prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Jerc11
#335903
Zdravo
Ima kdo izkušnje s Polarjevo uro M400? Ali gre za dobro uro za rekreativnega tekača, ali naj rajši pogledam za kakšnim Garminom?
LP Jerc
Uporabniški avatar
 husein
#335916
Imam jo že skoraj 2 meseca, precej v uporabi in sem zelo zadovoljen.
Baterija ne drži ravno 8 ur, okoli 6 pa res ;) Všeč so mi nastavitve za različne aktivnosti, kar urejaš s polar Flow-om oz. prikazuje tisto kar želiš. GPS deluje brezhibno, tudi aktivacija ne traja več kot pol minute (če si pri miru). Meri dnevno aktivnost (te tudi opozori, da premakni rit, če predolgo miruješ, kar je super, če v službi preveč sediš :D
https://www.youtube.com/watch?v=YmqDZoLhb5k
Poglej si zgornji link, kjer je razloženo vse kar te zanima.
 MaliFric
#335933
M400 ima trak za merjenje pulza, katere ure imajo pa na sami uri to in katero bi priporočali. Malo mi je smotano, da bi tist trak imel skoz okoli privezan.
Uporabniški avatar
 StaraKost
#336338
MaliFric napisal/-a:M400 ima trak za merjenje pulza, katere ure imajo pa na sami uri to in katero bi priporočali. Malo mi je smotano, da bi tist trak imel skoz okoli privezan.

Če želiš natančne meritve, je to zaenkrat najboljša opcija. Jaz Polarjevega traka sploh ne zaznan, da je na meni :).
Uporabniški avatar
 husein
#336359
Zgodila se mi je ena "čudna" stvar.
V soboto sem odtekel okoli 20km ter včeraj še enkrat nekaj čez 20km. Ko sem danes s Polarjevim Flow-om prenesel podatke, se mi je včerajšnji tek, prenesel na sobotnega. Se je še komu pripetilo kaj podobnega? To je bilo prvič, da je bila aktivnost vknjižena napačno.
Je možno , da se je to zgodilo zaradi premika ure?
Uporabniški avatar
 StaraKost
#336366
Če si jih prenesel preko telefona in nimaš najnovejše verzije, ki je stara par dni, je možno.
Uporabniški avatar
 husein
#336380
StaraKost napisal/-a:Če si jih prenesel preko telefona in nimaš najnovejše verzije, ki je stara par dni, je možno.

Vse je up to date. Tudi prenos je bil direktno iz ure na računalnik.
 ogi
#336385
Flow ima ob teh premikih ure vedno nekaj malega problemov. Je pa res, da vsaj jaz pri syncu treninga nisem imel problemov "aktivnosti" za nedeljo pa nimam (na v800 je, na Flow-u in v Android aplikaciji pa je ni), medtem ko za soboto in ponedeljek dela in kaze normalno.
 Jabe
#337518
imam prastaro polar ft40:
http://www.amazon.com/Polar-Womens-Hear ... op?ie=UTF8

če pogledate letnico pri komentarjih, vidite o kaki starosti govorimo. sem jo kupila, takoj ko je bila na voljo. Še danes vse dela - pas in ura, vendar sem si malo zaželela posodobitve. videla sem da pride ura polar m400 brez traku precej ceneje in me zanima če bi pas od ft40 delal?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA