Uporabniški avatar
 Pjotr
#179168
Snega je po hribih še čez glavo in prihajajoči praznični dnevi so kot nalašč za zadnje vragolije na snegu. A naše visokogorko smučišče Vogel je žal že zaprlo svoja vrata. Toliko let so jamrali kako nimajo obiska ko so zelene zime a sedaj ko bi res lahko imeli odlično prvomajsko zmuko z 2 in pol metra debelo snežno odejo oni pravijo da je premalo interesa da bi pognali vlečnice. A po drugi strani niso objavili niti ene reklame da je možna prvomajska smuka. naj se grejo solit. Včeraj ko sm po netu gledal ali je možno da bi se za 1. maja odpravil na Vogel so me prov razjezili z njihovo izjavo.... Pol pa tarnajo in moledujejo državo za pomoč.
Tako je žal za 1.maj ostal samo še Kanin, ker na Krvavcu bo pa tako samo ena voda in trava (a oni za spremembo od Vogla nič ne tarnajo in bodo oba vikenda lepo obratovali.
Tako mi ostane samo še kanin in me zanima, po kateri poti mi priporočate naj grem iz Lj da bom najhitreje prišel do tja, saj je kr malo daleč. A letos ne bom odnehal in bom praznik dela preživel na smučkah. Živel Kanin in prvomajska smuka :D

LP Pjotr

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA