Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#369303
Včeraj se je spet odvijala ena tekma, na katero sem rad hodil. Do Solkana je kar daleč, vendar je pot zanemarljiva, če se z nje vračaš zadovoljen. Tako dušebrižnih in pohlepnih organizatorjev že dolgo nisem videl. Odkar je spregel Miha, gre samo še navzdol. Svetle točke so ostale samo okrepčevalnice, vse ostalo je za trajno pozabo. Označbe na progi so bile za novince nočna mora. V križiščih ali spustih z vrhov, kjer je bilo treba nekajkrat tudi na 'gor', so bile označbe izredno slabe in si je marsikdo podaljšal pot. V ciljnem prostoru se jim ni zdelo vredno postavit senčnikov, klopi so bile na žgočem soncu. Obljubljenih zadev v razpisu se niso držali. Ni bilo teka po jarkih, najdaljši viseči most smo si lahko ogledali le od daleč, iz že tako malo razpisanih starostnih kategorij so zreducirali podelitev samo generalno. Ena uboga žalostna revščina. Nikakor ne razumem, da za take organizatorje, ki se ne držijo napisanih pravil ne obstaja institucija, ki bi jih kaznovala. Tekači pa moramo vse požret in nimamo pri tem nobene besede. Lepa trasa, za mene ravno prav dolga me prav zagotovo ne bo več videla, če bo organizatorska ekipa ista, kot je bila včeraj.
V posmeh dogajanju ne sklamfajo niti objave rezultatov ob majhni udeležbi, ki bo drugo leto s to ekipo zagotovo še manjša.
Uporabniški avatar
 mac
#369304
Podpisano. Za 35 evrov pač premalo. Jota 2,3 evre, pojem za nekaj evrov, majica tudi podobno. Proga za moje želje fenomenalna, vendar samo z njo me ne moreš kupiti. Se strinjam glede razpisa. Če imaš v razpisu starostne kategorije napovedane 2 leti in jih na koncu brišeš in izvedeš podelitev na ravni OI za prve tri to ni to. To me spominja na naše vaške igre, kjer se podelitve za vse športe izvedejo za prve tri. Tudi za otroške teke, kjer grejo tečt vsi skupaj od 2 do 14.l.. Torej tek za zabavo, zraven še podelitev za prve tri. Pač jih ne napovej (kategorij) in je vse ok. Zastavic na zajčjih stezah vsakih 10 m, v križiščih 5 gozdnih poti nobene.
#369311
Živijo, sem iz Nove Gorice. Večinoma cestni tekač :-- (trail spoznavam), meni je bila proga super. Ne preveč naporna, speljana po zanimivi trasi, ki je še sam ne poznam. Spuščanje s pomočjo vrvi je bila posebna dogodivščina. PO prevozu z raftom sem počasi nadeljeval po kolesarski. Vzpon na Sabotin sem preživel s krči, na sredini vzpona nas je pričakal Miha z glasnim vzpodbujanjem in coca colo (ja dobil sem zagon do vrha). Na vrhu pa spet dobro založena okrepčevalnica in sam smeh (pozabil sem na tegobe vzpona). Ja famozna brv čez Sočo pa še dolgo ne bo odprta, ker se ureja nabrežina, ki plazi. In ja cestni tekač se ni izgubil :clap: . Proga dobro označena. Meni amaterju je manjkala samo ena okrepčevalnica pred vzponom na Sabotin.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA