prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Eve;)ina
Ja že kar nekaj časa tekam po okolici Mengša in se sprašujem kje so vsi tekači?
Tako da če se mi kdo pridruži pri teku, ga bom zelo vesela. ;)
Lp

evelina

(povabljeni tudi vsi ostali iz okolice )
 nana
Kolegica, ki je iz Domžal sprašuje, kje tekate v Mengšu?
Uporabniški avatar
 športnik
Malo bom zmotil pogovor! :oops: A slučajno kdo tudi kolesari v omenjeni okolici?
 nana
Moj mož kolesari povsod, ker mu je dolgčas, ko tečem :D Samo bi moral malo bolj konkretno vprašat, kar te zanima, pa bi ti mogoče lahko kaj dogovoril :wink:
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
kje ne tekamo :wink:

ja ture so od Grobelj, potem okoli mengša, na Gobavco, in največkrat pa jo mahnem proti radomljah, kjer sem odkrila dost manj prometno pot ...
Za kolesarje pa žal ne vem
 nana
Proti Radomljam čez Preserje? Koliko km pa to potem nanese?
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ero
kaj pa Mengeška in Rašica? greste kaj v hrib in gozd?

ja Gobavica= mengeška :wink:
Na rašico še nisem šla. Razmišljam o dobenu. :roll:

nana
Proti Radomljam čez Preserje? Koliko km pa to potem nanese?

Ja mislim, da je tam okrog 4km?Drugače pa tečem tam kjer je kmetijska zadruga, žal ne vem kako se reče tistmu koncu ....
Vem, da je moja tura od Mengša, proti Radomljam, (do cerkve), pa nazaj čez preserje okrog 8,5 km. :( Žal nič več

zdaj podaljšujem (zaenkrat sem na 12,2km) in iščem tud druge ture.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
se vidi da nisem tistega konca nič raziskala ;)
 matej-jethro
Večkrat zvečer prlaufam iz kamnka do vaše vasi :lol: pol me je pa strah k imate vse razmetan po cestah in grem rajš nazaj.....k ne bi rad v luknjo padu!

se pa vidmo mrbit enkrat k se....k pač se :wink:
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
:lol: :lol: ja to so pa pridni naši delavci. Vedno kaj pozabijo kaj v cesti, pa morajo spet drugo leto razkopat.
Dejansko pa je to marketinška poteza Mengša. Kajti večkrat se ljudje počasi premikajo čez, oz. so zastoji, potem si ljudje bolj mesto zapomnijo :wink:

Drugače je pa vse označeno, in ni nobeni nevarnih lukenj, (no vsaj jst še nisem padla not) :oops:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hoj

Ravno sem pritekel z mengešega trima. Moram rečt da sem se prvič odločil da grem pogledat mengeški trim ker s kamniškim trimom ne kaže najbolje in sem prijetno presenečen, kako se da odlično opremiti prijetno trim stezo. Srečal nisem nikogar ki bi tekel le nekaj sprehajalcev.

Mogoče se srečamo kdaj drugič.
Moja tura s Kamnika in nazaj ter en krog po trimu je dolga približno 18 km

LP Bojan :D
Uporabniški avatar
 športnik
Eve;)ina napisal/-a:so zastoji, potem si ljudje bolj mesto zapomnijo :wink:

Saj, menda boste dobili novi rondo ali celo dva; samo vprašanje kdaj! :lol:
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
malo je manjkalo da bi danes spet trenirala na mengeški, samo sem bila preveč utrujena še od ponedeljkovega treninga. Tako da sem danes imela samo kratko turco (ki pa je bila peklenska), skozi groblje, Celo sem videla tekače :wink:

BO-JAN , seveda je naša trim steza urejena, saj sem že prej omenila da imamo pridne delavce :wink: verjeli ali ne, je bila včasih sploh ni bilo gobavice, oz mislim da ni bila niti pogozdena ... (samo to daleč nazaj v 18 stol.)

Športnik, da bo celo rondo... uff težka tehnologija

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA