prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D zdaj ko sem koncno spet na tekaskih nogah, je golovec tisto ta pravo. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
A bi midva rekla kakšno na to temo!?
Zanima me pa predvsem bolj pozno, ko vročina poneha oz. kad padne mrak (ugrozi'ču vam brak). Ma ja, tam proti sedmi, ob torkih, četrtkih in petkih?!?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Danes sem zmenjen ob pol sedmih na Urhu z enim bolj počasnim tekačem. Tečeva do observatorija in nazaj. Je kdo za zraven?
Uporabniški avatar
 matjaz
Bajsi napisal/-a:Helou!
Danes sem zmenjen ob pol sedmih na Urhu z enim bolj pocˇasnim tekacˇem. Tecˇeva do observatorija in nazaj. Je kdo za zraven?

:D :D :D jaz sem ta teden na lagani tekaski dieti (5km/23min), ker me v petek caka delooooooooo. no ampak kasneje pa komot.
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a::D :D :D zdaj ko sem koncno spet na tekaskih nogah, je golovec tisto ta pravo. :D :D :D

A bova kdaj na Golovcu naredila kakšno štih probo :shock: kot pripravo za polmaraton Ljubljana, :D pa še malo mi boš razkazal tvoje revirje! :shock:
Uporabniški avatar
 ero
Fotr napisal/-a:A bova kdaj na Golovcu naredila kakšno štih probo :shock: kot pripravo za polmaraton Ljubljana, :D pa še malo mi boš razkazal tvoje revirje! :shock:

se bojim, da ne bosta sama :) ko smo se zmenili za trening po Golovcu pred trojkami, nas je prišlo okoli 40!

je pa Golovec res super. in nekje med Tivolijem in našim črnuškim gozdom, kar se tiče obljudenosti in širine poti.
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D zdaj ko sem koncno spet na tekaskih nogah, je golovec tisto ta pravo. :D :D :D

A bova kdaj na Golovcu naredila kaksˇno sˇtih probo :shock: kot pripravo za polmaraton Ljubljana, :D pa sˇe malo mi bosˇ razkazal tvoje revirje! :shock:

:D :D :D kadarkoli hoces, ampak prvo probo bova sla raje po ravnem, krasna tura Fuzine-Lipoglav- dobra 20-tka.

Ali huda 17-ka (klanci_ampak hudo lepo) Fuzine-Zadvor-Orle-Fuzine.
Uporabniški avatar
 matjaz
ero napisal/-a:
Fotr napisal/-a:A bova kdaj na Golovcu naredila kaksˇno sˇtih probo :shock: kot pripravo za polmaraton Ljubljana, :D pa sˇe malo mi bosˇ razkazal tvoje revirje! :shock:

se bojim, da ne bosta sama :) ko smo se zmenili za trening po Golovcu pred trojkami, nas je prisˇlo okoli 40!

je pa Golovec res super. in nekje med Tivolijem in nasˇim cˇrnusˇkim gozdom, kar se ticˇe obljudenosti in sˇirine poti.

no vec nas je lepse je, pa se vec vzpodbude. :D :D :D
 Gita
OJLA punce in fantje,

že nekaj let tečem vendar ne redno tako kot najverjetneje večina vas tako da tudi nisem neka super tekačica,bi se pa rada poboljšala. Ker živim na "FUŽINAMA" :wink: grem večkrat teč na Golovc.
Če je kdo zainteresiran da bi šel teč z mano se toplo priporočam.
POZOR! vmes se moram 2x ustavit in začet hodit po cca: 10m :oops: preden pridem do vrha.
Bi bila zelo hvaležna za kaki tekaški nasvet,sem več ali manj amaterka ki bi rada postala boljša.THANX

LEP ZAČETEK TEDNA VSEM!
Uporabniški avatar
 runner
Ker živim na "FUŽINAMA"

blagor tebi, da živiš v "olimpijskom selu"...
svi u trenerkama (šuškavim) i govore strani jezik ...
jaz sem ti čisto bliz. Tako da če rabiš družbo za na Golovec sem za...
pa ne skrbi ... jaz se 3x ustavim do gor...
 Gita
UUUUUUUUUUU the best pol se bomo 3x ustavili :) :) :D

a bi šlo v sredo popoldne?po 15h imam čas!?

se že veselim!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ce bosta startala tam okrog 16ih se vama pridruzim se jaz!
Uporabniški avatar
 runner
ej jaz delam do 17:00 ...
a lahko ob 17:30?
 Gita
OK napad na Golovc ob 17.30,

ej BIG FRIK pojdi z nami!

Kje se dobimo? lahko pred mostom ob fužinskem gradu?
 Nataša
mene pa zanima, če obstaja kakšen malo večji pa označen e-zemljevid Golovca z vrisanimi označbami poti? Pa da ni TIS, pa da ni Runnerjev sicer odličen prikaz PST 101...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA