za košarko. Ker je to precejšna vukoje****, ste lahko zihr, da ste prav prišli, ko boste videli koš, namreč tam okoli ni prav dosti košev.

Trasa: tekli bomo po asfaltu do Polhovega Gradca in se tam povzpeli na stari grad (kratek vzpon). Od tam se bomo vrnili nazaj po isti cesti na izhodišče. Proga je večinoma ravninska. Vsega skupaj je cca 10km.

Analiza: analiza bo potekala v Pograjsemu domu v Polhovem Gradcu. Tam smo naročeni ob 12 uri. Imajo dve vrsti kosil, pa tudi vse jedi po naročilu in tudi pizze.

Za morebitne nejasnosti sem dosegljiva na 041 399 614.
Upam, da pridete v čim večjem številu in da nam bo vreme naklonjeno.

Lp, Klaudi
Uporabniški avatar
 Vlajko
Men se še prjaut nau treba. :D

Me bosta k'r Tukalica Numero Uno al' pa Stajca. :wink:
Uporabniški avatar
 runner
Esmeralda napisal/-a:Žal, dragi moj Runner, ne bo glasnih prepirov, padanja v omedlevico in ostale španske navlake. Še rokoborbe v blatu ne bo

Esmeralda ne!!!
Kako lahko to reces!
A ti zadanja leta z mano nic vec ne pomenijo. Srce si mi ranila...
in kapljice, dragocene kapljice, ki sem jih prinesel iz Albuquerque-ja za tvoje lepe zelene ucke... vse si sedaj pozabila.
Ahhh ... (dramaticen vzklik)

:-)

Zaaaaakaj jaz ne morem spaaati???
Uporabniški avatar
 rainbow
Runči, a ti še zmer ne morš spat?! :?: :!: :)
Priporočam žlico medu v kozarec mleka, preden se nameniš v posteljo... :!:

Klaudi, imam samo eno vprašanje...mogoče kot predlog.
Zakaj ne bi tekli naprej po makadamu, kolikor imam v spominu, ga je tam kar nekaj km. Je pa res, da sem se ponavadi tam bolj s kolesom vozila, pa takole na oko ne znam zdajle ocenit, koliko bi zneslo km tja do vznožja Suhega dola in nazaj.

Drugače pa super, lepi konci so tam za tek in še kaj drugega, pa čeprav vukoj....* :lol:
Uporabniški avatar
 klaudi
Raibow, saj sem razmišljala tudi o tej varianti, da bi tekli po makadamu.
Samo v tem primeru ne bi kaj dosti videli. Se mi pa zdi, da se splača videti stari grad v PG, pa park mogoče. Če bo pa večina za to, da raje tečemo po makadamu, pa se lahko še premislimo.

Runner, no more TV for you! :roll:
Uporabniški avatar
 rainbow
Imaš prav, ampak če bo analiza v pograjskem domu, je vse našteto takorekoč zraven...in grad in park.

Sicer pa se strinjam, da naj bo tako, kot bo bolj ustrezalo večini. In seveda.....YOU ARE THE BOSS :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne morem iz svoje kože. :shock: Optimist, kar se tiče vremena, pač. :wink:

Včasih mi toto šloganje celo rata. :D :P
Uporabniški avatar
 miro
Klaudi
Škoda ,ker si izbrala ravno ta datum, sta kar dve pomembni dirki na ta dan, tako , da ne vem kako se bom odločil . No mogoče pridem tudi v tvoj konec, kjer se še nisem gibal , drugače pa maksimalno uživajte!
Upam , da nas boš še kdaj povabila!
Lp
Miro
 Nataša
midva zelo verjetno prideva. lahko bi se ta tek imenoval "Tek Dejvija Kroketa po deželi prednikov" :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
A se damo mal štet,da bo Klaudi vedla kolk nas bo :roll:

1. Klaudi
2. Barb
Uporabniški avatar
 Barb
A se damo mal štet,da bo Klaudi vedla kolk nas bo :roll:

1. Klaudi
2. Barb
3. Runner& dedič :?:
4. Vlajko
5. Rainbow
6. Nta
7. MihaPR
Uporabniški avatar
 tmp
8. tmp

pridem vsaj na tek, kar se pa analize tiče, pa kolikor bo čas
dopuščal (služba spet.......).
Uporabniški avatar
 klaudi
Včeraj sem prečekirala progo, ki sem jo imela v glavi. Tekla sem 1,10 min, torej mora biti proga dolga cca 11 - 12km. Zadnji km, ko se povzpnemo na stari grad nad PG, je kar dobr klanc. Potem se spustimo v park, čez park pa nazaj do izhodišča.

Upam, da vas čim več pride, več ko nas bo, bolj bo fajn.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA