prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

roberte&s
Pozdravljeni!

Sem bil kar priden in preletel kar vecino foruma, toda odgovora na moje vprasanje pa nisem nasel. Vsaj malo bolj natancnega ne.

Cca 2 leti nazaj sem bil rekreativen tekac sposoben preteci 12 km v cca 55 minuntah. Ni bilo ne vem kaj, ampak vseeno veliko boljse kot danes.
Zaradi razlicnih obveznosti in dejavnikov sem tek opustil oz. opustil sem sport nasploh. Posledice so vidne, fizicne kot psihicne. Vedno manj casa sem lahko zbran v sluzbi in tudi na splosno se ne pocutim letom primerno.

Zato sem se odlocil, da vzpostavim nazaj sportno zivljenje, kot sem ga gojil pred tem. Zanima me, ce obstajajo kaksni napotki oz. program, ki bi mi pomagal cimhitreje doseci formo, ki sem jo ze imel. Namrec, programi, ki sem jih nasel v forumu so po mojem mnenju prelahki oziroma pretezki za moje sposobnosti.

Upam, da si bo kdo lahko vzel cas in mi pomagal z nasveti.

Lep tekaski pozdrav! :D
Uporabniški avatar
 Tedi
Pozdrav tudi tebi....

Gledi na informacije, ki si jih napisal bo težko kaj konkretnega svetovati, tako da bi ti rad le povedal, da bližnjic ni. Žal. Torej pot pod noge in teči, teči in še enkrat teči :) Ne pretiravaj z razdaljo in s hitrostjo. Telo ti bo že povedal ali si treniral premalo ali pa preveč. Vsekakor poslušej svoje telo in misli, da bo že samo izbralo optimalni trening :wink:
Svetoval pa bi ti še kakšno literaturo npr. Jeff Galloway-a, mene je spravila k teku in mislim da nisem edini :wink:

Se torej vidimo na LM?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA