prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
#341399
Da mal kr posmetim tole temo(saj se tko kaj veliko ne piše(več) v njej)..

Ja, s Tinijem greva februarja spet na Malto. Tam je 28.2.maraton(in polovička, menda clo še nekaj krajšega). Trenutno so letalske karte dobrih 80 EUR iz Trevisa na Malto(četrtek,25.2.-torek, 1.3.) Apartma tudi po zmerni ceni v Sliemi(30EUR/osebo/noč), kilometer od cilja. Še cenejši avto, vožnja po levi pa tko ni kaka ovira..Morda najdeva še kak predel, kjer še nisva bila.

Če še koga zanima, je prva priložnost za pojasnila ta četrtek od pol osme dalje v brunarici na Kokrici.
Uporabniški avatar
 ales
#346709
Zanimivo Brdo, danes..pred časom sva z Lojzetom nekaj hecala mojo sodelavko za njen rezultat v Berlinu, ko se ona danes na Brdu res prikaže s celo skladovnico rdečih. Smo odtekli (zame) hiter oval, tko da ni bilo težko doseči 3 kratnik analize. Planov za naprej ne manjka, trenutno vse kaže spet na polovičko v Arabskih Emiratih februarja naslednje leto. Aja, pa to se je Lojzetu ful dopadlo, da je bilo na teku natanko tolk žensk kot moških..Drugače pa Brdo lepo urejeno, suha proga, malo sprehajalcev in idealne temperature.
Uporabniški avatar
 vencelj
#346711
ales napisal/-a:Zanimivo Brdo, danes..pred časom sva z Lojzetom nekaj hecala mojo sodelavko za njen rezultat v Berlinu, ko se ona danes na Brdu res prikaže s celo skladovnico rdečih. Smo odtekli (zame) hiter oval, tko da ni bilo težko doseči 3 kratnik analize. Planov za naprej ne manjka, trenutno vse kaže spet na polovičko v Arabskih Emiratih februarja naslednje leto. Aja, pa to se je Lojzetu ful dopadlo, da je bilo na teku natanko tolk žensk kot moških..Drugače pa Brdo lepo urejeno, suha proga, malo sprehajalcev in idealne temperature.


Lej ga, Aleša, vsake toliko se pa še oglasi! Lepo, lepo :!:
Pa se morda še kdaj kje srečamo... :lauf: :juhuhu:
 ammy_gaja
#351483
Je mogoče kje v Kranju kakšna skupina oziroma možnost za priključitev za tekaške treninge. Odtekla sem 21km sedaj pa nadaljujem :) Tečem že več let, zadnja 3 leta striktno redno :) Ampak vedno sama...
 AnkaB
#351520
Oj,
obstaja več skupin, kolikor vem.
Predlagam našo: vsak torek in četrtek ob 18.00 na glavnem štadionu. Vodi Marko Prezelj.
Kvalitetno vodstvo, dobra družba. In ker smo večinoma na štadionu, ima vsak, ne glede na hitrost in zmožnosti, lahko veliko od treninga.
Torej se vidimo jutri zvečer?
Anka
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA