prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

dragons
Zdravo vsem!

Ali so treningi mišljeni zgolj za Poletovo tekaško ekipo 2003 ali naj bi
namenjeni tudi za ostalo tekaško populacijo?
Če so namenjeni za Poletovce je to dobra ideja (različne lokacije) ,če pa mislite trening razširiti na ostale tekače se mi zdi bolje, da bi bila izhodiščna točka treninga vedno na istem mestu ob istem času.

Lep pozdrav!
Dragons
Uporabniški avatar
 ero
hoj!

dragons napisal/-a:Ali so treningi mišljeni zgolj za Poletovo tekaško ekipo 2003 ali naj bi
namenjeni tudi za ostalo tekaško populacijo?
Če so namenjeni za Poletovce je to dobra ideja (različne lokacije) ,če pa mislite trening razširiti na ostale tekače se mi zdi bolje, da bi bila izhodiščna točka treninga vedno na istem mestu ob istem času.

Treningi, o katerih se dogovarjamo tule, so načelno mišljeni kot dogovor med člani ekipe ter znanci in prijatelji. Zato jih malo 'kolobarimo' med Kranjem in Ljubljano. Poskusimo se tudi dogovoriti za več terminov na teden. Kar nekaj nas je namreč iz okolice Kranja in Brdo je zato idealen poligon.

Drugače pa so stalni treningi vsak četrtek ob 18h pri živalskem vrtu v Ljubljani. Ti treningi so neodvisni od našega dogovora in zato zanje tudi ne odgovarjamo :)

Vsekakor pa je vsak dobrodošel!
Uporabniški avatar
 ero
Hoj in kratko poročilce,

poleg tekačev Novic, ki imajo za nas prehud tempo, smo se zbrali Pia, Lojze in jaz. Z Lojzetom sva ponovila turo s prejšnjega četrtka preko Rožnika in mimo Čada. Pia pa ji je dodala še en krog okoli Šišenskega vrha, tako da je po moji oceni sestavila dobrih 10 km.

Za prihodnjič pa predlagam, da gremo po eni izmed tras, ki jih tečejo tekači Novic.

Obe trasi gresta mimo Mosteca in skakalnic ter se po poti mostičkov spustita v Tivoli in do Čada. Daljša se tu dvigne na Rožnik in gre navzdol mimo Mosteca k izhodišču. Krajša pa vodi od Čada po cesti do parkirišča pri ZOOju. Dolžini prog sta 12 in 8 km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA