prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 svizec
Ma ne vem kam naj napišem tale 'oglas', zato ga bom kar tule...

Torej, bi bil kdo zainteresiran za igranje squasha v dopoldanskem času med vikendi v Kranju? V mislih imam Megacenter, lahko pa tudi kje drugje.

Ta šport šele osvajam, zato je vsaka bojazen, da bi igrali proti nepremagljivemu nasprotniku, odveč :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
svizec napisal/-a:Ma ne vem kam naj napišem tale 'oglas', zato ga bom kar tule...

Torej, bi bil kdo zainteresiran za igranje squasha v dopoldanskem času med vikendi v Kranju? V mislih imam Megacenter, lahko pa tudi kje drugje.

Ta šport šele osvajam, zato je vsaka bojazen, da bi igrali proti nepremagljivemu nasprotniku, odveč :)

Zanimivo :idea:

Par let nazaj ( ko sem "resneje" nehal s tenisom ) sem iskal "žrtev", ki bi bila na mojem nimampojmaosqashu nivoju, pa ga pri vsej svetlobi sončnih dni nisem našel :cry:

Sedaj, ko sem si kupil laufarce, pa še bazen me vedno bolj privlači, da o košarki ob sobotah ne rečem nobene, pa tkole :twisted:

Načeloma niti ni tako zelo nemogoče, samo .................. kaj pa med tednom :idea:

P.S. če bi se pa kdaj na kaki analizi srečala, bi bila pa zdaj že prava squashofila ( slavisti :arrow: bodite uvidevni s komentarji :roll: )
Uporabniški avatar
 pegaz
Ah, skvoš... stari dobri cajti!

najprej je bil basket, pa skvoš, pa badminton - kakor je družba zahtevala.
Potlej smo pa našli tek, pa kolo, pa plavanje in...

Ampak za analizo se pa tud jaz priporočam. Kakšno pametno bom tud lahko pripomnil na to temo (medtem, ko kelnarca nou per prnese) :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 svizec
lojzeP napisal/-a:Par let nazaj ( ko sem "resneje" nehal s tenisom ) sem iskal "žrtev", ki bi bila na mojem nimampojmaosqashu nivoju, pa ga pri vsej svetlobi sončnih dni nisem našel :cry:

No evo, potem veš s čim se spopadam jaz. Sploh si nisem mislil, da bo iskanje soigralca postal tako zahteven projekt.

lojzeP napisal/-a:Načeloma niti ni tako zelo nemogoče, samo .................. kaj pa med tednom :idea:

Jah, če druge možnosti ni, pristanem tudi na termine med tednom, toda bolj proti večeru, ker iz službe hodim ob 16:00 uri. Pozne ure me ne motijo, fino bi pa bilo, če ne bi bilo prepozno. Se pa tudi sprašujem kakšna je zasedenost tistih dveh squash igrišč v Megacentru v večernih urah med tednom...

lojzeP napisal/-a:P.S. če bi se pa kdaj na kaki analizi srečala, bi bila pa zdaj že prava squashofila ( slavisti :arrow: bodite uvidevni s komentarji :roll: )

Na analize in na skupne tekaške treninge ne hodim, zato upam, da ti glede dogovarjanja ne bo odveč, če nadaljujeva z razvojem teorije kar tule, ali pa morda celo preko javnosti bolj skritim kanalom.
Mimogrede, tvoja skovanka je prav posrečena, všeč mi je :D

pegaz napisal/-a:Ampak za analizo se pa tud jaz priporočam. Kakšno pametno bom tud lahko pripomnil na to temo (medtem, ko kelnarca nou per prnese) :)

Pegaz, žal mi je, ker te bom prikrajšal za analizo, če pa te sodelovanje v takšni, ali drugačni obliki še vedno zanima, ti pa pivo ne uide :wink:
Uporabniški avatar
 svizec
Hm... ni več interesa? :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA