prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
No, s tinijem sva se včeraj res odpravila tečt na Krvavec. Na štart naju je še Vilko prišel pogledat, potem pa s kolesom odbrzel proti domu. Tudi ob šestih je bilo presneto vroče, je tekl tiniju od njega, da se mi je prav zasmilil in sem na 2-3 kilometre ustavljal in mu podajal vodo. Pri Ambrožu sem ga zapustil in se zapeljal do parkirišča na Jezercih, tam pustil avto in prav počasi odtekel do zgornje postaje gondole na Krvavcu.

Od Rozke pa potem gas navzdol. Mal so me sicer še zg.stegnske mišice bolele od podobnega podviga pred dvemi dnevi, a tkole brez predhodnega kolesa je navzdol kr letelo. Začetni klanec je prav prijetno položen, do mal nad Ambrožem ni kakih hudih spustov, potem pa od Viženčarja spet zelo prijetno. Nekaj kilometrov je šlo med 3.30 in 3.45, tko da sem se že videl, kako bo letelo s Pitztala..

Šele oni klanec navzgor pri Stiški vasi me je spomnil, da bo treba za zastavljene cilje tale mesec še kr precej garat. No, ampak skoraj 15 kilometrski spust sem zaključil v čist spodobnih sedeminpetdesetih minutah in zdaj imam že ideje, da bi v Avstriji čez mesec dni postavil dva PBja na eni tekmi.

S tinijem sva si potem pri Tonaču prvoščila še eno tako prehranjevalno obnavljanje zalog, vsak pač tisto, kar je najbolj potreboval. Še Lojze se nama je priključil in spet smo se domov odpravili šele ob desetih. Prav prijeten trening, vsaj za junij bo najverjetneje postal kr moja stalnica.

Sva pa s tinijem modrovala, da bi tole lahko podaljšala še do vrha Zvoha in navzdol, seveda.. Od Tonača do vrha Zvoha je natanko 1500 m višinske razlike.

Naslednjič pa v ponedeljek, 2.6.
Uporabniški avatar
 husein
A sta od Tonača tekla po cesti do Ambroža ali sta šla po gozdni poti do Stiške vasi, pa naprej do Ambroža?
Fajna tura drugač :D
Uporabniški avatar
 tini
husein napisal/-a:A sta od Tonača tekla po cesti do Ambroža ali sta šla po gozdni poti do Stiške vasi, pa naprej do Ambroža?
Fajna tura drugač :D

Po cesti do vrha. Res fajn trening.
Kot ze receno, bomo traso postopoma podaljsevali do vrha Zvoha.
V ponedeljek se po starem, enkrat po Jesolu pa potegnem (za zacetek) do vrha Njivic. :)
Uporabniški avatar
 miciM
koliko časa pa si porabil da Rozke?
Uporabniški avatar
 Arapc
Do kje pa je asfalt sedaj? Takrat ko sm jaz nazadnje tekel je bil do Ambroža, potem pa konec.

lp
Uporabniški avatar
 ales
miciM napisal/-a:koliko časa pa si porabil da Rozke?

Od Tonača do Jezerc je tekel tini, jaz sem tekel le od Jezerc do Rozke in potem navzdol-uro in osem minut.

Arapc napisal/-a:Do kje pa je asfalt sedaj? Takrat ko sm jaz nazadnje tekel je bil do Ambroža, potem pa konec.

Asfalt je pa sedaj natanko do ta prve lese na Jezercih, tm mal pod parkiriščem. Od Ambroža je ena taka zlo široka cesta, s črto po sredini..

Trasa mi je ravno zato všeč, ker je malo avtomobilov in dovolj pregledna; bistveno drugače kot npr. cesta z Jezerskega do Preddvora.
Uporabniški avatar
 iverson
Hmm, se bom pridružil v juniju. Mi bi bil prav veselje na krvavc tečt. Se pa gotovo srečamo še prej, vendar jo bom gor žgal s kolesom.
Uporabniški avatar
 husein
Mene zanima pot od spodnje gondolske postaje do zgornje (in potem naprej na Zvoh). Pozna kdo to pot, kje začne, kakšna je strmina?
Uporabniški avatar
 iverson
Pot se začne vzadaj za postajo. Tam je kar dober vzpon. potem naprej je verjetno kaj označeno. Bi znalo bit kar strmo se skupaj.
Uporabniški avatar
 husein
Bom naslednji teden odlaufal, pa javim.
Hvala
Uporabniški avatar
 ales
Včeraj smo se že štirje našli na parkirišču pri Tonaču. Vreme je bilo oblačno, clo mal na dež je kazalo.

Boštjan je s 1.13 postavil neuradni rekord proge (od Tonača do Jezerc), le 6 minut za njim je bil Mitja.

Meni navzdol ni šlo čisto po planu, mogoče pa so le Pegasuske pretrde za tole nabijanje.

Naslednjo sredo pa spet!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja na treninge na Krvavcu in pa seveda tista zadnja tekma v gorskem teku na Krvavec do vrh Zvoha imam lepe spomine.Je ena izmed resnično lepih prog tako za trening kot za tekmo.
Mi smo šli od začetka gondole potem takoj levo in skozi gozdni predel prišli ven tik pod žičnico.Prečili rahlo levo šli po par ovinkih proti vrhu zvoha.Ampak tam je bilo pa nebeško :wink: .Nazaj dol je pa tako, tako.Veseliš se ker si bil dokaj hitro gor.Pol si pa rečeš, mater še enkrat bo treba to ponoviti.
Aleš ko boš prišel do vrha Zvoha seveda ob dokaj lepem vremenu, tista zadnja serpetina poleg jezera ( zasneževanje ) tista je najbolj ubitačna.
Imaš občutek, da jo boš z lahkoto obdelal pa je ni in ni konec. :lol: :lol: :wink:
Prijeten trening želim vsem.In prijeten spust do izhodiščne točke.Potlej pa seveda temeljito analizo :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 husein
Včeraj sem tudi jaz tekel na Krvavec.
Od Štefanje gore, po markirani poti do zg. postaje gondole (mestoma precej strmo), direktno do hotela, mimo stolpa in na Zvoh.
Je kar strm tale Zvoh.
Uporabniški avatar
 Bor
husein napisal/-a:Včeraj sem tudi jaz tekel na Krvavec.
Od Štefanje gore, po markirani poti do zg. postaje gondole (mestoma precej strmo), direktno do hotela, mimo stolpa in na Zvoh.
Je kar strm tale Zvoh.

hm...kje pa greš iz štefanje gore?....in koliko časa ?
hvala
Uporabniški avatar
 husein
Popravljam, od odcepa za Štefanjo goro pri avtobusni postaji, tam kjer gre markirana pot.

Porabil sem uro petnajst, ker sem pri vikendu v spodnjem delu šel naravnost in ne levo :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA