Vse o veteranskih cestnih in gorskih tekih,tekmovanjih, razpisih Združenja atletskih veteranov Slovenije (ZAVS) in povezanih vsebinah.

Moderator: MatjazV

Uporabniški avatar
 vencelj
#358729
Atletski veterani so aktivni, veteranskemu dvoranskemu državnemu prvenstvu bo sledilo balkansko veteransko prvenstvo (Beograd) in takoj zatem še evropsko dvoransko prvenstvo za veterane v Španiji...
Za tekaško srenjo bo zanimivo tudi Odprto prvenstvo Slovenije v cestnem teku in hoji na 10 km (Tržič, sobota, 7. april :arrow: http://zavs.si/wp-content/uploads/2018/ ... n-hoja.pdf ) in morda Odprto prvenstvo Slovenije za veterane (Celje, 23. in 24. 6. :arrow:
http://zavs.si/wp-content/uploads/2018/ ... rostem.pdf ) poleg krajših razdalj tudi s tekom na 1500 in 5000 m. Ja, pa še Odprto prvenstvo Slovenije v polmaratonu, ki bo 30. 9. v Slovenskih Konjicah.
Toliko s strani Združenja atletskih veteranov Slovenije, informacije na njihovi spletni strani:
:arrow: http://zavs.si/
Uporabniški avatar
 vencelj
#358730
Verjetno pa je za rekreativne tekače bolj zanimivo državno prvenstvo v gorkem teku za veterane, letos bo to Tek na Ratitovec. Železniki tokrat gostijo tudi Svetovno prvenstvo v gorskem teku za veterane...informacije na spletni strani

http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... -ratitovec

Ne pozabite, v atletiki so veteranske kategorije na pet let, začnejo pa se pri starosti 35 let :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA