prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 SasoP
Javljamo se z Dunaja, kjer se bomo jutri, skupaj z ostalimi 29.977 tekaci, zapodili na eno izmed prog.

Sicer smo srecno in hitro prispeli, dvignili startne stevilke na dobro organiziranem sejmu opreme, zdaj pa se bomo pocasi odpravili spat.

Porocilo sledi.

MarP, Susanne, Zan, Lado, Tanja, Neza, Bine, Lili in SasoP
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Dober tek :)
Uporabniški avatar
 iverson
Sem hotel iti letos, pa me je bolj pritegnila 1. tekma trekinga v Sloveniji. Pa dugo leto.
Srečno ter čim boljšo regeneracijo!
Uporabniški avatar
 SasoP
No takole, prve informacije. Organizacija odlicna, mraza ni bilo (20 C), vsi zadovoljni.

Cene so ulalalalalala, hidracija Gösser od 3 € dalje..., o hrani ne bi.

Rezultati so na uradni spletni strani vienna marathon, takole na pamet pa Lado PB 21 - 1:33.XX
MarP 21 - 1:39.00
Susanne 21 - 2:01.xx
SasoP 42 - cilj 3:30.00 je sel po gobe na 28 km - koncnih 3:43.44 :D - na koncu smo se borili zgolj za prezivetje.

LP z Dunaja. Jutri gremo gledat madveda, potem pa domolj - se vidi, da smo ravno z ana lizike :wink:
Uporabniški avatar
 iverson
Bravo, čestitam za dobre rezultate. Kako je blo z najhitrejšimi?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
SasoP napisal/-a: ...prve informacije...

Čestitke vsem, za odlične in dobre rezultate
Tudi jaz sem lani viena maraton s ciljem 3:30:00 zavozil - seveda so bili krivi planeti.
Uporabniški avatar
 SasoP
Še nekaj vtisov po prespani noči ali dveh:
:driver: - 380 km v eno smer
:!: - spali in zajtrkovali smo http://vienna.nethotels.com/images/hotels/schlossherberge_front_view.JPG - zelo v redu
:D - čez 30.000 udeležencev
:D - odlična organizacija maratona, pohvale pa veljajo tudi za vse ostalo (informacije, čistoča, prijaznost, javni prevoz...)
:) - tekmo sem začel v skladu s pričakovanji, nekje na 27. ali 28. km pa so moje noge postale betonske. Temu primerno je plahnelo tudi navdušenje po solidnem startu. No preživel sem..., dokončno pa sem se potolažil šele, ko me je ZdravkoC spomnil, da bi zidu utegnili botrovati planeti... "VIL BI BAK"
:? - cene
:D - dobra družba
:oops: - ko sem natakarico vprašal, če je moj dunajski lahko iz puranjega mesa, mi je gospodična razložila, da je puran ptič??, in pri tem še pomigala, kot bi imela krila - mimogrede - svinjski je bil odličen
:D - živalski vrt (severni medvedi, nosoroga, povodni konj, pande...) http://www.zoovienna.at/
:shock: - 5 dnevni izlet bi bil po mojem mnenju ravno pravšnji
:D :D PRIPOROČAM :D :D

Zdaj pa trenirat - Berlin čaka.
 marjan
Čestitke. :laola
Naša družina se je v soboto in nedeljo potepala po Dunaju turistično. Tudi okoli cilja maratona smo se motali v soboto :D, v nedeljo pa celo videli tekače na delu in zaradi zaprtega Ringa kolovratili z avtobusom.
SasoP napisal/-a:Zdaj pa trenirat - Berlin čaka.

Ja kje pa je 3 tedenski počitek :wink:
SasoP napisal/-a:živalski vrt (severni medvedi, nosoroga, povodni konj, pande...)

Glede na to, da je najstarejši sin veliki ljubitelj živalskih vrtov in smo jih že kar nekaj obdelali (oba v Berlinu, Stuttgart, Munchen, Zagreb...) moram reči, da smo tu prvič videli v živo koalo. Panda pa je itak trenutno ikona. Je pa to najstarejši živalski vrt na svetu.

Čao,
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA