Gorenjska, moj planet je nov niz tekaških prireditev v večjih krajih in glavnih turističnih središčih na Gorenjskem. V letu 2015 bo vanj vključenih 8 lokacij/prireditev
 TaiMing
#336241
V letu 2015 začenjamo z novim nizom tekaških prireditev z nazivom GORENJSKA, MOJ PLANET. Vanj bodo vključene prireditve v večjih krajih in glavnih turističnih središčih na Gorenjskem. V letu 2015 bo vanj vključenih 8 lokacij/prireditev, in sicer:

- Jesenice (Pomladni tek), 14. marec
- Tržič (Tek po ulicah Tržiča), 11. april
- Radovljica (Radol'ška 10ka), 24. junij
- Bohinj (Tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera), 8. avgust
- Kranjska Gora (Kranjskogorska 10ka), 15. avgust
- Bled (Mali blejski maraton), 29. avgust
- Kamnik (Veronikin tek), 10. oktober
- Snovik (Miklavžev tek), 5. december

Na vseh prireditvah se bomo potrudili, da boste poleg športno tekmovalnega vzdušja izkusili tudi značaj in tradicijo krajev, v katerih bodo prireditve organizirane. V ta namen bo na prireditvah poskrbljeno za dodaten program s tipičnimi lokalnimi vsebinami. Poskusili boste lahko lokalne dobrote, izvedeli zanimive lokalne zgodbe, se pozanimali o turistični ponudbi območja. Že pred prireditvami bodite pozorni na tekaške dneve, ki bodo v obliki vodenih treningov organizirani na vsaki lokaciji, na njih pa boste imeli priložnost odkriti še dodatne skrite kotičke.

Vsi, ki boste v sezoni 2015 zbrali vsaj 4 udeležbe (otroci 3), boste ob koncu sezone prejeli nagrade naših sponzorjev. Polega tega boste vsi z izpolnjenim pogojem udeležbe sodelovali v žrebanju za glavne sponzorske nagrade, število vaših listkov v bobnu pa bo odvisno od števila udeležb.

Ker se projekt še razvija, si še posebej v sezoni 2015 pridržujemo pravico do določenih sprememb. Aktualne informacije bodo sproti na voljo na spletni strani http://www.gorenjska-mojplanet.si in na Facebook profilu https://www.facebook.com/pages/Gorenjska-moj-planet/731055596993732?ref=hl.
 TaiMing
#343600
Z Miklavževim tekom, ki bo organiziran 5. decembra v Snoviku, se zaključuje letošnja prva izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo izvedenih 7 prireditev, s povprečno udeležbo preko 300 tekmovalcev vseh starosti. Na večini prireditev se je udeležba glede na pretekla leta znatno dvignila, opazne korake naprej pa smo naredili tudi v tem, da smo prireditvam dali še nekaj dodatnega duha in jih tako še bolj približali udeležencem. Sezona 2015 je tako odlična osnova za načrtovanje naslednje sezone, za katero verjamemo, da bo v vseh pogledih še boljša kot letošnja.

Slika
http://www.gorenjska-mojplanet.si/

Na prireditvi v Snoviku bomo podelili nagrade vsem, ki ste v letošnji sezoni izpolnili pogoj vsaj treh udeležb. Vsak tekmovalec z izpolnjenim pogojem bo poleg priznanja za sodelovanje v seriji prejel dnevno karto za smučišče Stari vrh in vstopnico za kopanje v Vodnem parku Bohinj. Med vsemi prisotnimi na zaključni prireditvi bomo izžrebali nočitve za dve osebi v Gostišču in penzionu Stari vrh.


Sponzorji zaključnih nagrad:

Slika
http://www.starivrh.si/

Slika
http://www.vodni-park-bohinj.si/

Slika
http://www.gostiscestarivrh.si/


Seznam tekmovalcev, ki so se do Miklavževega teka udeležili vsaj dveh prireditev in so še v igri za zaključne nagrade, najdete na povezavi:
http://www.gorenjska-mojplanet.si/wp-content/uploads/2015/11/gmp_skupno_2015_2.htm

Več o tem si lahko preberete na povezavi:
http://www.gorenjska-mojplanet.si/zakljucek-sezone-2015/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA