prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miro
V nedeljo 13. bom tekel skozi dolino Radovne do Mojstrane.
Dobimo se lahko ob 10uri pri kukturnem domu v Zgornjih Gorjah-nasproti osnovne šole.
Če bi še kdo šel naj pokliče oziroma se zmeni za prevoz.
Proga je dolga kakšnih 15km s krajšim vzponom bolj proti koncu.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Junc
Ne morem, škoda. vendar kot gorjanec lahko rečem - fenomenalna trasa za tek.
Dobro lavfajte.
Uporabniški avatar
 Kunec
Super, se vidimo. Upam da bo sonce na naši strani.
Uporabniški avatar
 Kunec
No sem se premislil, v postelj je danes verjetno glede na vreme bolj prijetno.
Uporabniški avatar
 miro
Hojla Kunec, danes je bilo prav prijetno, megla se je razkadila že v Krnici,tako , da sem lahlo užival v lepi naravi doline Radovne.
Tekel sem sam , no en km me je spremljal en smučarski tekač s psom- bil je zelo hiter, malo sva podebatirala, potem pa je on zavil po svojih poteh- bil je domačin iz Krnice.
Tudi v dolini je bilo bolj toplo kot drugje tako , da sem bil skoraj preveč napravljen, vendar me je pri spustu v Mojstrano zopet hladilo.
No kakor koli bilo mi je prijetno.
Teči sem začel že v Spodnjih Gorjah , potem sem malo počakal v zgornjih, ob desetih pa odtekel proti cilju.
To progo sem že večkrat pretekel zagotovo jo nisem zadnjič. Se bomo že še zmenili za skupni tek.Za traso sem porabil približno uro in 41min.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 pegaz
Miro,

me veseli, da je tek uspel. Danes se bi ti tudi sam pridružil, ker se mi je zjutraj nekaj planov za danes podrlo. Bil sem gotov, da je tam gor sonce. Le da sem vstal prepozno - ob 10h, v LJ... :(

Prosim, objavi ta tek tudi naslednjič, gotovo nas bo več šlo zraven!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 miro
Jutri 7.1. se bova z Mariolinom odpravila odteči traso skozi dolino Radovne proti Mojstrani.
Začela bova pri gorjanskem domu-nasproti šole ob desetih. Če kdo želi se mi lahko priključi že ob devetih v Mojstrani.Ob pol deseth pobereva Maria na Jesenicah , nato pa v Gorje,lahko pa v Gorjah.
Se vidimo?
Lp
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Miro in njegova družina so me počakali na postaji, nato pa smo se zapeljali v Gorje, kjer smo startali. Tekli smo trije: Miro, Vesna in moja malenkost. Proga je bila lepa in zanimiva, družba odlična, vreme čudovito.

Med tekom nas je ustavil domačin in povabil na "štamprl", vendar ni bilo časa, da se ne bi shladili.

:wink: V Mojstrani so nas čakali Nuša, Ranata in moj mali Marko. Imel sem smolo, da me je proti koncu treninga začel boleti zob in rešitelj je bila Nuša, ki mi je dala dobro drogo :lol: :lol: . Povabili so nas na čaj in tam smo malo podebatirali o treningu. Dogovorili smo se za naslednji teden v kontra smeri, zato ne pozabite forumovci, da se nam pridružite na čudovitem treningu ob prijetni družbi. Tek Mojstrana via Radovna :arrow: Bled bo v nedeljo. Točen termin bomo še napisali.

Hvala Miro še enkrat za prijeten tek in prijetno družbo. Se vidimo v nedeljo.

Lp
Mario
 born2run
Morda zberem (beri najdem) pogum in se vama kmalu pridružim...
:wink:
Uporabniški avatar
 miro
born2run, ti kar zberi pogum, vem , da boš premagala to razdaljo - Mojstrana - Gorje cca 18km, M - Bled cca 20km. Verjetno bo tekla tudi moja hčerka Vesna, tako , da boš imela žensko družbo.
Lahko tečeš tudi manj , samo dogovoriti se moraš z nekom, da te pride "pobrati" z avtomobilom.
Lepo bi te bilo spoznati tudi v" živo" , če ne prej, pa ko bova tekla okoli jezera-se bova že še dogovorila!

To nedeljo se odpravimo iz Mojstrane ob desetih, izpred trgovine in otečemo do Bleda , ali Gorij.
Vablljeni tudi ostali!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
Današnji trening lepo uspel, imeli celo posebnega poročevalca TF na terenu.Pričakujte fantastično reportažo.
Še jaz sem ves nestrpen!
BTW drugo nedeljo verjetno štartamo zopet v Gorjah ob desetih, če ne bo kakšnih sprememb.
Lp
Miro
 born2run
Miro :D , lepa hvala za prijazno povabilo.
Žal moram zaradi operacije (nepričakovane) nekaj časa počivati :?
To nedeljo še ne, naslednjo pa že lahko računaš name, čeprav morda še ne s polno razdaljo :oops:

Okrog jezera pa z veseljem že kdaj prej.
Dober tek in vse dobro!
:laola
Uporabniški avatar
 miro
born2run, nikar ne hiti, najprej dobro okrevaj, čeprav vem , da je brez teka hudo, potem pa bomo že enkrat tekli skupaj!
Lepe pozdrave!
Miro
Uporabniški avatar
 skrb
Ojla! :P
Vreme danes zjutraj je bilo res bolj kilavo . Radovljiška dolina je bila prekrita z nizkimi oblaki in slojem smoga, ki ga v dolini ne opaziš . Ko pa se povzpneš na obronke doline, je vidna vsa tista nesnaga, ki prekriva dolino. Jeseniška železarna neumorno bruha oblake dima iz svojih dimnikov. Železarji ne poznajo počitka niti ob nedeljah ob svojih prizadevanjih po doseganju ciljev, ustvarjanju dobičkov .
Midva z Mirom sva kljub vsemu odtekla progo skozi Radovno . Tokrat v nasprotni smeri , od Gorjanskega doma v Mojstrano .
V dolini je bilo je nenavadno toplo. Dolina pa še bolj osamljena kot prejšni teden. Nikjer drsalcev , nikjer sprehajalcev s psi, nikjer fotoreporterjev. Kot da bi se narava pripravljala na napovedani sneg, ki bo nam tekačem za nekaj tednov onemogočila dostop.
Midva pa sva neumorno sopihala po dolini navzgor in hlastala po kristalno čistem zraku.
Za nagrado pa naju je v Krmi pozdravilo sonce in naju prijetno grelo do Cilja v Mojstrani. :lol:
Lp,
Uporabniški avatar
 miro
Danes v toplem vremenu tekla iz Gorij do Mojstrane-Lip-a s skrb-om. Zaradi toplega vremena imela še dodatno blaženje saj je zmrzal na cesti popustila in je makadam lepo popuščal pod najino težo. Zelo lep trening.
Drugo nedeljo planiramo zopet iz Mojstrane do Bleda, seveda če ne bo snežnih padavin,ki bi "zaprle" cesto.
Vabljeni tudi ostali!

Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA