prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Z Erotom sva se kar nekako navadila, da greva enkrat na teden teči po označenih progah po Rožniku. Ponavadi greva v torek ali sredo.

Tudi danes (17.2.) greva okoli 16.00 in če ima kdo željo se lahko pridruži. Tempo je zaradi moje malenkosti počasen, vendar če želi kdo hitro teči ne bo sam, ker je še vedno tu Ero. Prejšnji teden je šibal z nami tudi Bajsi, ki se je izkazal za pravega norca po strminah (???) Rožnika.

Danes se obeta lepo vreme in če za koga še ni prepozno pa naj sporoči, pa se dobimo!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Maybe, Baby!
Drugace bi se priporocal za akademskih cetrt!?!
Ce me ne bo, poklicem!
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Drugace bi se priporocal za akademskih cetrt!?!

No če bo začel ravno toliko za mano, me boš ravno ujel proti cilju! Če ti ni odveč bi res mogoče šel naprej, pa bi se nekje na progi ujela, ker tvoj tempo je ubijalski zame!

V bistvu se je še Ero nekaj pritoževal... :wink:
Uporabniški avatar
 ero
milkec napisal/-a:V bistvu se je še Ero nekaj pritoževal... :wink:

hja, pritoževal :) Bajsi je za naju profesor! mi je pa skupni trening v malce hitrejšem tempu prav dobro del pred tekom v Vogrskem. torej - hvala, Bajsi :!:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Hojla, a potem sem vaju z Milkcem danes srečala na 7 mostičkov. Sem imela tok zasolzene oči- od hitrosti jasno-da sem vaju komaj videla.
Uporabniški avatar
 ero
AndrejaT. napisal/-a:Hojla, a potem sem vaju z Milkcem danes srečala na 7 mostičkov. Sem imela tok zasolzene oči- od hitrosti jasno-da sem vaju komaj videla.

:D ja, jaz sem se za teboj drl, kje imaš majico ... :) dobr si šopala :)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Saj tebe že poznam, samo tvojega sotekača ne. Komaj čakam, da bo dovolj toplo za kratke rokave in se bo vidla prepoznavnost naših lepih majčk.
Ko srečujem tekače po Rožniku, si vedno mislim-mogoče je pa ta kakšen znan(po imenu) s foruma in si niti živjo ne rečemo.
Uporabniški avatar
 Matej
ero napisal/-a:mi je pa skupni trening v malce hitrejšem tempu prav dobro del pred tekom v Vogrskem. torej - hvala, Bajsi :!:

Odlično, ne samo dobro ti je ta trening del.
Če pogledamo letošnje rezultate vidimo, da prijavljeni forumovci v glavnem opletamo v drugi polovici vseh sodelujočih. S tem sicer ni nič narobe, ampak še lepše pa je videti forumovca malo bolj odspredaj, kot se je tebi Ero zgodilo v Vogrskem. Pa tudi kilometrski čas je že prav zastrašujoč. Vsaj zame.
Čestitam!
 Nataša
AndrejaT. napisal/-a:Ko srečujem tekače po Rožniku, si vedno mislim-mogoče je pa ta kakšen znan(po imenu) s foruma in si niti živjo ne rečemo.

to je pa zato, ker ne dajete svojih slik na forum :mrgreen:

Milkca si že čist predstavljam kot smrkca, po moje bom totalno šokirana, ko bom odkrila, da on to ni...ali pač?! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Matevz
Nataša napisal/-a:to je pa zato, ker ne dajete svojih slik na forum :mrgreen:

Evo, pa sem se še jaz potrudil in našel eno slikco v elektronski obliki. Samo prepoznavnost pa po mojem zaradi majhnosti ni bistveno večja :(
Uporabniški avatar
 milkec
Moja slika je pri slikah majic, saj me je Ero uporabil za živo lutko!

Drugače pa tudi s smrkcem ne moreš veliko zgrešiti!
Uporabniški avatar
 ero

OK, pa si me izzvala. ideja je nekje v ozadju sicer že nekaj časa, zdaj pa jo tule zapisujem (če mislite, da zasluži lastno temo, jo pa kar odprite):

forumovci - pošljite mi svoje fotke, po možnosti akcijske, kjer ste razpoznavni, da jih zložimo v fotogalerijo! zraven še pripišite, kje in kdaj so bile posnete...

vaše cenjene prispevke sprejemam na emajl urednik@sportosplet.net
Uporabniški avatar
 Fotr

Tudi jaz sem snel škrnicelj iz glave.
Uporabniški avatar
 5rca
takole ... jaz tudi nisem več oranžna rošca :)
Uporabniški avatar
 Z*
in si niti živjo ne rečemo

Saj lahko vseeno pozdraviš, četudi ne poznaš (tekači smo vendar vsi na nek način znanci). Nekateri gojimo to navado že dolgo, pa nas še nihče ni okaral. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA