prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Klemzi91
Živjo!

Približno en teden nazaj sem kupil nove copate Geox Net, ki sem jih kupil z namenom da bom v njih tekel, pa sem šel danes zjutraj prvič v njih teč, in sem pretekel približno 500 metrov pa sem že fasal žulj na obeh petah, malo pod ahilovo tetivo, tako da sedaj nisem čisto prepričan, ali sem kupil napačne čevlje, ali so krivi sami čevlji ali so me užulile nogavice (obul sem nizke nogavice, ampak so bile dovolj visoke da so gledale ven iz čevlja), če se komu sanja, ali se bo zadeva uredila, ali je bolje zame da jih nesem zamenjat, če mi jih bodo seveda. V bistvu so mi dobesedno zbrusile kožo pod tetivo, zelo nemarna zadeva, peče ko hudič. Imam pa nogo tam okoli 44-45, pa sem kupil 45 copate, ki so mi sicer kot uliti in prvih 300 metrov teka ni bilo problema, potem pa so me tako zdrgnile, da sem komaj prišel domov, ker me je tako peklo. Ali je možno, da je petnica čevljev prenizka za mojo nogo?

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA